Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máci,25.5.2006 12:17:12
jo máco ja si ani nikoho nezvu když jdu třeba z venku protože než se vypravím odchazím s takový čurbesem jakobych rok neuklízela
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Máci,25.5.2006 12:03:14
bell, to je přesný, á měla v šestinedělí naklizeno, každej to obdivoval a teď bych si nemohla nikoho pozvat ani na návštěvu, je to děs....a to nejsem těhotná.-))
|
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Máci,25.5.2006 11:52:04
holky ahojky mate doma taky takovy bordel ja uklizim a vojta za mnou chodi a dela bordel uz me to nebavi:-( kdyz se rekne sestinedelka muze mit bordel kecy ja mela nadherne naklizeno a ted jako v chlive
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Máci,25.5.2006 11:12:35
no, jestli bude takhle, tak asi půjdu na solárko, přestali nám topit a já tady teda docela mrznu, venku fakt není zrovna počasí na to, aby netopili...:-)))
a ten úklid mně nemine, pořádně si uklidit zvládám jen, když na to mám čas a nemusím se rozhodovat, jstli dneska vytřu nebo vyžehlím a tak, prostě se do toho zažeru a třeba 4-5 hodin uklízím a pak z toho mám zrhuba půl dne hroznou radost, jak je to tady hezký, a to trvá přesně do chvíle, než se šíma vrátí:-))))) no a plavky se šímou taky nekoupím, protože když jsem v kabince, tak je hrozně naštvanej a já mám pak tendence buď koupit samý nepoužitelný věci, nebo radši nekoupit nic, protože v tom stresu prostě nepoznám, jestli je to dobrý nebo ne:-)))) takže mám vlastně v plánu samý věci, který se šímou dělat nejdou...no a možná budu vyspávat kocovinu, páč jsem na pátek naplánovala pařbu s kamarádkou a kamarádem, ale kámoš neví, jestli ho jeho přítel se ženskejma pustí...jojo, mám já to kamarády:-)) |
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: Máci,25.5.2006 10:09:02
Máco - na úklid se vyprdni a relaxuj. Zajdi si na kosmetiku nebo masáž ;o)).
ad botky DPK - aha, tak to jsem nějak nezaregistrovala, že mají i přímo DPK botky, omlouvám se za zmatky ;o)). Mě tam na první pohled padly do oka ty Essi sandálky, sice jsem je moc nechtěla, ale jsou růžovo-červené, tak se Týnce moc hodí ;o). Jinak já bych se prvních botek bez špičky nebála. Kája měla první botky právě sandálky a obešlo se bez odřených palečků. Řekla bych, že ten nadměrek ty palce "ochrání". ;o) |
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Re: Máci,25.5.2006 9:54:29
Máco:)) ten víkend ti moooc přeju a máš ještě čas vymyslet třeba nějakou akci třeba s kámoškou. Něco na co neni s prťousama čas nebo to nejde.
To já než budu moc někomu dát toho našeho kojence, to si ještě počkám. jo a záhada cestovatelek je vidím vyřešena. My jdeme dneska za sestřenkou, která má 8-měsíční Barunku, tak uvidíme co holky. |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Máci,25.5.2006 9:28:18
luci, dík, ale nevím, z toho, co jsem chtěla, nic moc nevyšlo, takže asi budu brouzdat po obchodech a shánět plavky a pak pořádně uklidím celej byt, to je na celej jeden den a uteče to určitě jako voda...
|
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Máci,25.5.2006 9:21:59
tak si ho POŘÁDNĚ užij:)!!!!!!!!!
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: zpráva od cat25.5.2006 8:51:20
ahoj holky,
tak koukám, že záhada blairwitch je vyřešena, tak to jsem ráda, že jsou holky v pořádku... my jsme dneska spali až do půl sedmý v kuse, takže taky pohoda a dneska večer mi začíná první poporodní VOLNÝ VÍKEND:-))) |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
Re: zpráva od cat24.5.2006 23:36:34
Gabro mi rikala,ze maji byt na stejnem hotelu a ze i leti stejnym letadlem(mela docela hruzu,jak tam budou vsichni saskovat s golfkama u letadla). Posilala mi potom v 18h. sms,ze holky neletely. Tak se mozna potkaly az vecer :-)))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.