Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: dobré ránko,24.5.2006 11:33:17
aru tak mačkám:-) ale mohu říci že to druhé těhu je fakt o něčem jiném už to tak nevnímám neprožívám nehlídám se no to víte, není to to první:-) ani manža už není jako poprvé to jsem nemohla si dát ani trošku coly nebo kávy nebo tak teď akorát řekne víš že to nemáš:-)
|
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
Re: dobré ránko,24.5.2006 11:23:21
Bell, uz se na tom pracuje, tak nam drz pesti. Hlavne at je Tobe brzy dobre, s prckem to musi byt zahul.
Mne se uz nekolik dnu porad silene mota hlava a potim se. Je nejaky divny tlak. Kryspin dnes spal skoro do osmi!!!! Ma naspano skoro sedm hodin a jsem najk vic unavena nez jindy.:o))) |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
dobré ránko,24.5.2006 10:09:33
Bell-přeji Ti,aby už Tě to telefonování brzy přešlo a mohla si už v klidu prožívat těhotenství!!!
Tak jsem si včera pěkně poseděla i s Artíkem v kočáře na zahrádce s bývalou švagrovou,která si jen tak přiletěla na týden z Londýna. Artík mi usnul v kočáře i přesto,že spal do 14.40=3 a půl hodiny.Usnul v 18.30 a spal do 19.45.Tak jsem se hrozila,kdy mi večer usne,ale v 22.00 to zalomil.Tak jsem si vzpoměla na Mácu,že už je A. jak Šíma. Holt ho kočárek taky uspává a jak jsme se dlouho procházeli,tak ho to uspalo. Ale hezky jsme se pobavily,já jsem si dala 3 svařáčky,protože mi v tričku začalo být zima. A. se vyspal a s každým na zahrádce koketoval a vesele se bavil. No měla jsem z toho blbý pocit,že do 20.15 jsme byli s takým malým prckem na zahrádce-že v tu dobu má být dítko doma v postýlce.....no,ale jednou se svět nezboří a sociálku na mě taky snad nikdo nepošle,ale je fajn,že jsem se s ní viděla a ona byla taky ráda a z Artíka byla unešená-prý se nám moc povedl atd. |
| Katka & Nancy(3/05) | 18920 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Po delsi dobe23.5.2006 23:03:42
Luciano-Nenynka ma jedny boticky 17,co ji privezla kamoska z Italie a ty ji jeste vubec nemuzu davat,pocitam tak na podzim,jsou ji opravdu velike :-(
Bell-to telefonovani ti vubec nezavidim,snad to brzo prejde,ale rika se,ze je to znamka,ze je vse v poradku |
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Po delsi dobe23.5.2006 22:52:42
Katko,Nenynka má 17??Teda,my máme 18 a je pravda,že je máme tak akorát,19 jsou nám hodně velké.Já právě sháním taky růžové:((.No uvidíme,třeba ještě nějaké seženu:)!!
A to jsem ráda,že jsi s kočárkem spokojená a že se Nenynce v něm líbí:). Bell drže se!!!Já s těhu ještě počkám:),potřebuju se dospat, prospanou noc jsem nezažila 13měsíců a to nepočítám těhu,kdy jsem se taky budila,tak to jsou už skoro 2roky :OO.No pak budu uvažovat:))!! Jdu zase pokračovat v žehlení :((((. |
| belll/Vojta16.4+Honzík16.12. | 13171 |
|
|
Re: Re: Re: Po delsi dobe23.5.2006 22:35:04
ahoj holky tak jsem opet hezky telefonovala :-) nechcete byt už taky těhu ať tu neoxiduji sama:-)
|
|
|
Re: Re: Re: Po delsi dobe23.5.2006 22:34:39
Majenko-taky jsem zvedava na tu vahu :-) Zitra napisi
Luciano- s golfkama jsem moc spokojena,jsem rada,ze je mam a i mala je ted v kocaru v klidu,....vse sleduje,otaci se. Boticky jsem koupila tady u nas,byla jsem s mamkou po nakupech,tak jsme zalezla do obchodu,kde by me ani nenapadlo se podivat na detske boty. Ptala jsem se na vel.17 a to zadne nemeli,ale rekla mi,ze ma jedny vel.18,ale ze jsou opravdu male. Jsou to sandalky od "Naturino" a jsou holcici(ruzove) |
| Majenka s Luckou 03/05 | 19808 |
|
|
Re: Re: Po delsi dobe23.5.2006 22:11:44
Katko - tak to jsem zvědavá kolik Nenynka váží a jestli si urdrží předsednictví v klubu žížalek píďalek:-)
Botky máme č. 19 a koupila jsem poslední kousek u Deichmanna za 200,-- Kč. Super. Luci - já bych taky ráda dočetla už asi rok rozečtenou knížku, ale....tohle bylo příjemnější:-) A o žehlení mi ani nemluv. Mám tady totální velehory... |
| Luciana + Luca/94+ Agátka/05 | 27520 |
|
|
Re: Po delsi dobe23.5.2006 21:57:27
Ahojky Katko,koukala jsem na dubnátka,že už máte PP Plika,jak jsi s nima spokojená??? Já už bych neměnila:).
Katko a kde jsem sehnali sandálky 18??? Holky,já si pamatuju,že jak jsem byla s naší Luckou poprvé u moře,to jí byli 1 a 3/4 a už chodila na nočník,tak jsme ji ho brali sebou i na pláž:)).No Ale myslím,že my to budeme řešit bez nočníku a kdyby nááhodou,tak to "zlikviduju" do sáčku:))),to jsou starosti,co:)). Majenko,rak to jsi si udělala prima den,už se taky těším,až takový den budu mít:)),.Já až buu mít den pro sebe,tak ho asi celý den pročtu:))). Musím žehlit:(((,zase se mi to tady hromadí!! L. |
|
|
Po delsi dobe23.5.2006 21:34:53
se jdu na vas zase podivat. Posledni dobou nejak nestiham,byli tady u nas nasi,tak si uzivali Nenynky,mamka varila a zehlila a ja jsem si mohla udelat v klidu veci,ke kterym se jinak nedostanu :-)
Jinak u nas nic noveho,uz skoro mesic chodime,rikame "co to je" a ted je u nas nejoblibenejsi koukat na letadla(lita jich tady u nas hodne a nejsou tak vysoko,protoze startuji ve Frankfurtu),takze ma mala hlavu porad nahoru a rika "etalo"(letadlo). uz jsem take konecne sehnala boticky-sandalky. zitra jdeme na ockovani proti nestovicim,tak necham malou i zvazit. Pokusim se neco docist dozadu,at vim,co se tady deje :-) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.