| dib (matěj 21.8.05) | 34252 | 
| 
 | 
Re: ahooooooj23.9.2008 22:33:55 
jani, moc ti to přeju, a hlavně ti přeju, ať spokojenost a nadšení přetrávávávávávááá.. 
a lubko tebe taky moc zdravím, a lituju, že je brno tak daleko. ostatní nejsou, toš nic.  | 
| Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 | 
| 
 | 
ahooooooj23.9.2008 20:48:35 
po delsi dobe  
 ...docitala jsem, nakukovala jsem, ale nepsala, nejak nebylo co, nebyl cas a tak vsechno kolem a kolem... ... u nas vse pri starem, kluci chodi do skolky (oba v pohode) a ja jdu od ctvrtka do prace... budu pracovat na zivnostak, 4 dny v tydnu po 4 hodiny (dopoledne) - takze spokojenost s pracovní dobou velika, jeste uvidime, jak to pujde  DD... ... jdu povesit pradlo... dobrou noc...  | 
| Lubajz + Apolenka+Tonička | 26731 | 
| 
 | 
Re: MARODI22.9.2008 13:39:07 
Jen krátký raport z Brna: žijeme. všichni. Koukám, že s časem jsme na tom všichni asi dost podobně. Kolikrát přemýšlíme, jak to vyřešit, kdo půjde pro Apolenku do školky, kdo zajistí doprovod ráno, a tak. Jinak školka a zvykání probíhá tak nějak rozumně. Naštěstí je Apolenka zvyklá i na jiné lidi, takže to nebyl přechod nikterak náročný. A školička je to příjemná. takže ufuf 
![]() Dřív jsem stíhala alespoň nakukovat, co nového, teď nestíhám ani to:-( Ale zase není problém dočíst  )))Mějte se krásně.  | 
| Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 | 22725 | 
| 
 | 
Re: MARODI19.9.2008 16:31:46 
Do pytle, jak se mi to podařilo :-( a hned 2x 
Kluci byli tento týden poprvé ve školce, teda jako, že po prázdninách Tomík a Vojta celkově....tomu se tam líbí hodně, ale dneska se mi držel kolem nohy a že nejde...možná toho měl dost, tak uvidíme po víkendu Mám sežrané ruce od barev, saponátů...jediná výhoda je, že se mi pro změnu zpevnily nehty   a brutálně rychle rostou vlasy a chlupy, jojo, vápník je vápník, pak zavařím holicí strojek... ![]() svým způsobem pracujícím závidím, nejraději bych tady z toho bordelu utekla taky, ale snad, snad o vánocích bude klid ![]() Přeji všem hezký víkend a mohl by být sluníčkový...zima mě už nebaví...  | 
| 
 | 
Re: MARODI19.9.2008 16:26:26 
Ahojte, 
já se ani nedivím, že se tak marodí, při tom počasí ![]()  | 
| 
 | 
Re: MARODI19.9.2008 16:26:25 
Ahojte, 
já se ani nedivím, že se tak marodí, při tom počasí ![]()  | 
| Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 | 
| 
 | 
Re: MARODI19.9.2008 15:43:13 
Janes, teda vy jste akčňáci.... Poplatek platit budeš muset....  
 | 
| Želvik | 52389 | 
| 
 | 
Re: MARODI19.9.2008 15:24:17 
Janes máte teda veselo 
![]() Šáry jedem do Babiččina údolí, stan už je na tuto sezónu opradu uložený, takže penzionek to jistí...ale stan máme teď postavený aspoň ten pro děti na hraní v pokojíku ![]()  | 
| Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 | 25813 | 
| 
 | 
Re: MARODI19.9.2008 15:16:51 
Ahojky, 
vsem pracujícím a nastupujícím do rachoty držím palce. Uff, mě se zdál jenom sen, že jsem zpátky v práci (detailně jsem viděla ksichty všech, šéf mě honil jak nadmutou kozu a já nic nevěděla) - no vzbudila jsem se durch zpocená, nasraná a depkující.... Jinak u nás nemoci na ústupu - Ondra už srandí normálně (ťuk, ťuk) a dnes máťa na kontrole taky OK. Ale abych nevyšla ze cviku - tak kámoška mi hlídala Ondru (abych ho nemusela tahat k dr.) a už mám Macka vyslečenýho, jsme na řadě a ona mi volá, že jsou na náměstí, Ondra spadl a má rozražený obočí, řval jak hrom - tak mazali za mnou. Takže jsem vylezla s Mackem z ordinace, oblíkla ho strčila do kočáru a mazala o patro víš na chirurgii na zašití - má tam 3 stehy. Dobrý co? V pondělí máme přijít, aby to omrkli - holky mám platit zase ten poplatek?  | 
| Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 | 
| 
 | 
Re: MARODI19.9.2008 13:46:53 
Hm ,jdu makat doma, za chvíli valím pro Andulku. Dneska konečně ráno neplakala a hned letěla do třídy si hrát. Uffff. 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.