| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 110139  [Dalších 110089 >>]
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496

Re: Dobré ranko

6.10.2008 9:22:06
Bré ránko všem

tak jsem zvládla školku, sociálku a právě snídám. paní na sociálc jsem umluvila aŤ rozhodnutí o délce RP můžu donést až v 18 měs života.moc se jí teda enchtělo.

Eri tak to se asi na toho draka moc těší :-)

*Lilka* 18831

Re: Dobré ranko

6.10.2008 9:11:11
Jo a holky normálně, uprostřed noci, do tmy a do ticha kolem 3 hod začala Denisek krásně srozumitelně mluvit: Já budu pouštět dráčky, chytnu je za šňůrku, za ocásek, ale až budu mít zdravou ručičku, já tam mám takovou divnou kůži..... Poslouchám a říkám si, že asi mluví ze spaní, tak jsem rozsvítila a on byl vzhůru a povídal si, nechápu ~:-D
*Lilka* 18831

Dobré ranko

6.10.2008 9:09:18
Tak vzbudilo mě vrtání v baráku, mrknu na Dendu, tuhej, mrknu na budík, 8.30 :-)) ten pak ještě spal do třičtvrtě, tak se teda na zítra moc netěším, na vstávání do školky :-)

Jdu dělat snídani :-)
Adri + kluci 21788

Re: Dobré ráno ..

6.10.2008 8:51:57
jo ještě hezké dopravní hřiště je v KOmíně :-)
Adri + kluci 21788

Re: Dobré ráno ..

6.10.2008 8:50:53
Souhlasím s TV versus PC s Laney :-)

Hroši, kdybys přeci jen náhodou chtěla, můžu ti dodat minimálně dva dobré prográmky na PC pro děti od tří let. To nejsou hry, ale prostě děti plní různé úkoly nebo se učí... nemyslím, že by to bylo něco špatného. A když se naučí ovládat jako malej počítač... taky v tom nevidím nic zlého :-) Vše jde kupředu, takže myslím, že v první třídě to bude umět většina dětí a tak zas aby akorát nekoukal jak péro z gauče, že?

Jinak tu u vás snídám, Mates je skoro po dvou týdnech ve školce, Kr. spí, je tu idylka. :-)
Laney+El*05/05+Miky*09/08 23147

Dobré ráno ..

6.10.2008 8:23:23
.. deštivé .. tady u nás na jihu. Včera tak krsáně a dneska škoda mluvit.

Skřítku, dneska pokud číslo 2 .. jedeme do Prahy na tu socku. Nevim, jestli si to stihneš tady přečíst a stejně nevim čas, kdy tam budem .. tak prostě až se budem blížit, tak pošlu SMS a buď to klapne nebo ne.
Ještě jedeme shánět Elence draka a to je někde na Milady Horákový ten obchod, takže prvně tam, protože prej je dneska derby, takže tam bude lidí mraky, tak abysme se tomu co nejví vyhnuli.

Chválim fotečky všem! Jen dávejte, ať je to tu barevný :-)

A debata o přemíře TV nebo PC .. můj soukromej názor je všeho s mírou ~k~ .. takže El nechám si pustit co a jak chce, protože když jí to budu zakazovat, o to víc u toho bude chtít sedět a o to dýl. Takhle si tu zahraje hru nebo něco nakreslí a za 10 minut je pryč. Udělá to třeba dvakrát denně .. né že by tu vysedávala celý dny. To samý s pohádkama. Jak nespí, tak jsem ráda, že aspoň třeba jednu shlídne v klidu na gauči, jinak je večer na zabití. Tož tak od nás ~j~

Mikeš spí, tak já jdu uklízet.
Hrošinka+David 5/05+Klárka3/07 13543

Re:

5.10.2008 23:59:36
Davídka k PC nepouštím, nějakou dobu jsem ho leda nechala dělat omalovánky, prostě nejsem pro, myslím, že má na tohle ještě čas. a nejsem vyznavačem PC her.

cyklista

5.10.2008 23:55:17
tak aspoň pár foteček z odpoledne na dopravním hřišti:

Janynka+M/98+A/05+O/09 29496

Re:

5.10.2008 23:42:41
náááááááhodou já jsem viděla jak Matík zvládá myš! to Adam se učil, jak se mačká ukazovákem tlačítko, to doteď potřeboval dvě ruce ~;)
mně přijde Kríša jak Mates, fakt, vidím ho v něm, no možná vidím ty gesta stejný jak u Matyho tak u Kristýnka a tak u tvojeho manžela.. že by byli ze stejnýho "těsta"????????????

Laney, ouu zuby... to je mrzuté, au au

Re: Eri,

5.10.2008 22:44:42
Adri,
no, každá ta železnic eje jiná, ta v Drásově je i pro dospělé, ta brněnská je pro malé děti zábavnější, že jezdí tunelem a několikrát dokola :-)
S fotkama konkurovat nebudu, protože jsem s focením dopadla tak, že s emi zas jednou manžel zasmál, foťák jsem měla i nabité baterky(i náhradní), ale neměla jsem kartu, zůstala večer v PC.
Odpoleden jsem byla s Davídkem na dopravním hřišti, aby se vyřádil na kole, zmohlo ho to tak, že v půl sedmé usnul v křesle u TV. po hodině ho probudilo čůrání, vykoupali jsme ho, najedl se a šel zas spát.
Původně z anáma měli dorazit tatínek s KLárinkou(až s vyspí), jenomže sotva jsem s Davídkem odešla, vzbudila a strašně brečela asi půl hodiny, pak mi manžel volal, kde je gel na zuby~;(( pak když se zklidnila, tak ještě usnula a spala až do 17 hod, tak se už za náma nevypravili. Už cestou z Drásova slintala a naříkala, že bolí (říkala ucho, ale bylo jasný, ež od zubů), rostou jí asi 3 zoubky najednou.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 110139  [Dalších 110089 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.