| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 46155  [Dalších 45285 >>]
Katka & Nancy(3/05) 18920

Tady

28.5.2006 21:58:33
je dnes zase mrtvo,....kde jste vsichni?

Gabro mi psala,ze se maji super. Ale uz jenom pondeli a utery a ve stredu rano v 5 hod leti domu.

Luciano-boticky pro Agatku jsem ti koupila
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Re: Re: Tož holkyyyyy,

28.5.2006 11:45:16
My mame sice hodne veliky byt, ale sestehovavali jsme dve domacnosti dohromady a to je des. Mame vsechno dvakrat a Martin ma za 16let zivota jeho dcery nastradano fakt dost veci a neumi nic vyhazovat. Tak tu mame dost blazinec. Treba mame dve veze, ale ani u jedne nefunguje CD.:o)Tak tu mame dost veci k nicemu... Rekla bych, ze kdyby se vetsina vyhodila tak to vubec vadit nebude.
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Tož holkyyyyy,

28.5.2006 10:49:13
arulko,já mám zkušenost takovou, že pokud se víc koupu, tak ty plavky stejně vydrží tak jednu sezonu a těhotnět hodlám až za rok, tak jsem do toho šla:-)) ale chápu tě...

a s těma krabicema to musí být nepříjemný, ještě si to živě pamatuju, když jsme rekonstruovali a 3 měsíce jsme po nastěhování čekali na skříň, notabene jedinou, co jsme tu hodlali mít, mně už normálně odváželi, takže tě chápu...budiž všem útěchou, že mý "naklizeno" nevydrží ani těch 5 hodin, co mi trvalo to naklidit, jak přijede šíma, tak se myslím, hned "zabydlí":-)))

Re: Re: Re: Tož holkyyyyy,

28.5.2006 10:40:27
Maco, neni to takove prace. A naklizeno Ti zavidim.:o) To nejak nezvladam, ale my porad nemame ten byt dodelany a porad jsou na hodne mistech krabice a jedna mistnost je porad skladiste. Bude to jeste trvat mooc dlouho.
Je prima, ze mas plavky. Ja si je taky chtela koupit a pak taky neco na sebe. A pak jsem si rekla, ze planujeme dalsi mimi, tak to nema cenu.:o)
Máca 22402

Re: Re: Re: Tož holkyyyyy,

28.5.2006 10:29:33
ale řeknu vám, že se mi do toho města včera vůbec nechtělo, ale nakonec jsem vyrazila už jen kvůli tomu pocitu, že jednou přijdu domů a nikdo tady nebude:-))) já vím, že je to úchylný, ale udělalo mi to radost:-))) a jela jsem úplně jinou trasou, než jezdím s kočárkem a měla jsem z toho totální euforii, fakt jak málo stačí matce na mateřské ke štěstí:-)))
Máca 22402

Re: Re: Tož holkyyyyy,

28.5.2006 10:27:59
arulko, to tě teda obdivuju, že používáš látkový plíny, to by mně asi zabilo, ještě k tomu všemu:-)))

a jinak hlásím, že mám naklizeno (5,5 hodiny včera jsem na tom strávila, myslela jsem, že v mým malým bytě nemůže úklid nikdy trvat takhle dlouho:-)) , mám i koupený plavky,neuvěřitelný, sedly mi první, co jsem vzala do ruky a libily se mi a navíc stály jen 600,-, prostě bomba... užila jsem si večer s kámoškou a teď honza volal, že přijede až odpoledne, takže mám konečně pár hodin na ten odpočinek a nejsem si jistá, jestli vím, co s nima:-)))

Re: Tož holkyyyyy,

28.5.2006 8:48:10
Dobre rano,
tak jsem vcera videla 12cti denniho synovce "pres koleno".:O) Je to malinky prdola a to je stejne velky jako byl Krystof, prijde mi to neuveritelne.
Zatim jsem docetla jen neco. Tak Kryspin uz ma jedny boty c.23.
Uz ma 15 zubu a dalsi je na ceste.
Pampersky mu desne protekaji, na ty jsem zanevrela davno, navic mi strasne smrdi. Ma Huggiesky, kdyz nekam jedeme. Doma pouzivame latkove pleny.
To je zatim vse, budu se snazit docist zbytek.:o)
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Tož holkyyyyy,

27.5.2006 21:29:32
kde steeeee??? :-)

Jsou nějaké zprávy, jak se má Gabro s holkama?
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Ahojte,

27.5.2006 9:16:50
tak musím říct, že se včera nakouslo zajímavé téma.
Já se v takových vypjatých situacích snažím vcítit do Ondrovy kůže, on nic nedělá se zlým úmyslem mě zlobit, akorát mu asi připadá vtipné, když se najednou tvářím jinak (nazlobeně) a ví, že to souvisí s něčím, co udělal, tak to holt opakuje.
Takže mlýnek - u nás občas bývá, ale zpravidla, když už je Ondra sytý, tak si takhle hraje s jídlem. Takže mu oznámím, že jídlo končí, a hotovo, seberu talíř a je po srandě, nic víc. Nechci to do něj tlačit na sílu, aby nezískal k jídlu negativní vztah a bral ho jako nutné zlo. Ale docela se u nás tyhle problémy eliminovaly teď tím, že když začne Ondra dělat blbiny, tak mu dál lžičku, aby si dával jídlo do pusy sám, to se pak žádné plivání nekoná.
Už párkrát mě svrběla ruka, to se přiznám, ale ještě nikdy nedostal - ani na zadek, ani přes ruku, pouze varovně zdvihám prst a když to nepomáhá a dělá tu "svou" provokativní činnost dál, tak ho direktivně seberu a odnesu jinam, on se mi vzteká v náručí, ale má smůlu. Takže takhle nějak to asi probíhá u nás.

Jinak včerejší noc naštěstí byla výjimka, na dnešek spal Ondra úplně klidně od 20 do 7 ráno (v 5 mlíko).
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Re: Re: ahoj

27.5.2006 8:43:23
ahoj holky lily nesmutni já co jsem těhotná tak jsem tak podrážděná že asi nedělám celý dne jen na vojtu ječím všechno je špatně a on to asi ví a zlobí ještě víc než by měl. O jídle ani nemluvím minule mi fakt už ujeli nervy po dvou hodinovém zvracení a to jsem mu fakt naplácala co jsem po 3 ukllidila hlínu která byla z velké palmy všude. Nikdy si to nevšimal a prostě najednou strašná sranda. Byla jsem už histerická až jsem pak brečela a omlouvala se mu no scéna jak prase. NO a jídlo na mne plive pravidelně ale po pusince jsem se ještě neodvážila u nás vede zadek.
ale taky jsem zjistila že se hodně ukazuje když je u nás návštěva to dělá vyloženě věci které nesmí a ještě se chlame pak to vypadá že nás má někde a to totálně.

No dneska ho hlídají naši a my jdem slavit narození syna od kamaráda tak aspoň nějaký odpočinek i když to tam odsedím u čajíčku:-)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 46155  [Dalších 45285 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.