Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
ahoj30.5.2006 15:44:21
AHoj holky,
Amalka ma desnou zelenou rymu, teče ji to z nosu jak z kohoutku :( ma to i v očích, takze od včera je ma opatlané tím sajrajtíkem :( Martino, taky Amiška chodi jen za ruku, sama je, je prilis opatrna. Stoupne si ke všemu ... ale krom do volneho prostoru ne-e :o) Ivo, mam sportak CHICCO TECH 6 / velky kolecka a jako na golfkach / a k nim mam CHICCO PONEE golfky / oboje maji spojenou rukojet a maximalne mi to vyhovuje, ze se dobre řídí oboje a v druhy ruce mám Žofku. Teda s tim baštením ... u Ivy ... to si nedokážu představit ... Amálka baští ráda - pokud vidí Zofku jíst, samozrejme to musí mít taky. Dost často se obě holky krmí - či spíše ZOfka ji dává lžičky s jogurtem, termixem ... Žofka je takova "starostliva" segra ... takze Amalce hubuje, kdyz Ami něco hází na zem, nebo kdyz lumpačí. Klube se nam od západu sluníčko, tak ze by konecne po dvoudenním pršení uz bylo lip ??? :o) Ven s holkama nejdu ani dnes ... at zas nanafouká Amišce do těch jejích očiček zalepenejch :( kapu ji, odsávám nudle z nosu .... no, snad bude líp. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: Re: holky JSTE ŠIKOVNÝ,30.5.2006 14:37:42
Jo a jinak mám P3 Plika a jsem s nimi moc spokojená - jsou to klasické golfky - nemají spojenou rukojeť, ale v pohodě je uřídím jednou rukou.
|
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Taky žijeme...30.5.2006 14:19:31
holky, tady už zase lije!!!!!!!!!!!!!! Vypadalo to, že budeme moc vyběhnout alespoň tady kousek kvůli pojištění a zase to nejde.
počasí je fakt hrůza. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Taky žijeme...30.5.2006 14:13:57
Tak jsem se konečně pročetla zpátky skrz diskuzi a taky napíšu.
Někdy v minulosti jsem si tu vylila srdce, že Nelinka odmítá vše kromě kojení. No, postoupili jsme. Za dva dny se proprskáme malou (tuším, že asi 100ml) skleničkou zeleniny. Má super způsob jedení - našpulí pusinku a nasaje ze lžičky, občas ovšem foukne obráceně... Tak si umíte představit tu kuchyň. To ovšem baví Hynka natolik, že to zopakuje po ní a je konec jídla. Takže se u nás začalo jíst na etapy. Nejdříve malá (řev, boj, sosání...), pak my a malá k tomu žižlá (trhá, plive) něco do ručičky. Jediné, co jí zachutnalo jsou nesolené kukuřičné křupky ze zdravé výživy a pšeničné lupínky (sní tak 5 kousků a dost, ale i to je výkon). Vůbec, čím tvrdší a sušší, tím lépe. Asi je to z toho, že na lžičku sice pusu neotevře, ale na kdejaké svinstvo na podlaze ji má dokořán. Manžel vyvinul teorii, že to bude kosmonaut a bude jíst jen lyofilizovanou stravu rozprsklou po okolí :o))). Co se týče vstávání, tak se nic nezměnilo. Půl šestá ráno to jistí. Přes den spí jednou až třikrát. Nějaký pevný režim u nás tedy moc nehrozí. Ještě mám dotaz na maminy se dvěmi dětmi. Jak se vám osvědčily golfky s nespojenou rukojetí, případně jaké máte golfky nebo sporťák se spojenou rukojetí? Uf, to bylo ale dlouhé, tak mi to odpusťte, ale konečně spí oba naráz... |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
Re: holky JSTE ŠIKOVNÝ,30.5.2006 14:03:20
Ahoj holky, omlouvám se, že moc nepřispívám, opravdu to nějak nestíhám. Kačka má teď poprvé v životě období, kdy moc nejí - tedy na její poměry skoro vůbec nejí... kaši už vůbec ne. Kojím ji ráno a večer a čas od času jednou přes den. Spinká většinou 2x denně, ale někdy ne a to je pak večer úplně vyřízená. Usíná chvilku po osmé večer a vstává v 6.01 - ale fakt - už asi 10 dní na minutu přesně... V noci se ale už nebudí - naštěstí - už jsem se i přestěhovala zpátky do ložnice. Chození je u nás stále jen za ručičku - přitom před třemi týdny udělala už i sedm kroků sama, ale pak se rozhodla, že je to za ručičku lepší...
Mějte se krásně, jdu zase pracovat. |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
holky JSTE ŠIKOVNÝ,30.5.2006 13:35:17
hned se to tu trochu oživilo,myslím,že nás čte průběžně hodně dubnaček a tak jsem ráda,že už se někdo ozval na naši výzvu!!!!
Zas tak tolik času napsat ten příspěvek nezabere.... Máco-jakou kaši dáváš od nutrilonu??já jen abych měla tip,která je osvědčená Kupovala jsem většinou takové ty celozrnné-vločkové. Asi taky vyzkouším i jáhlovou,pohankovou-jde uvařit v mléce?Poradte mi kdo máte zkušenost,díky.Anebo se uvaří ve vodě a pak dá do mléka?? S tím pítkem AVENT jsem chtěla napsat,že jsme zkusili koupit to žluté,potřebovali jsme vyměnit to vnitřní gumové kolečko a to žluté pítko trochu kape zbývající čaj v pítku,takže jsme zůstali u toho zeleného,které malej používá od 6.měsíců. Žluté mne zklamalo. GOLFKY-taky nemám ještě vyřešené,rozmýšlím se mezi Peg Per.PLIKO 3 nebo INGLESINA ZIPPY. Na JANÉ ENERGY se kouknu,potřebuji něco skladného do auta ,pohodlného a hlavně LEHKÉHO!!! na nošení k našim pěšky do 1.patra. DEJTE MI HOLKY VĚDĚT CO MÁTE NĚCO TAKOVÝHO-jaký máte typ a jaké to má + a -. DÍKY MOC!!!!! |
| Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 12:36:10
..a co se týče spánku, tak Ondra má pořád dva.On spí hodně, takže dopoledne to je cca 2 hodiny a odpoledne hodinku a půl.
Kolem sedmé už je ale naprosto unavený, tak se ho snažíme alespoň udržet do těch osmi, aby zase ráno brzo nevstával.Jinak stává kolem 9,00. Asi to má po mamince, protože já taky hodně spím:-) kaše..Ondra si jí dá max. dopoledne ke sváče, nikdy ne večer a kupované, mléčné vůbec nechce.Asi jsou moc sladké. Pořád má rád ty rýžovo-pohankové, šestizrnné,apod, ředěné vodou s jablkem. Máco, jak jsi psala o těch banánech, tak to je u nás to samé.Co Ondra dělá, když někdo cizí jenom nese banán, to bych vám přála vidět.Nebo když zašustí pytlík s pečivem:-):-) |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 12:33:54
holky, dík za uklidnění, já tomu svýmu dr. fakt dost věřím, takže se neznervozňuju, myslím, že on by fakt nic nezanedbal, ještě nikdy se mi to u něj nestalo...
jen mně ještě nepotěšilo, že mi říkal, že ty děložní vazy, jak mně tak strašně bolely, čím víc šíma v tom bříšku rostl, mám teda pořádně zkrácený (i při tý prohlídce to doooost bolelo), takže prý s tím nejspíš budu mít potíže i při druhém těhu... a co se počasí týká, tak to mně naprosto drtí...myslím, že většina mých psychických stavů poslední doby s tím souvisí, matně si vzpomínám, že když naposled svítilo sluníčko, tak jsem hned měla lepší náladu..tak snad se to zase brzo spraví, no, holky až se vrátí z djerby, tak asi budou v šoku z toho počasí.... |
| Dašule + (Ondřej 5/05) | 14796 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 12:28:52
Ahoj holky,
Ondra ještě chrní, oběd jsem uvařila, tak mám chvilku na to, abych napsala. Nejdříve chci Katy říct, jak nádherná je Valentinka.Ty její dlouhé řasy a kulišácký výraz, no paráda. Ad jídlo..Ondra nemůže nikoho vidět jíst, to je k neudržení.Jí všechno, co mu připravím.Pořád jí hodně zdravě a neodmítá to, takže s jídlem starosti nemáme. Ráno i večer pije UM a to naprosto zbožňuje.Je vidět, jak je každé dítě jiné a má jiné chutě. Museli jsme vyřadit dost mléčných výrobků, páč to Ondru strašně prohání, tak ty musíme přiměřeně:-) Pije jen čistou vodu a vypil by denně i litr, kdybych ho nechala.To nevypiju ani já. V sobotu odjíždíme na týden na Šumavu, ale počasí nám zatím nepřeje.Bereme s sebou kola, tak budeme drandit:-) Jedou s námi ještě naši kamarádi se stejně starým klučinou.Ondrův nejlepší kamarád:-) Už se moc těším. Taky pořád ještě řeším golfky a ne a ne se rozhodnout.Zatím to vypadá na Jané energy.Nemáte je tu náhodou někdo? A taky jsem se vás chtěla zeptat, zda byste se zase nechtěly sejít někdy večer bez dětí... Hezký den, D. |
| Walerie | 20776 |
|
|
Zdravím při poledni30.5.2006 12:28:43
Tak jsem si myslela, že dopoledne vyšetřím nějaký čas, když jsem dala Esterku spát v 10,30 hodin. Jenže ona se mi vzbudila za hodinu a s děsným hysterákem. Zkusila jsem jí dát oběd, nosit a nic nepomáhalo, takže putovala zpátky do postýlky a teď zase usnula.
Takže rozhodně nebyla vyspaná. Takže jenom pro dokreslení - u nás se spí někdy 2x denně a někdy jenom jednou dennně. Jsou dny, kdy prostě to odpoledne bez spánku už nevydrží. Nicméně pro mě by bylo v dané situaci už určitě lepší, kdyby spala delší dobu dopoledne. Jenže my dopoledne zatím spíme pořád ještě před obědem, do po obědě nevydržíme. Počasí tady u nás je dost příšerný, ale ono asi leje všude. Pokud jde o kaše, tak Estina nejí žádné!!!!!!!!!!!! Ani domácí ani kupované. Asi se jich přejedla, takže já teď čekám,kdy jí to zase přejde a začne je jíst. Teď asi 14 dní nejedla k večeři nic jinýho než brokolici s rýží. co nadělám. Máco:)) myslím, že kdyby byl nějaký problém, že by tě dr. hnal na nějaké vyšetření, popř. by chtěl dřívější kontrolu. A asi by ti i doporučil třeba počkat s těhu. Tak doufám, že budeš úplně v pořádku a je to fakt jen ten pozůstatek po císaři. Mimochodem kolem mě má snad každá druhá císařovna problém s jizvou po císaři. A to jsem si myslela, že dneska už tyhle problémy nehrozí a dělají to pěkně. Jsem zvědavá, co Djerbačky, jak si to užily. Muselo to bát fajn, že prťata měly kámoše. Jo a taky je mi líto, že diskuse skomírá. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Některé diskuse celkem žijou i dost let po narození dětiček, ale je fakt, že dost jich nežije. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.