| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 110139  [Dalších 110099 >>]
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327

Re: Dobré ranko

6.10.2008 11:27:45
jsem musela nakouknout ;) Kdyz nam Skritek gratuloval.
Slavit budeme ve stredu, takze fotecky az pak.
Tady jen jeden odkaz na aktualniho Julika
http://www.youtube.com/watch?v=fFR7iHE2sZw
Adri + kluci 21788

6.10.2008 10:31:30
ahááááááááááááááááá :-)
ale i tak děkujeme :-) Lana sem chodí tak minimálně až skoro vůbec, že to mě nenapadlo

Tyjo, to Lany Kristiánek bude mít už rok, jo? Tyjo, toto letí, by mohla taky dodat nějaké fotečky, že? :-)~k~
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496

6.10.2008 10:30:55
však se většinou gratuluju s předstihem :-)
skritek
  • 

6.10.2008 10:25:28
Terko, tak az ve stredu.
ale zase tak jsem se nesekla. protoze TP byl na nase narozky.

6.10.2008 10:20:09
to vypadá že se slaví u Lany v cizině, co? tak to se taky přikláníme k přání všeho nejlepšího :-)

6.10.2008 10:17:27
holky kdo máte stejný pohlaví dětí - kdo se vám lépe kojil? holka či kluk. kámoška rozvíjí teorii , že kluci prostě vědí co s těma prsama dělat. prý všichni kolem ní lépe kojili kluka :-), já to taky potrzuji
skritek
  • 

6.10.2008 10:14:31
ahoj tetko.
tentokrat to nebylo Vam :o))

no samozrejme jsem litala jak cvok kolem neho a na vsech tech krizovatkach a semaforech ho chytala a rozjizdela.
ale tak jsem si oddechla,ze to tentokrat bylo bez scen a revu.
kdybyste videli, jak si V. pral k narozkam inline brusle a jak to o vikendu dopadlo .....
Adri + kluci 21788

6.10.2008 10:08:44
ahoj teto Skřítku :-)
děkujeme za přání,jen marně přemýšlíme k čemu??? K těm 11ti týdnům? :-)

Jinak Šíma je dobrej, takhle odfrčet na cizím kole po dvou :-) Matyho to bude čekat na jaře, dostane větší kolo a doufám, že se naučí.
skritek
  • 

6.10.2008 9:51:41
ahojky,
hlasim se po vikendu. jednu oslavu uz mame za sebou.
Hrosi, nakonec jsme byli v technickem muzeu.

Fotky jsou bezva.
Kristinek ma uzasne oblecky, hned bych si ho ponuchnala, uplne k nakousnuti :o)

Docela me dostaly vase detske kresbicky.
Jani, Adamovi to fakt jde. Vzdyt i Majda bezva kresli. Co ja bych za ty vase vytvory dala. u nas to v peti letech vypada podobne, kdyz vidim ty uzasne kresby ve skolce,tak jen smutne koukam. (a to u nas uz tri generace kresli nebo se zivi grafikou).
jsem zvedava,co nam rekne dneska doktorka na preventivni prohlidce.

k PC deti nepoustim. Jako detem programatora se jim stejne za nejakou dobu zmeni oci do ctverecku tak jako tak.
jen ted proste nemam zajem, aby mi ho totalne zrusili, uz takhle jede jen na dobre slovo jak je plnej.
a druhym duvodem je cas. Po skolce maji jeste vetsinou nejaky krouzek,tak mame opravdu malo casu si pohrat, spolecne uvarit, natrenovat kresleni ci udelat ukol.
Takze to je spise kvuli me :o)

Hrosi s tim dopravnim hristem jsi mi pripomnela,ze jsem se tu ani nepochlubila.
Minuly tyden jsem s nima byla taky na jedne akci na dopravnim hristi. uzili si to naramne, obema tam pujcili kola,helmy a tak cele odpoledne jezdili. V. byl v pohode jen pro Simu tam nemeli kolo s koleckama, tak mu pujcili bez kolecek.
No a on nasednul a normalne odjel. Ja z toho byla uplne paf.
vim,ze tady uz spousta deti jezdi bez kolecek, jenze Sima jeste na jare vubec nedosahl na slapky,takze kolo s koleckama jsme zkusili v srpnu u Elenky a pak vytahli nase.

A jeste dodatecne preju Kristinkovi vsechno nejlepsi, poradneho dorta, hodne darecku a hodneho starsiho brasku :o)

6.10.2008 9:24:01
ad tv - mám vyzkoušeno , že když mu pustím kouzelnou školku tak se od ní nehne a když skončí (musí být pryč i titulky) tak si jde hrát. ale když mu pustím minimax tak se od toho nechce hnout a jde od tv s křikem
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 110139  [Dalších 110099 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.