Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Walerie | 20776 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Gabro24.5.2006 21:56:03
Katy:)) já celou tu naší 6.nemoc prokojila, Etina skoro nic jinýho nejedla a v tý době se mi kojením dokonce zase zvětšily prsa.
Máco:)) sice máme botičky ve kterých stojíme, běháme za chodítkem apod., ale samostatná chůze u nás neprobíhá!!!! S tou Cat a Terinkou se to určitě nějak vysvětlí. |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Gabro24.5.2006 21:52:52
Maco-to jsem rada,ze se ti libi,.....chtela by jsi taky takove pro Simu? ;-)))))))
|
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Re: Re: Gabro24.5.2006 21:48:52
ivax, tak tos mně uklidnila:-))) i když já už se tempem šímova vývoje neznervozňuju dlouho:-))
a holky, o řízku mi nemluvte, prosíííííím:-)) katko, ty botičky jsou krásný... |
| ivaxx | 44192 |
|
|
Re: Re: Gabro24.5.2006 21:27:30
Máco,
jediní bez botiček nejste. My je také nemáme a ještě nepotřebujeme. Tedy nepočítám ty otlučené po bráchovi, které nám slouží v kočárku k tomu, aby si malá necucala a nesundavala ponožky (na lžičku pusu neotevře, ale jak vidí fustičku, tak ji má dokořán...). Pořád jí domlouvám, že až udělá první krůček bez nábytku, botky budou, i kdyby to měly být dvaačtyřicítky a pořád se tomu akorát chechtá. |
|
|
Re: Katko,24.5.2006 21:25:53
Luci,taky mam pred sebou rizek,tak jen pomalu,jeste budu u pc :-)
|
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Katko,24.5.2006 21:22:36
ty jsi zlatáááááá moc děkuji!!!!
Dosmažím řízky:)) a pisnu ti email!!! |
|
|
Re: Katko,24.5.2006 21:18:15
Luciano,pokud nejake ty boticky chces,tak mi pisni na mail,koupila bych je na ebay a pocitam,ze tak v pulce cervna pojedeme do Cech(mozna i drive). ja jsem tam zrovna ted male jeste jedny koupila,aby mela i nejake univerzalni(barevne)
S tou Terinkou a Cat je mi to take divne A Maco - 40tupnu bych take brala |
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: Re: Gabro24.5.2006 21:09:15
holky, díky za přání uzdravení, teď už je to docela v pohodě, ikdyž u Valentinky se to projevuje tím, že je strašně protivná a špatně jí (tedy spíš nejí)
teda s tou Cat a Terinkou to je ale divný..... Už mi tam zase houká, musím letět... |
| Máca | 22402 |
|
|
Re: Gabro24.5.2006 20:49:39
teda katko, 40 stupňů, to je něco.....a s cat a terinkou je to teda divný, no, třeba se některá ozve...
katy, to jsem ráda, že se to vyvinulo takhle, i když teda ti to samozřejmě nepřeju...taky jsem netušila, že to může chytit i dospělej člověk, nikdy jsem o tom neslyšela, to je vidět, že máš dobrou doktorku, že jí to napadlo.. bell- tu bonboniéru ti závidím, já jsem se rozhodla pro radikální řez, už 3 dny jím jen ovoce a zeleninu, sotva lezu, (takovej kedluben člověku energii na to noční trdlování fakt nedodá:-(( ) a výsledky samozřejmě ještě nikde...to jsem zvědavá, jak dlouho to ještě budu muset jíst, aby to bylo aspoň trošku vidět:-(( možná by mi to tvoje telefonování docela pomohlo, ale ještě si počkám:-)) a navíc, u šímy jsem zvracela jen jednou, tak si to ani neumím moc představit... a co se botiček týká- to jsme fakt jediný, kdo ještě žádný nemá???:-(( |
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Katko,24.5.2006 20:49:24
teda ty botičky jsou božíííí,škoda,že nejsou i u nás:(.V 18 je není fakt výběr -žádný:(.A nejhorší je,že Aguli noha vůbec neroste,už pul roku má stejnou.
Nenynka je teda maličkatá:).Katko a díky za zprávy od Gabro,to je fajn,že se mají dobře. Katy,at jste brzo zdravé. A ted jsem ještě chtěla na něco reagovat a nevím na co :O!! Jdu smažit řízky,Luca jede zítra na výlet:)).... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.