Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: Re: Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 11:45:54
ahojky,
Nám Valentinka baští jenom doma vařené kaše, takže krupicajda, vločková...Jak je to z krabice, tak nejí. A já se tak těšila, jak budu po ní dojídat. Mě tedy chutnají...Teď budu zkoušet ještě jáhly a pohanku, ale moc to nevidím. Máco, tak snad to je prkotina, když tě doktor nikam nežene...Oni to dost jistí. No já jak se znám, tak bych asi vyváděla a lítala po doktorech, dokud by se nevyjádřili přesně. Přidávám se k Andy, myslím, že by bylo fajn, kdyby holky co chodívaly na diskuzi, občas daly vědět, jak se mají. Přeci jenom jsme toho spolu dost prožily a stačí jenom pár vět, abychom věděly, že je vše ok. nebo třeba i ne...Mě to vždy potěší, když narazím na známý nick :-) |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 11:38:09
arulko, to je fajn, že má tu sádru dole, však on si brzo zvykne:-))
a jinak šimon má taky furt pusu dokořán, včera jsem se až styděla, páč si normálně v tramvaji vyvztekal na nějaký paní banán, měla jich plnou igelitku a krásně tam voněly a šíma je viděl a to byl bugr:-(( nenechala si ho ani zaplatit, prostě trapas:-))) a jinak jsem vám holkky chtěla poděkovat za ten tip ze srazíku s tím měkkým pítkem od aventu, jsem ho koupila a šíma konečně téměř ve 14 měsících pije z pítka, po všech neúspěšných pokusech s tím zeleným, kdy vůbec nevěděl, co s tím má dělat:-)) mám z toho hroznou radost, páč konečně nemám doma všude rozlitej čaj z tý lahvičky.....takže dík moc:-) |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 11:34:52
andy, šíma najednou zase z ničeho nic přestal jíst HAmi kaši, asi se jí "přejedl", tak jsme mu začli kupovat od nutrilonu, mně teda moc nechutná, ale má úplně jinou chuť,než ty od hami a šimon se po ní může utlouct...a jinak susšený mlíko do něj nedostanu ani heverem, ale už to neřeším, dsotává kaši a bílý jogurty a a je to...my máme s honzou oba dost oevný kosti, tak snad to po nác trošku zdědil...
|
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 11:25:14
Tak Kryspinovi ted sundali sadru. Byl z toho cely vedle a porad nevericne krouti rucickou.:o))
Maci, drzim pesti. Andy, Kryspin taky nesmi videt nekoho jist. Ma pusu otevrenou od rana do vecera. A uz jsme tez presli na jeden spanek za den. Ale je to dost narocne. Nicmene dva uz jsem nezvladala za den ukocirovat. Venku je tak silene hnusne, uz toho mam dost... |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Re: Re: dobré ráno,30.5.2006 10:52:43
Máco-no on si ráno RÁD pospává většinou v mé posteli po vypití mléka-ale není to vždy-viz včera vstával v 6.00 a už nemohl usnout,ale asi to bylo tím,že všichni vstávali a to ho probralo.
On nejlíp spí když jsme sami doma..... Tak jsem malýmu uvařila kuřecí polívčičku,tak už se mu chladí. Musím mu ji dát zavčas než bude ospalý,to pak únavou moc jíst už nechce. Ale začal mi pěkně stávkovat u večerní kaše,koupila jsem mu od Hippu -a ona mu nějak nešmakuje.Obsahuje odtučněné mléko a je taková samá mouka...Tak se zase vrátíme k Hami. A sušené mléko mi taky nechce pít-to do něho dostanu tak 100 ml a jsem ráda,že aspon to vypil. Naštěstí mu chutná bílý jogurt Holandia a actimely vyhltne ráno 2 a vypadá,že by si ještě dal. Taky miluje uvařenou jakoukoliv zeleninu-baští i celou uvař.mrkev. Rád baští s manželem chleba-no zkrátka nesmí někoho vidět jíst.:))) MLÝNEK-při jídle mi naštěstí nedělá! Baští pěkně jen když nechce tu kaši tak jednoduše odvrátí hlavu a zavře pusu a hotovo! |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: dobré ráno,30.5.2006 10:06:41
andy, ty se máš, do devíti jsem spala snad akorát teď, co jsem měla volno...dneska jsem byla tak mrtvá, že mi honza ráno říkal, že byl šimovi v noci 2x dávat dudlíka a já o tom vůbec nevím...vůbec ho honza vždycky slyší první, já se většinou proberu, až když běží kolem mně do pokojíka a to mám tu chůvičku u hlavy já, nechápu to, musí mít chudáček fakt tenký spaní....
a andy, děkuju za podporu, no, říkám si, že to nic nebude.... a na kontrolu jsem se objednala, když jsem si šla pro prášky, protože jsem si taky říkala, že se určitě jinak nevykopu....ale třeba se zubařem tak důsledná nejsem:-((( |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
dobré ráno,30.5.2006 9:57:50
tak mi jsme dnes spinkali do 9.00,tak to vypadá na 1 spánek přs den.
Ráno spí pokaždé jinak -dneska dostal v 7.15 actimely a otočil se a znovu spal se mnou na letišti-ani se mu nechtělo po letišti řádit,což je divné,protože to on umí i ve 4.00 ráno! Holky co je s Vámi???? Je to náročný období s prcky,času málo ale chvilku čas se udělat dá-pokud jsme doma.....tak aspon na chvilku napište jak se mají dětičky a co nového!!! Já jsem si udělala kafe a Artík si hraje s hračkami,tak to musím využít pokud ho to baví a hlavně neskáče po sedačce atd. To nafukovací kolo se asi dá sehnat v obchodě v hračkách nebo v sportu-asi nejlíp v těch supermarketech. Bell-ty už toho telefonování musíš mít plný kecky,snad už se to brzy zklidní,většinou to bývá tak do toho 12.týdne.Tak Ti držím palečky at už si to těhotenství užíváš vklidu. Máco-to si dovedu představit jak Ti včera bylo a musím říct,že tedy máš suprovýho manžela,kterej ví ve správnou dobu co má pro Tebe udělat a jak Tě podržet!!! Přeju Ti at je vše vpořádku,obvzlášt po takovém porodu!! Mimochodem,jsem si zase připoměla,že bych měla na kontrolu taky,nějak to pořád odkládám. Tak čertík mi tu začíná vylízat klukům na postel a stahovat plakáty-no tak si jdu s ním chvilku hrát a mezi tím postavit na oběd.Samozřejmě,že sem občas nakouknu,jestli se nerozjede nějaká diskuze...... |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky...30.5.2006 9:02:30
ne, bell, oni zfušovali celej ten porod....ale to je jedno, snad to bude v pořádku, doktor říkal, ať přijdu normálně za rok, tak asi kdyby se bál,že to něco je, tak bych určitě musela přijít dřív...
|
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holky...30.5.2006 8:18:36
Máco tak to se nedivím že tě to nepotěšilo:-( Snad to bude dobrý já nevěděla že jsi měla nějaké problémy s jizvou po císaři, oni ti ji nějak zfušovali.
Kde jste všechny? |
| Helík-Zuzka 05,Kačka 07 | 26057 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ahoj holky...29.5.2006 21:22:45
Tak Vas jdu taky po delsi dobe pozdravit:-)))
Nevite,kde by se dal koupit kruh na leto do vody?Takovy ten s tim krizem ve vnitr,aby mimco nevypadlo?Treba jestli jste ho uz nektera nekupovala,nebo popr.uz ho nemate odskouseny?Potrebuji Zuzce neco poridit,chystame se k mori.Zatim jsem objevila same od 3 let:-( |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.