Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
Re: Re: Re: Bell,24.5.2006 16:11:21
Hezké odpoledne,
Katko - Naturino jsou suprový botky, kupujeme je Káje a ty co měla na zimu neměli chybu ;o)) Plenky - používáme Pampers klasický a Sleep and Play - velikost 4 a Týnka je má s rezervou ;o). V pátek a v sobotu nás čeká "velká akce" - v pátek bude Kája slavit 5-té narozeniny!! Už asi měsíc se neuvěřitelně těší. Je děsný jak ten čas letí ... ;o)) |
| Katy (Michaela,Valentina) | 20406 |
|
|
Re: Re: Re: Bell,24.5.2006 16:01:58
Tak jsme dorazili od doktora a spadl mi kámen ze srdce, je to 6. dětská nemoc! Ani nevíte, jakou radost jsem měla. když jsem objevila první pupínek...Skvělý je, že naše dr dělá v ordinaci CRP, takže je hned jasno...
Jdu dohánět úklid a snad i spánek, poslední dny byly hodně divoký... Holky, nevím, kde berete to druhé číslování bot, my kupovali 13 a máme docela slušnou nožku. Taky by se mohli nějak sjednotit nebo uvádět obě ty čísla... |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
Re: Re: Bell,24.5.2006 15:17:19
no tak si to užij,u toho druhého už si takto neřekneš,že nemáš co dělat...
Holky vy mě děláte chuti,já mám ráda sladké ke kávě. A. spal 2 a 3/4 hodiny,zbaštil zelenin.polévku a kuřátko s rýží a jdeme ven.Že by na zmrzku ?nedávno jsem měla banánovou a jogurtovou-ty byly!! tak zatím ahojte |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Bell,24.5.2006 15:05:15
marti že je to fajn když tak spěj vojta taky chrní někdy si až říkám že nemám co dělat:-):-):-)
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
Bell,24.5.2006 15:04:15
jen si dopřej, ty teď můžeš. :-)))
Já jsem teď spořádala Kinder Pingue, co mi původně dal taťka pro Ondru. :-) Můj zlatý tatínek si dnes ráno Ondru vyžádal na procházku a odpoledne s ním půjdeme na brusle. Teda taťka neeee :-), bruslit budu já, chci zkusit, jak mi to půjde s kočárkem - bruslila jsem asi jen 2x, pak jsem otěhotněla. Ondra už zase spí skoro tři hodiny. Nemám slov. Když to teď tak vidím, co se za ty tři hodiny stihne, tak si moooooc přeju, aby to Ondrovi pokud možno vydrželo hodně dlouho. |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Sleep and play24.5.2006 14:56:16
tak jsem spořádla bomboneru fuj jsem prase:-)
JInak já pampersky nepoužívala nikdy Vojta je na ně alergický stačilo dát jednu pampersku nebo dvě a hned byl cely škaredě opruzený a dostávala jsem ho z toho týden takže jsem ušetřila já používám pleny BObolino jsou super |
|
|
Sleep and play24.5.2006 14:40:00
nejsou špatné,ale jsou dobré jen přes den a po nich jsme tu dermatitdu zpět nechytli.
Hagisky mě přijdou na den moc silné mezi nožkama. |
|
|
Andy,24.5.2006 14:31:57
on ale Ondra tu nálož ani neměl řídkou. Prostě se jen do té plínky nevešla, tak šla vrchem na záda. :-) No to se mi fakt s Babylove nikdy nestalo. Ony mají uvnitř mnohem víc prostoru, se mi zdá. Přišlo mi, že když Ondra tu Pampersku pořádně "načural" za noc, tak už na nic dalšího nezbylo místo.
Ale dermatitidu a Babylove nemůžu posoudit, Ondra s tímhle nikdy neměl problém. Na druhou stranu dcera kamarádky měla dermatitidu poté, co přešli z obyč Pampers na Sleep and Play. Prý jen tak málo stačilo, jiná prodyšnost a bylo to. |
|
|
plenky24.5.2006 14:24:03
no a já jsem se bála vyzkoušet babylove,protože malej měl po Helen Harper plenk.dermatitidu,která se mu hned ztratila při přechodu na Pemprsky.A je fakt,že když je nálož řidší,tak mu to taky proteče na záda.
|
|
|
Máco,24.5.2006 13:25:13
v tomhle u nás taky funguje zákon schválnosti - čím hůř spí přes den, tím hůř spí v noci. A taky někdy naopak. :-)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.