| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 46155  [Dalších 45235 >>]
vojtami 21287

zpráva od cat

24.5.2006 23:08:04
ne, jsme tady, ale letěly jsme sami, ne s gabro.
já se dozvěděla až v letadle že kvůli ní chtěla radka místo 5* hotelu tenhle. no, je to tady fajn, tak se nezlobím

přiznávám že trochu nechápu že se nedomlivily a jak letěly sami, ale hlavně že se našly!

tak už je po záhadě
dobrou noc
Katka & Nancy(3/05) 18920

Re: hezký večer

24.5.2006 22:48:25
Lili,....ja ti tu holcicku prece preju,...je to opravdu pekne kupovat ted na leto sukynky,saticky,......sponky a gumicky do vlasu :-)))
Lili + 5 :-)) 28559

belll

24.5.2006 22:45:23
můžu potvrdit, Šíma leze jak o závod:-)

Máco - zkus L- carnitin a u toho cvič, zrychluje metabolismus a když už hladovíš, tak aspoň díky němu budeš spotřebovávat tuk....Manželem ozkoušené.
Lili + 5 :-)) 28559

hezký večer

24.5.2006 22:42:45
Katko - neprovokuj!!! Já jen tiše závidím, takových krásných věciček je na holčičky.....:-(

Leda, že bych z Erička udělala Járu Cimrmana :-)
Máca 22402

Re: Tak jsem Lucce jeden řízek vzala:)))

24.5.2006 22:42:31
KAtko, už tak si mi ho pletou s holčičkou, i když mně to teda přijde jasnej chlap a ani ho do holčičího neoblíkám, fakt:-)) a první botičky chci koupit kotníčkový, tak doufám, že šíma vydrží do podzimu, ať mu v nich není vedro:-))

bell- nedělej si iluze, to že nechodí, ještě neznamená, že sedí na místě, hahaha:-)) doma teda i jo, to vydrží u tý prostrkovací hračky třeba půl hodiny, pak další půl stojí u rádia a zapíná a vypíná atd, ale jak vlezem do cizího prostředí, tak je jak utrženej ze řetězu a "lítá" jak splašenej, o nějakým sezení nemůže být řeč...a ono tahat ho až ze země, když zrovna nestojí u něčeho, taky není úplně super na záda a na nic....ale když tak koukám, jaký má šíma bicáky, tak fakt holky blednu závistí, to i kdybych ho nosila na rukou celý dny, v životě něco takovýho mít nebudu, no, ono by to i k mojí postavě vypadalo divně, že:-))

Wal, já tu snahu vyvíjím už od porodu, ale neúspěšně, už fakt nevím, co bych pro to udělala, cvičím každý den, skoro nejím a uznávám, že občas si dám dortíček, ale to pak nejím celej den nic jinýho a ta váha nejenže nejde dolů, ale ona si klidně leze nahoru a to mně fakt frustruje...no, ale fakt to nevidím reálně, že bych vydržela celej život na mrkvi, fakt asi nejsem ten typ:-((( já jsem pak hrozně protivná, když se pořádně nenajím:-(( ale zkusit to chci, co kdyby to mělo zázračné účinky, které by mně motivovaly, abych vydržela....

tak já jdu dospat ty šímovy noční radovánky, snad už dneska bude líp....dobrou noc všem
Katka & Nancy(3/05) 18920

Re: Tak

24.5.2006 22:40:26
Marti,taky jsem to slysela o tech botickach,ze by mely byt uzavrene,....ptala jsem se potom prodavacky a ta rikala,ze to byt nemusi. Ja s tim problem zatim nemam,mala chce jenom chodit,takze kdyz padne,zvedne se a jde dal. Ale kdybych sehnala takove boticky ve predu uzavrene,tak bych spise urcite koupila ty,ale......u nas je ten problem,ze Neny ma malou a hodne hubenou nohu. Ty jedny boticky,co mam doma (17),tak jsou take uzavrene a i kdyby ji byly na delku,tak ji jsou stejne vepredu siroke. Takze jsem rada,ze tyto boticky maji suchy zip a muzu ji to nastavit presne na jeji nozicku a hlavne ji ty boticky sedi. Mam uz jedny doma uplne stejne jako na te fotce,ale ruzove a jsem s nimi opravdu spokojena,proto jsem koupila ty same,jen v jine barve. Doufam,ze do pristiho leta ji nozicka trosku vyroste,tak to bude hned veselejsi s tim kupovani bot :-)
Luciana + Luca/94+ Agátka/05 27520

Tak jsem Lucce jeden řízek vzala:)))

24.5.2006 22:18:57
no oni tak voněly:))...

Holky,my jsme taky ještě zatím jen chodící s oporou:)).Doma chodí kolem nábytku a ted lítá bud na odstrkovadle nebo ho před sebou postrkuje,ale vetšinu dne teda se spíše pohybuje podvou i když s oporou.A jak jsme venku,tak chce pořád chodit a to bud za jednu ruku nebo vozí svůj kočárek.Dneska jsme třeba seděly s kámoškama v kavárně ,seděly jsme venku a Aga mi " utekla" kolem zdi dovnitř:)).Takže boty už potřebujeme.Ale sama udělá jen tak 2 krůčky,no mi ji z Marťou říkáme " paní opatrná":))..

Holky z Prahy a okolí,nevíte náhodou,jestli je o vikendu v Praze nějaká akce ke dni dětí??? Budu v Praze v sobotu na akci v Ledeburských zahradách- Slavnosti sladkých neřestí:))- to zase bude útok na kilečka:))).Ale akce je až na 16:3Oh,tak jsme mysleli,že by jsme něco podnikly ještě předtím.

Katko,jdu kouknout na ty botičky a pisnu ti:).

Katy,dneska jsem viděla "naživo" kočárek boogaboo(snad to píšu dobře:)) a vYpadá fakt super!!!

belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Tak

24.5.2006 22:13:45
ahojky my máme botičky velikost 20
máco je co bych dala za to abych VOjtíka někam posadila a on tam seděl to snad nebylo nikdy:)Dneska my 3x vydoloval hlín u z palmy takže byl sec mazec a to si toho nikdy nevšímal za to si tam h¨rál jako na pískovišti takže jsem 2 hodky uklízela takže jediná kytka jde pryc:-)

No já frčím chrnět tak přeji všem krásnou noc
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Tak

24.5.2006 22:10:44
jsem opět zde. S tou Cat a Terinkou je to fakt divné - jako že se Gabro ani neozvaly? Pokud by musely zájezd třeba z nějakých důvodů stornovat, tak by Gabro určitě aspoň daly vědět, ne? A že takhle obě dvě... kdyby jen jedna, tak snad... No snad to není nic vážného.

Holky, botičky pro Nancy jsou nádherné, jen malé varování - pro první krůčky by prý děti měly mít botky s krytou špičkou, protože si můžou prsty okopat nebo podrápat - tím, že budou zpočátku ještě asi chvilkama lozit.
Vidím to na Ondrovi - nemít sandálky s páskem přes přední prsty, tak už má asi rozedřené všechny ponožky.

Katy, přeju rychlé uzdravování vás obou. To slyším poprvé, že se tahle dětská nemoc přenesla i na maminku.
Walerie 20776

Re: Re: Re: Re: Re: Gabro

24.5.2006 21:59:52
Jo a Máco:)) já také vyvíjím nějaké pokusy směřující k tomu, abych se dostala na svou váhu před těhu.
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 46155  [Dalších 45235 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.