| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 46155  [Dalších 45295 >>]
Máca 22402

Re: Re: Re: ahoj holky...

29.5.2006 20:42:51
teda koukám, že to tady opravdu skomírá:-))

já jsem dneska byla po roce na preventivní prohlídce u svýho doktora a nemám z toho moc radost, páč to vypadá, že mi tam objevil nějakej myom...nebyl si teda jistej, prý to může být jen zfušovaná ta jizva po císaři (což by mně nepřekvapilo:-( ), ale i tak mně to teda fakt nepotěšilo...volala jsem to honzovi, páč jsem z toho byla rozhozená a ten můj miláček mi koupil hned kytičku, je to fakt neskutečně zlatej chlap...akorát že opět není doma:-)))
Máca 22402

Re: Re: ahoj holky...

29.5.2006 12:01:55
katy, tak to jsem moc ráda, že už je val zdravá a veselá, těšíme se na vás ve středu:-))

fasolo, jojo, tu dietku furt držím, jen s tím cvičením to není už každej den tak slavný, nicméně mám o zhruba o dvě kila míň, i když včera jsem to porušila a dala si u našich k večeři řízeček a ke kafíčku dortíček, ale usoudila jsem, že když jsem v sobotu nejedla nic, tak si to pro jednou odpustím, navíc předtím jsem jedla sladký každej den, aspoň nějakou sušenku, taky aby chudáček tělíčko nedostalo nějakej šok:-))no, bedělám si iluze, že by to šlo takhle rychle i nadále, ale jako motivace, abych to vydržela i nadále jsou ty dvě kilča fajn:-)
Katy (Michaela,Valentina) 20406

Re: ahoj holky...

29.5.2006 11:15:30
Je vidět, že nám dávají prckové zabrat, diskuze opravdu vázne:-)

Hlásím, že jsme už zdravé, Val už je zase náš "budha" a je zase usměvavá. To je snad na těch nemocech nejhorší, že je to jakoby jiné dítě, na které si opravdu nemůžu zvyknout...Taková protiva a uplakánek

V pátek jsme byli na výletě v Průhonicích, byla to nádhera! Kvetou tam teď rododendrony a myslím, že ještě tento týden by to mohlo vydržet. jezdili jsme tam a capali několik hodin a přesto jsme prohlédli jen asi 1/4. Je to tam ohromně romantický...Potom jsme si zajeli na oběd (asi první náš dohromady) a musím Val pochválit, nejenže nás nechala najíst, ale dokonce ujídala od každého jídla. Celkem chápu, proč mi nejí miminskou stravu, když jí evidentně vyhovují kulinářské speciality...Možná jsem si to způsobila sama, protože jsem v těhotenství byla pěkně zmlsaná...Je jasný, že po thajské plodovce jí vařená dýně moc nejede...Dokonce jsem ji přistihla, že žužlá česnek a chutná jí to! Takže denně řeším otázku, jak uvařit, aby to bylo chuťově zajímavé a zároveň pro ni zdravé...

Máco, Gabčo ten odpočinek vám hodně přeju, ale i docela závidím! Potřebovala bych někdy aspoň na chvilku vynechat. Bohužel nemám hlídací babičky, manžel sice kdykoli pohlídá, ale to využívám na práci, která mě většinou dost vyšťaví...

Ono je to teď s Valentinkou dost náročné, jak jsem psala, je to cirkusák, musí se neustále hlídat, aby si neublížila. Nejen že na odstrkovadle místo sezení klečí, ale už i stojí, včera stála bez držení a vrchol všeho - dělala na něm holubičku na jedné noze...To jezdítko používá jako pojízdnou stoličku, takže si s ním přijede před stůl a podobně...Když něco hledáme, tak jdeme prvně do jídelního šuplíku, valentinka zvládá vše vytahovat tou skulinkou u pojistky. Takže když odcházím, jdu si pro klíče do cornflakesů....Když chci lžičku do kávy, hledám v koši s hračkami a většinou zjistím, kam se podělo všechno jídlo, co měla v ručičce...

A ještě jedna novinka - valentinka se naučila tancovat, umí už "tetka kam jdete" a disko :-) Při tom dělá takové pánevní výpady a my jsme tu úplně mrtvý smíchy

Tak teď tu byla pošťačka s balíčky MMb a opět jsem spokojená! Mě na tom nejvíc baví to vybalování...Ikdyž občas je i zklamání

belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Re: ahoj

29.5.2006 11:13:00
ahojky tak sjem si zatelefonovala do wc:-):-( uz me to neba kde se taky všechny flakate, chtěla bych taky někam odjet jen s babincem ale žadný nemám tak pojedu do prčic:-)Jinak u nás to jde břicho mam jako v pátém měsící a jsem hrozně nějaká nafouklá. NO u VOjty to bylo jinak.

Máco s tím spánkem ti to teda nezávidím tohle jsem za celých 14 měsíců nikdy nepoznala fakt nevím co to je
Fasola 24539

Re: Re: ahoj

29.5.2006 10:50:36
Zdravím, miničlověk chrápe tak můžu zasednou s kávičkou k kompu :-)

Gabčíku - to byl skvělý výlet, ty jsi šiková že umíš tak plést - to obdivuji, nemám na to trpělivost. Jen ty názvy vzorů - holografické, už to mě zmátlo :-) Koupila jsem mamce knížku s vzory na vyšívání - a ani jsem nevěděla že jich tolik existuje, hlavně ty staré př. slovácké - takové etnické to je nádhera.

Máco - dodržuješ pořád svou ovocně zeleninouvou dietu ? Řekla jsem si že bych tě následovala .-((
Už jsem na své váze před těhu, ale chtěla bych se dostat na váhu - když jsem víc sportovala a jezdila do práce na kole (23km). Potřebuji skvěle vypadat, za 3 týdny máme sraz z gymplu po 15 letech, před 3 měsící když jsem se to dozvěděla - říkala jsem si že budu na sobě makat - a nějak jsem doteď zapoměla začít. Taskže už mám nejvyšší čas.
Manžel bude malou hlídat - když se budu veselit na srazu - ale ještě nevím jak to vyřešit s večerním uspáváním a kojením - ještě uvidím jestli ho v tom nechám samého:-)

Andy s klukama 22326

ahoj holky...

29.5.2006 9:59:59
tak u nás byl víkend na frekvenci tance,v sobotu přípravy,zkoušky a úprava vlasů-copánky Radimovi.
No a v neděli bylo 3 hodiny finále taneční akademie a bylo to moc hezký!
No a dneska mi tanečník odjel na školní výlet na 3 dny a za týden ho vezu do ozdravovny-asi bude Artíkovi dost chybět,dělá s ním pěkné blbinky!

No jinak jsme dneska taky vstávali v 6.00,A. vzbudil Patrik a už ne a ne usnout,tak jsme vylezli před 7. z postele a v 9.00zase usnul-no zkrátka ještě nevydrží být dýl vzhůru.
Holky je fajn,že jste si užívaly tak suprově víkend-občas vypadnout z toho kolotoče je zapotřebí!!!!no,ale u nás něco takového jako u Mácy asi nehrozí.....

Máca 22402

Re: ahoj

29.5.2006 9:19:27
Ahoj holky,¨
tak jsem si dneska říkala, že ten odpočinek byl fakt třeba, šíma byl od půl druhý vzhůru a protože jsem ho v půl třetí vzala k nám do postele, tak jsem se teda moc nevyspala:-(( honza asi taky ne, protože šíma si oblíbil jako polštář jeho záda, tak si to asi užil:-)) a to nemluvím o budíčku v půl šestý...ach jo, po tom výletu zpět "na svobodu" to teda bylo něco pro mně, nějak se nejsem vůbec schopná zpátky zaklimatizovat na ten zápřah, co mně čeká...no, ono mi nic jinýho nezbyde, co?:-))

Luci, tak to jste si krásně užili, to zní fakt jako moc hezký den....

Gabčo, a ty sis to taky bezva užila, to je balzám, co, po takový době:-)) je fajn mít koníčka, kterýmu se můžeš věnovat i s dětma a navíc jsi na to fakt šikovná..já vzít jehlici do ruky, tak si s ní nejspíš vypíchnu obě oči:-))))
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

Tchibo

29.5.2006 9:19:15
holky, blizi se den deti ... kdo ma slabost pro tchibo.cz ... tak maji detskou kolekci :)
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758

ahoj

29.5.2006 8:15:38
AHoj holky,
hlasim se vam po mem odpocinkovem ZASLOUZENEM :) vikendu ve Varech, kde jsem si uzivala plnou penzi a pohodicku s dalsima šílenejma zenskejma, co propadli uz od ranne puberty pleteni :) Bez deticek a manzelůůů - jen mezi klubicky, jehlicemi a seminarem o staronovych technikach pleteni (entrelac, norske, irske, holograficke pleteni ... pleteni ponozek)

Sotva clovek rano otevrel oci, uz u snidane videl dalsi prdle zensky, co čaply jehlice a "už to jelo" :))))

Bylo nas tam do dvaceti ... ubytovani v penzionku a fakt jsem si to UZILA :)

Takze krom klubicek :)))) - ten kdo seminar organizoval - tak i prodava klubicka a navstevuju auditko, kde se o pleteni kecá ... takze krome toho, ze jsem ted "chytra jak radio" :))) tak mam i klubicka ... zrovna motam svetr na dvouleteho klučina kamaradky :)

Manzel byl s detma doma, tak to prezily obe cacorky :) akorat vsichni frkáme ... Zofka, AMalka i ja mame sakra velkou zelenou rymu :(

Videla jsem se s Uzaslou a jejim Vojtou, co je o den mladsi nez Amalka. Je to taky úzasne ciperny kloucek :) kdysi se tu Uzasla ukazala a zustavam s ni ve styku ...

NO, koukam, ze to tu zije o neco mene nez v časech, kdy byly deti mensi :)

Tesim se na fotecky a vypraveni od nasich Djerbaček :) jak se tam mely ... to počasí me tedy "dere" ...

Jdu poklidit a budu vas číst ...
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 27520

Ahojky holky,

28.5.2006 23:54:38
dneska poonocuju,ale už to balím:)

Katko,moc moc díky,pisla jsem ti email!!!!

Máci,to je fajn,že sis tak užívala!!!!!

My si taky užívali:),včera jsme byli na akci 15let Eurestu,holky to vám byla "žranice":)),ale snažila jsem se jíst zdravě:)).Měli tam i super míchané koktejly,vypadaly fakt lákavě,no já nemohla,když pořád kojím:(,tak i ovoný koktejl nealko byl docela dobrý:).
Dneska jsme byli v Mikilandu na Černém mostě,bylo to tam super,vyhrály si tam obě holky,Aga v batolícím koutku a Luca na dětských automatech- kde se vyhrávají lístečky a za to se vybírají ceny.Pro nás z Kolína,kde nemáme žádné mateřské centrum ani jiné vyžití,to bylo fakt moc fajn!!.

Všem krásnou dobrou noc,zítra ahojky

[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 46155  [Dalších 45295 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.