| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 46155  [Dalších 45165 >>]
Gabro 23787

Re: Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 16:19:16
Jestli se máme nebo nemáme budu řešit až po dovolené :-))). Jsem na to zvědavá. Už se moc těším...
Máca 22402

Re: Re: Re: Máco,

23.5.2006 16:12:40
slibuju, že sem teď dlouho nebudu dávat žádný fotky, ale ještě tuhle musím, na dokreslení situace:-))

Máca 22402

Re: Re: Máco,

23.5.2006 16:06:33
Gabro, vy se fakt máte:-)) vidíš, to by mně nenapadlo, že vlastně člověk musí vyřešit i takovýhle věci...

JInak buťa buťa je u nás momentálně všechno, ale tipuju, že tentokrát to nic hezkého nebylo:-)) nicméně se mi líbilo, jak si stěžoval tátovi, se kterým normálně moc nekomunikuje, ale táta vylez ze dveří a řek: "báby tě tam nechaly, co?" a šíma směrem k němu spustil neuvěřitelnej proslov zakončenej již citovaným buťa buťa báby:-))
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

GAbro,

23.5.2006 15:54:30
no jo, každopádně ve vlhkých plavkách by zůstávat neměly, že jo..
Jééé, vy se máteeeeeeee. :-)))
Gabro 23787

Re: Máco,

23.5.2006 15:47:14
MartiM, Katka z Německa mi poradila, že do vody v plavečkách a na pláži v plínce... Tak uvidím, jak to nakonec bude. Také jsem to dost dlouho v hlavě řešila... :-)
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383

Máco,

23.5.2006 15:41:23
gratulujeme Šímovi k výsledkům kontroly i obohacení slovníku - buťa buťa báby... co vám tím s mamkou asi chtěl říct, tím buťa buťa. :-)))))

Gabro, tak mě napadlo a nechám si pak poreferovat, jak se to vlastně řeší s dětma na pláži. Plavky bez plínky? Nebo jen v plínce? Nebo nechat děti nahaté - ale riskovat "kokino" v písku? Sama v tom zatím nemám jasno. Když jsme byli s Ondrou u moře, tak se ještě sotva plazil a nebylo to aktuální.

Tak mě napadlo, že by mohla poreferovat i Arulka.

U nás se zatáhlo na déšť a Ondra završuje třetí hodinu spánku. Noo, dnes to nemá chybu. :-)
Gabro 23787

Re: Re: Andy,

23.5.2006 15:19:28
Holky, díky za přání hezké dovolené. Doufám, že nám to všechno hezky vyjde...

Máca 22402

Re: Andy,

23.5.2006 15:05:39
holky,tak my jsme zpátky z kontroly na rehabilitacích, mám velkou radost, páč jsme dostali pochvalu, jak šíma hezky leze a sedí ( nebojte, vím, že je mu už 13 měsíců:-))))), ale i tak mi to udělalo radost, protože jsme se vyhnuli všem cvičením a podobně...taky jsem za to tý rehbce děkovala, že nás do ničeho zbytečně nenutila a nechala tomu volný průběh a počkala, jestli to cvičení bude opravdu nutné a ono nebylo.....

takže te´d ještě, aby nás za 14 dní uznala neuroložka a bude klid.... taky mně pobavilo, že říkala, že máme vypouštět šímu na trávu, tak jsem jí říkala, že se jí bojí a paní říkala, že si zvykne, že žádný dítě nevydrží sedět dlouho na trávě, když je kolem něj život, to ale neviděla o víkendu šímu sedět jak přibitýho půl hodiny u plotu, za kterým byl dokonce pes, kterýho se bál, ale nehnul se ani o píď:-)) my jsme se mu s mamkou smály a pak vylez táta a šíma si mu hrozně nazlobeně stěžoval, volal na celou zahradu "buťa buťa báby":-)))my jsme se s mamkou úplně prohýbaly smíchy...

a teď tady chodí a okusuje televizní stolek, jakoby nesnědl k svačině dva banány a jabko, no nic....

Luci, na ten víkend se děsně těším, i když to vypadá, že vůbec nic z toho, co jsem si naplánovala nakonec nevyjde, ale i tak mi to vůbec neva:-))

Arulko, snad vás ty stoličky přestanou brzo trápit...

Gabro, teda cestovní horečka dobrá, když máš i takový sny:-))) to ta dovča určitě bude stát za to:-)))

Andy, s tou ozdravovnou to je přesný, tátovi taky tuhle přišel telegram, že má nastoupit druhý den do lázní na měsíc...oni si snad myslí, že když je člověku 60, tak se může jen tak ze dne na den sebrat a na měsíc zmizet, ne?...tak požádal o odklad a oni se na něj vyprdli, musel je pak složitě nahánět a dělali děsný vlny....:-((
belll/Vojta16.4+Honzík16.12. 13171

Re: Re: Re: Re: Fotky

23.5.2006 15:02:01
ahoj holky tak udr dobry dal mi leky a druheho jdu na utz dle utz jsem teprve 9+1 ale dle mrchy 10+1 takze se mi vysetreni posunuly dopredu

gabro tak ty se jedes slunit tak si to tam hezky uzij a at nejsou zadna strevni onemocneni a spol:-)
Andy s klukama 22326

Re: Andy,

23.5.2006 15:01:59
no každý dítko je fakt jiný,někdo vychrupuje a některý dítko spát nechce po-O- dost brzy.
Třeba Ondrášek nebude až takový spáč přes den jako ten náš čertík,který opět spal 3hodiny 40 minut.Radim byl taky takový spáč a je dodnes.Mají spolu hodně společného,každý říká,že je to druhý Radim i podobou.Já se jen modlím,at je A.zdravější než R.,protože ten už toho měl fakt až moc!!!

Tak mi se valíme oblíkat a vyrážíme.zatím ahoj!
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 46155  [Dalších 45165 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.