| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 46155  [Dalších 45175 >>]
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 20:32:45
Holky, Kryspin byl v pline dokud byl na suchu pod slunecnikem, to nikdy nebylo dlouho. A pak uz byl nahacek bez pliny a ostatni deti taky. Jen jednou se pokadil a to mne na osusku.:o) Jinak jsem mela vymysleno, ze bych to pripadne nabrala lopatkou a dala do pytliku. Vzdy jsem mela oboji.:o))
Majenka s Luckou 03/05 19808

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 20:29:47
Jo
Gabro - závidím:-) Užijte si to a hoooodně foť, ať mám co obdivovat.

Bell - držím palce. Já jsem krvácela od začátku těhotenství každý měsíc (jako bych měla mestruaci) a brala jsem na to Duphaston.
Majenka s Luckou 03/05 19808

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 20:28:14
Teda vy ste toho nakecaly jak za dob těhu:-))

Dneska jsem si udělala "Majenky den":-) a šla jsem ráno na kosmetiku, pak k holiči, pak jsem jela za kamarádkou do Varů, cestou jsem se stavila za kamarádem v Sokolově a zakončila jsem to němčinou, která dneska byla docela veselá:-) Takže paráda. Nařídila jsem Pavlovi dovolenou , takže celý den hlídal Lucinku.

Jediný co mě zkazilo den bylo, že jsem píchla kolo, takže jsem na každý benzíně nafukovala:-(

Ad jídlo - DĚSNÝÝÝ kdo nezažil "nejedlý" dítě tak nepochopí....v poslední době jí jenom tak 2 lžičky něčeho a to je všechno. Váží ve 14ti měsících 7,70 kg....

Ad spánek - odbourává pomalu dopolední spánek a spí pouze tak 3/4 hodiny po obědě.....závidím Máco:-)

Jo a musím se vám svěřit, včera jsme se učili s kamarádem, otevřeli jsme si víno a tu láhev spolu vypili. No a já jak dlouho nepiju, tak jsem jí měla jak z praku.. Teda večer mi to tak nepřilo, ještě o půlnoci jsem dokrmovala Lucku mlíkem. Ale rááááánoo:-) Lucka zřejmě vycítila, že maminka si potřebuje pospat a spala do 7.45 hod. V 7.30 jsem se probudila já, takže jsem měla čtvrt hodiny na rozlepení očí.

No a když se probudila a křičela na mě z postýlky, tak jí říkám: "zůstaň tady, maminka jde připravit mlíčko" , vstala jsem, zamotala se mi hlava a spadla jsem znova do postele:-) Tak na mlíčko musela ještě chvíli počkat než se maminka probrala z příznaků opice:-)) Ach jo.
Walerie 20776

Re: Re: Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 19:02:00
myslela jsem samozřejmě Valentýnce!!!
Walerie 20776

Re: Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 19:01:21
Gabro:)) tak si pořádně užijte dovolenou a těšíme se na fotečky!!!!!!!!

Katy:)) držíme Valentínce palce!!!!!!!!

Ivax:)) díky za zprávu.

My teď čekáme až dorazí hlídání, uložíme Esterku a jdeme do kina na Šifru mistra Leonarda. Jsem na to zvědavá.
LENKA+K+K 1778

Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 17:33:52
Gabro - tak o se i dostane ;o)), ale Kája si třeba nahatá sednout do písku nechtěla a v plavečkách bez problémů. ;o)
Máca 22402

Re: Re: Máco,

23.5.2006 17:00:42
holky, ty děti maj snad fakt radar...zrovna dneska, dkyž má honza dlouho do večera školu a já bych docela uvítala nějaký to volno, tak si šíma zkrátil svůj odpolední spánek na 40m minut, z obvyklých 2 hodin...probudil ho hovňous v plíně, to se mu stává docela často...takže má patřičně "dobrou" náladu a já taky...no, snad aspoň večer dřív usne...

gabro, s tím pískem jsi mně pobavila:-))
Gabro 23787

Re: Re: Máco,

23.5.2006 16:45:44
Lenko, víš na co jsem jen zvědavá, jak docílím toho, aby se jí písek nedostal tam, kam nemá :-). Vždy mě fascinuje, že když přijdem z pískoviště, tak má písek i v plíně (o kapsách u mikiny a tepláků nemluvím) a to má prosím ještě k tomu body :-))).
LENKA+K+K 1778

Re: Máco,

23.5.2006 16:34:33
MartinoM - u moře je nejlepší do vody nahatý a pokud na hraní na písku buď plínku, ale klidně jen plavečky (hlavní je, aby se písek nedostal kam nemá ;o)) a do bazénu plavečky, které je nejlepší hned po vyndání z vody sundat ;o))
Máca 22402

Re: Re: Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 16:22:59
gabro, myslím, že každý vybočení ze stereotypu člověk prožívá dobře a na mateřský snad ještě víc, než když chodil do práce, aspoň mně se to tak momentálně jeví.....
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 46155  [Dalších 45175 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.