| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Propršené úterý30.8.2006 8:52:53
Katty - mi ještě sám nechodí, ale myslím si, že jestli má sám zájem, tak nemá smysl ho omezovat. Ten můj závisláček běhá jako čert, ale nějak se bojí pustit - já ho teda nenutím, ale dr. mi řekla, že jestli do měsíce nezačne, tak máme ještě přijít...? Tož nevím. Já mám pocit, že to tak dramatické ještě není....
|
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
snad hezkou středu30.8.2006 8:49:54
Tak nám snad konečně vykukuje sluníčko. Doufám, že na srazíku budeme mít hezky. Já už se těším. Dneska musím zavařit skleničky co vezmu sebou. Asi jen na pátek a sobotu. V neděli mu dám v poledne kaši a zeleninku dostane k večeři už doma...
Byla jsem se včera podívat u kamarádky na tu autosedačku, ale nějak mě nenadchla, tak jsem se rozhodla pro jinou. Měla jsem vybranou tu Kiddy life, ale ona má místo upínání takový pultík. Prý je to hrozně moc bezpečnostní, ale Petík se na to tvářil jako jestli to má za trest a to v autě nikdy nedělal. Taky by kvůli tomu pultíku měl ručičky pořád jakoby nahoru - no, já bych v tom neseděla, tak to neudělám ani jemu... Tak jsem se rozhodla asi pro tuhle: ![]() Nekamenujte mě, je to ta 9-36kg, ale já mám opravdu obavu, že by mi z té do 18kg za dva roky vyrostl... Tahle dopadla v testech hned za tou kiddy... Hanino - moc hezké fotečky, škoda, že nepojedete. Petík by tam měl moc rád ještě jednoho Petříka. Stejně ale když jsem to tak počítala, tak tam bude docela slušná převaha kluků, co. Petřík, Matýsek, Davídek, Vojtíšek, Kubík. Z holčiček snad jem Martinka a Žanetka. A nevím na koho jsem ještě zapoměla. Zazíku - Martinka je kočka a ani pytel přes hlavu by to nezkazil. |
| Katy_Pepicek_TP-03/08 | 40822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Propršené úterý30.8.2006 8:46:05
Ahojky,
chtěla jsem se poradit a zeptat - už vám prckové chodí sami ? já se od července snažím aby malej co nejmíň stál a co nejvíc lezl - kvůli páteři. Někde jsem četla, že je to tak nejlepší. Ale už to nechci dramatizovat a asi ho nechám ťapkat kolem stolu ..... a dvojčátkům přeji ať to zvládnou |
| Hanka1, Jířa05 a Martínek07 | 31962 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Propršené úterý29.8.2006 23:06:41
Radu, moc děkuji za mailík, potěšilas mě.
To je dobře, že se Adámek má k světu. Už je to veselejší že? Zazi mě malý taky nic na hlavě nesnese, takže mu taky všechno vážu pod bradu. A že to není estetický? To je jedno, halvně že je to funkční ne? Na lidi se vykašli. Koukala jsem na fotečku a mě se v tom kloboučku líbí. Ostatní fotečky taky chválím. Jančo, že sis myslela, že ten kolíček malá vykakala :)) Moc jsi mě s tím pobavila. Dala jsem dnes Jiříkovi hrneček s čajíkem a chválila ho, jak už moc hezky pije z pítka, on se na mě tak podíval, odnesl hrneček na záchod a hodil ho do záchoda. Pak tam stál a koukal se na to. |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrat ztracené dcery :)29.8.2006 22:50:40
Tak jsem právě dozavařovala další sklínky jablečného pyré a zeleninky. Smíchala jsem cuketu, brambor a červenou řepu. Chutná to dokonce i mě, tak snad mě s tím malá nevyhodí...
ZAzi, náhodou ten klobouček mohl být horší. Podle mě to docela jde... Ještěrko, nechceš nakouknout častěji? Už ani nevím, jak se jmenuje prcek... HAni, hezké fotky. TAk se pěkně vyleč, ať jsi brzy ready. |
| Hanka Veselá | 18559 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrat ztracené dcery :)29.8.2006 22:19:00
No tak zaplaťpánbu :-)
Ještě jsem vám zpětně chtěla pochválit fotečky (i Martince klobouk, Péťa má takový zelený jakoby slamáček (i když je spíš papírový) zavazovací pod krk, ale teď asi leží někde zmuchlaný, dost výrazně ho odmítal. Teď chodí spíš v kapuci, jako na jedné z fotek). Máme to ale krásné děti, co? Teplota trvá, cpu se Nurofenem a piju mátový čaj (mám jen vysoké teploty, jsem hrozně utahaná a bolí mě klouby. No a občas dost blbě bolí hlava). Ale asi bych to do pátku nestihla vykurýrovat... No a nočník máme, občas jsem malého vysazovala a on do něj kakal, ale když jsme byli na dovolené, měli tam dost studené dlaždice a vůbec zimu, tak jsme to nedělali. A Péťa to moc rád zapomněl. No a tuhle se mi vesele před koupáním vyčůral do umyvadla... Lumpák :-) |
| Hanka Veselá | 18559 |
Re: Re: Re: Re: Re: Návrat ztracené dcery :)29.8.2006 22:11:16
hm, tak to zkusím ještě jednou :-(
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Hanka Veselá | 18559 |
Re: Re: Re: Re: Návrat ztracené dcery :)29.8.2006 22:08:13
Raďulko, taky mám velkou radost, že se malý takhle sebral, i že už půjde domů. Kamarádovi se před prázdninami také narodila dvojčata dřív, než měla, ale vypadá to, že jsou také OK.
Také vám sem přidám pár fotek :-) Péťa uklízí dárek od našich - baťůžek kuk my tři před Červenou Lhotou |
| Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Návrat ztracené dcery :)29.8.2006 22:08:04
Ahojky,tak jsem dnes byla poprvé v práci a mám asi 40% úvazek na angličtinu a prvouku pro třeťáčky. Snad to zvládnu. A uvědomila jsem si, že si budu malou více užívat, tím, že s ní nebudu celý den v kuse. když jsem přišla, tak se se mnou mazlila.
Manžel mi hned sdělil, že spali skoro do půl desáté (to mě by neudělala) a pak když ji jako po noci přebaloval, tak jí našel v plíně kolíček na prádlo. No byla jsem v šoku, ale pak jsem si vzpomněla, že si s němi hrála, když jsem ji po koupání oblíkala a to jsem jeden vyndávala, ale asi tam hodila další, aniž bych si toho všimla. Kupodivu jí to nevadilo, i když možná kvůli tomu se v noci dost vrtěla a občas jakoby plakala, ale to zase stačilo jen říct ššššš a bylo ticho, tak asi to nevěděla. Takže holky plíny před zalepením doporučuju prohlížet, abyste nedopadly jako my. Jelikož pršelo, tak místo ZOO jsme si jeli pro tu krosničku a měli poslední a modrou. Chtěla jsem červenou, ale kvůli tomu bych tam znova nejela. Adélce se v ní líbí, v obchodě se začala smát, když jsme ji do ní dali. Taky jsem vám chtěla říct už v neděli, že mi psala kolegyně. Ve čtvrtek se jí narodila dvojčátka holčička Tánička 1490g a kluk Hyneček 990g. Oba měří 38cm. Bohužel se chlapeček přestal dostatečně vyživovat, tak těhotenství ukončili CŘ v sedmém měsíci. Prý se vzhledem k celé situaci mají dobře. Tak držíme všichni palečky, protože je to ještě na dost dlouho. Musí být tak hrozně maličcí, ani si to nedokážu představit. Ajulinko myslíme na tebe. Ať je malá brzy vpořádku. Hani, kurýruj se, je to škoda, že jste to museli zrušit a Raďulka má pravdu s tím herectvím.Manžel umí být táááák milý, když je mi zle. Na nočník nás nikdo nenutí. Dřív to hodně i ovlivňovaly látkové plíny, které dětem vadily a navíc nás mamka nechávala běhat u babičky s holou dupkou, takže jsme si asi občas i uvědomili, že nám něco teče po nohách, že? Sice nočník máme od vánoc, ale zatím čeká na své uplatnění. |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
Re: Re: Re: Návrat ztracené dcery :)29.8.2006 19:21:00
a protože je tady zase pusto a prázdno, tak vložím pár foteček pro zasmání a půjdu chystat koupání a potom po dvou měsících ordinovat do růžové zahrady ( holt mi začal večerníček ), takže zase zítra ahoj, ale až odpoledne páč nám nepůjde elektrika ach jo...
fotka malého velkého oslavence tak teda na zdraví: ![]() mámo ja ti to prádlo pomůžu roztřídit jo?: ![]() mluv si co chceš já si stejně prosadím svou: ![]() malý byl na trávníku a protože to bylo z kopce, tak si myslel, že musí lézt nožičkama dolů aby nespad: ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.