Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: siesta u kávičky !kde jste kdo????26.5.2006 12:56:38
jo andy, už jsem ti chtěla psát vzkaz na dubňátka, ale pak mně od toho něo odvedlo, že je artík hodně podobnej šímovi, což je teda ode mně velká pochvala:-)))))))) a je to fakt, že jsou takový "jemný" typy ...
já jsem si holčičku až tak nepřála, neboť jsem až do prvního UTZ v 18. týdnu byla jednoduše přesvědčená, že jí v bříšku mám:-))), přesvědčila jsem i všechny okolo, jak jsem tomu sama věřila....pak byli všichni hrozně překvapení, skoro jako kdyby mi doktoři řekli, že čekám holčičku a on to byl kluk, jen to odhalení přišlo o něco dřív, ale byla jsem evidentně přesvědčivá:-)) takže něco na tom asi bude:-)) ale já ho oblíkám tak "chlapsky" a neustále slyším "jééé, tak je krásná", nebo "a nebude špinavá" a podobně, je to fakt síla.... |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
nezdá se Ti ten úsměv Artíka podobný Šímovi????26.5.2006 12:37:41
zrovna klučičí rysy tam moc nejsou,že?
![]() |
|
|
Re: Re: siesta u kávičky !kde jste kdo????26.5.2006 12:29:56
Máco-Šíma je opravdu celý po Tobě!!Neboj,on se ještě změní a pak už tak jako holčička vypadat nebude.
Přála sis u Šímy hodně holčičku??Já jo -i u Radima- a on je takový holčičí typ. U nás ty děti jsou různý,nejstarší Patrik to je kopie manžela,je i povahově jak on,klidas,pohodář,introvert...za to Radim je podobou po mě i povahově,je zase hodně živej,potřebuje lidi kolem sebe,extrovert. No a ten náš třetí dáreček bude asi druhý Radim se vším všudy!!!!temperamentní,zkrátka velmi živé dítko,divoch-ale veselej,hravej-hlavně at je zdravější než Radim!!!!! |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: siesta u kávičky !kde jste kdo????26.5.2006 12:16:01
jojo, andy, u nás je to na chlup stejný, jen ty zvířátka zatím nic moc, jen když vidí nebo slyší psa, tak štěká, ale neříká haf haf, ale vysloveně vydává takový štěkací zvuky:-))
a co se těch akčňáků týká, tak jsem aspoň pochopila, že v kině je to jiný, to vidět, dokonce jsem pochopila zápletku, což se mi u těchto filmů nestává často:-)) blbý je, že jsem si ani nestihla koupit žádnou knížku, protože v poslední době čtu tak moc, že to nestíhám nakupovat, to je jedna knížka na týden, hrůza, až to nemáme ani kam dávat....tak asi nakonec stejně vyrazím do toho města a půjdu si koupit knížku a nějaký hadříky:-) jo a ještě vám musím napsat dvě zásadní věci:-)) první je, že mi včera došlo, že mi váha jde nahoru asi proto, že jsem znova začla brát antikoncepci, to je super...:-(( a druhá, že jsem tuhle prohlížela u našich opět fotky, když jsem byla malá a zjistila jsem, že šíma je fakt celej já...byl mi hrozně podobnej jako miminko a pak jsem si myslela, že se to hodně změnilo, ale tuhle jsem viděla ty fotky a i v roce je prostě jak kdyby mi z oka vypadl.... tuhle přišel honza z práce a povídá mu:"tak co ty, celá mámo???":-)) musela jsem se tomu hrozně smát...no, hlavně jsem ráda, že to honzovi nevadí, že mu šíma není moc podobnej, i když já bych byla radši, kdyby byl podobnej jemu, co jsem viděla honzovy fotky od dvou let (jako miminko žádný nemá, nechápu, to), tak byl strašně roztomilej... No, a navíc si šímu neustále někdo plete s holčičkou, doufám, že z toho nebude mít nějaký trvalý následky:-))) no, tak třeba bude nikolka zase celá honza:-)) |
|
|
siesta u kávičky !kde jste kdo????26.5.2006 12:01:27
tak prcek už 3/4 hodinky spí,tak si musím dát relax,než se drak vzbudí-začíná doma pěkně řádit!umí si vylézt na sedačku a křesla,potom začne skákat a divočit a nemůžu ho pustit z očí-no a pochopitelně to je ted ta největší zábava a čím víc mu říkám neeee,tak o to víc z toho má šílenou radost,takže asi budeme co nejvíc venku-stejně s ním nic moc neudělám,dělá doma pěknej binec po celým bytě,no mámeted takové to náročnější období na čas....
Máco-závidím Ti!!!! A na akční filmy taky moc nejsem,řekla bych,že mě to nic neříká,když se manžel na něco takového dívá v tv,tak já si vemu raději něco na čtení a nebo si v obyváku lehnu a spím u toho. Jinak Artík si ted hodně rád prohlíží knížky,na kočičku říká čiči a tak nějak se mu dost rozvázal jazyk,že mu ani nerozumím co žvatlá-ale nakecá toho dost.Rád si taky tahá hračky za provázek,jezdí po zemi autama,taky fouká na flétnu s bráchou-to když začnou oba hrát tak to je něco!No a uklizené hračky mu nedají klid,musí je všechny rozházet a pak je spokojenej a vybírá si co ho zaujme- a většinou pak pokračuje v debordelizaci kuch.náčiní:o((( |
| Máca | 22402 |
|
|
Re:26.5.2006 10:53:44
ahoj holky,
tak jsem "osiřela", dneska jsem vstávala sice s honzou ráno, abych se rozloučila, ale pak jsem se ještě zavrtala do postýlky a vstávala jsem v 10 a momentálně se tady trošku plácám od ničeho k ničemu a nevím, s čím vlastně začít, ale nevadí:-)) mamka psala, že šíma vstával v 5, tak to jsem si 5 hodin naspala, to je skoro jedna celá noc navrch:-)) včera jsme nakonec to kino stihli, šli jsme na mission impossible 3 a docela se mi to líbilo, nechala jsem vybrat honzu a pak jsme si uvědomili, že na pravým akčňáku jsme spolu v kině ještě nebyli, ale bylo to dobrý, i když na to moc nejsem:-)) GAbčo, jsem ráda, že se vám nohavica líbil:-)) Andy, umím si to představit, jak byl artík nadšenej, musela to být legrace:-)) Bell- já se v moři rozhodně nekoupu, mrznu tady v bytě, ve kterým je neskutečná kosa.... tak to je asi všechno, pustím se asi do toho úklidu...:-) |
| Máca | 22402 |
|
|
Re:26.5.2006 10:51:43
ahoj holky,
tak jsem "osiřela", dneska jsem vstávala sice s honzou ráno, abych se rozloučila, ale pak jsem se ještě zavrtala do postýlky a vstávala jsem v 10 a momentálně se tady trošku plácám od ničeho k ničemu a nevím, s čím vlastně začít, ale nevadí:-)) mamka psala, že šíma vstával v 5, tak to jsem si 5 hodin naspala, to je skoro jedna celá noc navrch:-)) včera jsme nakonec to kino stihli, šli jsme na mission impossible 3 a docela se mi to líbilo, nechala jsem vybrat honzu a pak jsme si uvědomili, že na pravým akčňáku jsme spolu v kině ještě nebyli, ale bylo to dobrý, i když na to moc nejsem:-)) GAbčo, jsem ráda, že se vám nohavica líbil:-)) Andy, umím si to představit, jak byl artík nadšenej, musela to být legrace:-)) Bell- já se v moři rozhodně nekoupu, mrznu tady v bytě, ve kterým je neskutečná kosa.... tak to je asi všechno, pustím se asi do toho úklidu...:-) |
|
|
dobré ránko26.5.2006 9:22:03
Gabčo-tak to je fajn,že se Vám na koncertu moc líbilo!
Já už se těším na neděli na Radimovo vystoupení v Taneční akademii v divadle. Včera jsem tu nebyla protože jsme byli ráno ve škole,pak jsme zabrousili do Tesca a na cestě za manželem na firmu usnul a spal 2 hodiny a pak jsme si užívali odpoledne s tatínkem u kamionu ,(pro Artíka super zážitky!!!) a do večera jsme sháněli atypické pneumatiky na auto a večer jsem absolutně nestihala. Artík byl u tatkovýho kamionu ve svém živlu,fascinovali ho větší kola než je on sám,bral manželovi nářadí a chodil kolem kamionu a jakože opravuje jako tatka-no musela jsem se smát-typický chlap od mala!Tak malej a jak umí napodobovat co dělá tatka a co se dělá s nářadím.No a klíče na utahování matek pak absolutně nebylo možné uklidit.... No škoda,že jsem si nevzala kameru,bylo tam veselo.:o)) |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
ahoj25.5.2006 23:05:39
Ahoj holky,
zdravim vas - prubezne vas ctu ... jednim ockem ... ale nejak nestiham ... Prave jsem se vratila z koncertu Nohavici ... co na nej manzel stal tu frontu na listky a teda "stalo to za to" :) mistecka uplne uzasna - prvni řada uprostřed ... koncert trval 2,5hodiny a atmosfera fantasticka. Zamecka zahrada, neprselo, jen bylo chladno, deti nam hlidala kamaradka, parada :) Zitra - snad se nic nestane !!!! - frcim do Varůůůů na vikend s dalsima prdloškama ženskejma, co musí držet v ruce jehlice a klubíčka a tvoří :) az do nedele si budu relaxovat :) Manzel bude doma s detma :) Tak jdu na kutě ... jsem vymrzlá jak preclík :) |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Co je, co je?25.5.2006 22:48:51
ahojky taady je nějak mrtvo to se všechny koupou v moři:-))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.