Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: ahoj27.5.2006 0:29:07
Ahoj holky,
tak jsem zpátky z pokecu s kámoškou, bylo to super, mám pocit, že to je jeden z mála lidí, co se mnou o NIC nezávodí, prostě pokec jak za starých časů:-)) nasmály jsme se, až mně bolí břicho, jen se chci zítra vidět, jak seberu energii na ten úklid, ale nevadí, stálo to za to:-)) šíma si to u našich užívá, prý už leze i po trávě, jen nevím, co s ním nadělají zítra, jestli bude furt takhle...a dopoledne to vypadalo docela nadějně....no nic, nějak si poradí, mamka mi píše několikrát denně, jaký mám zlatíčko, tak myslím, že se nenudí...prý se vztekal, jen když mu mamka odmítla dát druhý rohlík, takže nebojte, je to všude STEJNÝ:-))) Lilly, vím jak ti je, i mně občas ujedou nervy a to se o všechno dělím s honzou a občas si dopřeju i podobný odpočinek, jako tento víkend a stejně to někdy nejde....nejhorší je, že jsem na něj většinou nepříjemná, když je doma honza, jinak ani tolik ne, ani nevím proč...a pak se tady užírám, že on je ten super táta a já macecha ( a taky si říkám, že si musí myslet, že to tady pěkně vypadá, když není doma, ale to jsem většinou trpělivější)....neboj, zase to přejde... mitchi, šíma sice neplive, ale zase každý sousto vyndá a musí si ho prohlídnout, případně mi dát ochutnat, než to strčí zpátky a protože ho většinou krmím před spaním, tak si pak začne mnout a má to jídlo úúúúúúplně všude, tuhle jsem mu ty milánský těstoviny nemohla z těch vlasů a obočí vůbec dostat, tak holt šel oranžovej mezi lidi, to se tak stane:-))) ale taky mi někdy už dochází trpělivost... |
| vojtami | 21287 |
|
|
Re: Re: ahoj26.5.2006 21:51:01
taky zdravím při večeru!
lilly, tak ti musím říct že si z toho nic nedělej. vojta dneska dostal taky. taky mě to trochu mrzelo, ale nebylo zbytí..... prostě začal dělat při jídle, že jsem mu dala sousto do pusy a on pak udělal "mlejnek" a všechno procedil skrz zuby. jenže on z toho měl legraci a smál se a čekal co já na to. poprvé jsem řekla že se to nedělá a ne ne ne. pak zase a ty ty ty. pak že dostane na prdel. pak už jsem mu pleskla přes tvářičku ( ale fakt malinko ). to se mu nelíbilo a začal fňukat. taky si odemě vyslechl že vypadá jako čuňátko, že takhle se nepapá. no a pak dostal malinko přes tvářičku ještě dvakrát. no co s tím mám dělat? prostě jídlo se neplive. do jídla ho nenutím. když nechce, tak tak nechce. ale on si vezme a pak ho vyplivne s úsměvem na tváři. myslím se že kdyby dětičkám taky pořád všechno procházelo tak se nám to vymkne. a když dítě dostane, neznamená to, že ho nemilujeme, ale že vychováváme. |
| Lilly+2 kluci | 22726 |
|
|
Re: ahoj26.5.2006 19:47:50
Hezky vecer,
ja bych si s vama psala nejradsi porad, ale v posledni dobe vubec nic nestiham. Jediny, cim se cely den zabyvam, je uklid po Domim. Sotva uklidim, muzu zacit znovu :-(((( uz me to vazne nebavi a navic Domca zacal poslednich par dni priserne pistet az mi z toho zvoni v usich. Dnes uz jsem to nevydrzela a hlasite ho okrikla a pak ho placla po zadku. Brecel, asi se dost lekl a prekvapila jsem ho, asi to ode me necekal. Pak me to samozrejme mrzelo a rikala jsem si, co jsem to za matku, kdyz nejsem schopna zvladnout jedno jediny dite :-((((( Mam pocit, ze se me posledni dobou drzi nejaky spatny obdobi, nic se nedari, vsechno jde tak nejak jinak nez by melo a ja z toho mam nervy na pochodu a jsem pak na Domiho podrzdena a zla :-( Mozna by to taky chtelo treba aspon malinky odpocinek, jsme spolu prakticky porad a i kdyz ho mam strasne rada, citim, ze bych potrebovala aspon na chvilicku vypnout a nebyt porad ve strehu. Maco, jak ja ti zavidim tak skvele rodice, ze Simu pohlidaji!!!! A o Martinenym tatinkovy ani nemluve! :-)) Jdu na vecu, ale jeste se urcite vratim a neco napisu :-0) Zatim preju vsem krasny vecer! |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
ahoj26.5.2006 18:56:52
tak jsme byli u mudry s Radimem na očkování + výtěr z krku pro ozdravovnu a když už jsme tam byli po 2 měsících tak jsem zvážila Artíka a on za 2 měsíce přibral 60 gramů!!!Tak jsem ztuhla,jestli ho dostatečně krmím,když ho necpu pribináky a dr. se smála,že bříško má pěkně nacpaný a že tedy špatně určitě nevypadá-no ale já jsem si všimla,že už nemá tak baculatý nohy a ruky a že se vytáhl je fakt má 80 cm.
Hlavně mě zdůraznila,že je dobře,když nebude tlustej a to je fakt,a že má hodně pohybu to už ani nemusím psát,on není v klidu ani doma,lítá jak torpédo.... No a protože nám vyhládlo tak jsme si šli s Radimem dát kuřátko do KFC a Artík se s Radimem vyblbl v koutku,ale energie na rozdávání-já unavená,A.ani náhodou. Jinak koukám,že to tu nějak upadá s diskuzí,dopoledne jsme vedli s Mácou monolog a ted koukám je tu taky mrtvo,i přesto,že venku prší asi skoro v celé republice. Jdu Artíkovi udělat kašičku,koupila jsem mu od Hippu tu noční-celozrnnou s oves.vločkami-už si nemusí manžel dělat obavy,že je Artík cvalík-už si to tempo 0.5 kg měsíčně srovnal a sumoklub už za chvíli taky nepovede.:))))-už jsem měla pocit,že asi dost jí a aby nebyl fakt obézní-tak po dnešku fakt tato obava ze mne spadla. MartinoM- Noc Ondráška snad byla jen noční můra a bude vše ok. V obchodě hlídat prcka u bedny s rohlíky je nadlidský výkon....však víš jak je těžké jim něco vysvětlovat-to naše neeeee-to je jakoby ještě nakopne -a just jo!:o((((( |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Ahojte,26.5.2006 17:03:32
holky to je kosa co máme tady pěkno uledárnu nemůžu vojtu ani učit na nočník protože je tu kosa a on se mi klepe takže si počkám na 30 stupnu v léte:-)
|
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Ahojte,26.5.2006 16:30:33
Holky a u nás byl dneska v 6,00 hodin už definitivní budíček!!!!!!!!!!!!
Jestli se to bude opakovat, tak mě vezou. Bell:)) já teda taky rozhodně nesluním u moře. Dneska jsem byla s Esterkou a mojí mamčou na procházce a zmokly jsme. Jo a náš raubíř má novou modřinu na čele. No co vám mám povídat. A taky máme za sebou jeden dnešní hysteráček, kdy jsem jí nechala ležet na koberci a do 2 minut už byla u mě. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Ahojte,26.5.2006 16:00:54
no tady dnes, koukám, kraluje silná dvojka Andy - Máca. :-)))
Hooooolky, u nás byla naprosto šílená noc, Ondra se vzbudil ve 23 a znovu usnul před 2. hodinou. Nevypadalo to, že ho něco bolí, ale prostě nemohl zabrat, fakt děs. Aspoň že si ráno to spaní natáhl do 8. Tohle nám normálně vůbec nedělá, tak doufám, že nezačíná nějaká nová tradice. Andy, Ondra začíná být podobně zvídavý a mě fascinuje, co ho kolikrát zaujme. Dnes teda bohužel jsme byli u taťky v obchodě a zaujala ho bedna s rohlíky, postupně tam nakousl a vzápětí odhodil čtyři rohlíky, i když jsem mu to zakazovala. Ale stejně jsem ho neuhlídala. No to bylo pištění, když jsem ho od rohlíků táhla pryč. :-) Jooo, tak už nám to začíná. :-)) |
|
|
no26.5.2006 13:21:48
...a taky jsem prý hodně spala jako malá....tak u toho jsem si vzpoměla na slova mojí mamky,jak mi popisovala,jak mne musela při usínání držet za ruku než jsem usnula-prostě takovej závisláček jak ten náš Artík-kterej se budil po 2-3 hodinách v noci do roku-proč u něho není maminka??!!
I ted někdy natahuje ruce a uklidní se až když ho držím a skloním se k němu do postýlky a muchlám ho pusinkami a on DRŽÍ JAK HLUCHÝ DVEŘE a očividně se mu to líbí.Pak ho musím hladit po vláskách až se zklidní tak odcházím a on už je spokojenej a vklidu usíná sám......co by jsme pro ně neudělali,že??:o) |
|
|
Re: Re: Re: Re: siesta u kávičky !kde jste kdo????26.5.2006 13:12:16
no to je kouzelný:já jsem měla 3xv těhot. od léčitele potvrzeno,že je tam CHCALENA-podle jeho slov.A když jsem byla v nemocnici po odběru plod.vody,tak mi jeden dr. v 17.týdnu první řekl,že si myslí,že je tam na 99% KLUK-no a to víš jaký to byl pro mě šok-vždyt léčitel.....no a za další týden mi to přišlo na 100%,že je to Artík-no a tak jsem o něm taky 18.týdnů tvrdila,že to je holčička a už se těšila jak ke 2 klukům budu mít vytouženou holčičku:o)))) i kartářka mi vykládala karty,že budu mít ještě holčičku ke klukům....no jestli tam neviděla v těch kartách třeba jako 4.dítko:o)))))))
hlavně at jsou ty naše dětičky zdravé!!!!!!!!!!!!!!!!!a že ho miluju-to ani nemusím psát!! |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: siesta u kávičky !kde jste kdo????26.5.2006 13:01:41
jo a šíma bohužel vypadá, že i povahu bude mít po mně, i já jsem byla na všech fotkách jako mimčo vysmátá od ucha k uchu, zatímco honza, ten byl takovej klidnej a zadumanej i na fotkách, když byl malej...šíma teda zatím moc "zadumaně" teda nevypadá, ten dumá tak nad tím, jakou další lotrovinu by vyved:-))...a taky jsem prý hodně spala jako malá....
nicméně vývojově jde teda pomalu po honzovi, zatím všechny "pokroky" dělal ve stejném věku jako honza, jen to vypadá, že ve 14 měsících teda chodit nebude jako honza:-)) to by si musel máknout, aby to za těch 14 dní stihnul:-) no, i když pak na to má vlastně ještě celej měsíc, tak uvidíme:-))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.