| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: sraz v pr...29.8.2006 9:14:01
Ajulinko, tak ať je už vše jen lepší a lepší. To víš, scházíš nám tady a na srazíku budeš také chybět. Martinka vám oběma posílá pusinky na čelíčko.
|
| Danda.O | 38282 |
|
|
Re: Re: sraz v pr...29.8.2006 9:09:07
Hanino, to je mi líto. Tak se brzo uzdrav. A před dalším srazíkem nic takového nedělej.
Zdeni, my teda zatím máme stále v plánu přijet a doufám, že nám to nic nenaruší. Jen mi Petr oznámil nemilou zprávu, že neví, jestli nebude muset v pátek do práce. Sice má dovolenou, ale během těch tří týdnů co tam nebyl se jim něco pos... a řešit se to začne ve čtvrtek. Tak se jen modlí, ať ti lidi nepřijdou odpoledne, když chce v jednu vypadnout. No a přinejhorším v pátek ráno odjede do práce a odpo se zase na Morávku vrátí. Ale v ten čtvrtek určo přijedeme a doufám, že brzy (zatím jsme všichni v pořádku, ťuk, ťuk). Ajulinko, zdravím. Tak ať už ti je jenom dobře a těch pár týdnů do porodu rychle uteče. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: sraz v pr...29.8.2006 9:08:00
Ahoj holky, dnes je tedy pěkná kosa. Celou noc tu lilo jako z konve. Počasí na draka a to je léto. Kde jsou ta parna, co na ně kde kdo nadával. Pořád lepší než tohle.
Hanino, to je škoda, že tě to tak složilo. Já na tom také nejsem nejlíp, ale snad se to zlepší. Zatím nemám horečku a poctivě cumlám homeopatika. Horší je, že ode mě tu rýmu chytila Martinka. Tak to snad zvládnem a přijedem. |
| Bettyna+P 09/05+M 09/09 | 23620 |
|
|
Re: Propršené úterý29.8.2006 9:02:37
Hanino, to je mi líto:-((( Tak ať je Ti brzo dobře!!!
U nás taky prší a je zima, doufám, že ta předpověď vyjde a na srazíku bude hezky, když už se tak těšíme do toho bazénu :-). Nám ještě nikdo nočník ani nepřipomněl, natož aby nám ho vnucoval, tak to nemusím vysvětlovat. Jen můj táta furt nechápe, proč malé nedávám bryndák při jídle - ona vždycky ožužlávala ty šňůrky a pak s nima máchala, tak to bylo ještě horší než bez něj. Ajulinko - to je teda pech, takové nemoci, držím palečky, ať jste obě rychle fit!!! |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: sraz v pr...29.8.2006 8:55:02
Hanino - to je teda blbý, já se těšila, že tam budou dva Petříci... jejda holky, ne, že budete všechny nemocné:o((
Droping - souhlasím, taky musím vysvětlovat. Teď na dovolené v restauraci nabízeli Petíkovi takovou tu sušenku co se dává ke kafi. No, naštěstí se mě paní nejprve zeptala... chjo, to bude síla to uhlídat:o(( |
| Hanka Veselá | 18559 |
sraz v pr...29.8.2006 8:19:12
Ahoj holky, bolí mě hlava, že bych brečela. Ale brečela bych i kvůli něčemu jinému. Včera jsem - já kráva - vyběhla z prcčího plavání s mokrou hlavou a odpoledne už se dostavil výsledek: Mám bez mála 38,5 a je mi na umření... Prcek na krku, babička žádná a manžel v práci. Takže se na mě nezlobte, ale Morávku jsem zrušila (pán mi dokonce pošle zpátky celou zálohu, jsem mu dost vděčná...). Doufám, že se mi povede jet s vámi alespoň na ten zimní sraz. Je mi to fakt hrozně líto, věříte? Těšila jsem se na vás jako malá holka...
|
| droping | 27620 |
|
|
Propršené úterý29.8.2006 8:07:20
Tak ahoj,
myslela jsem, ze pojedu na vylet do Budejek, ale porad u nas lije, tak se mi moc nechce. Nekde s Alesem litat v desti po meste, to se mi moc nechce. To me teda stve. Radul, ja nemyslela vysvetlovat, ale neco rict musis ne? Nebo se jako otocis a jdes pryc? Ja vzdycky reknu, no ja mu to nedavam, pokud se zeptaji proc, tak reknu, ze ma dost casu a oni si vzdycky reknou, no jo, vy mate ten ekzem. No ale i tak jsem asi za vola :-). |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: po dlouhé době28.8.2006 22:38:19
Ajulinko, už se ti to krátí, že? Anince posílám uzdravující políbení a pryč s bacilem. Zkus jí na ten průjem dát nějaké ty laktobacily, banán atp.
Fakt tě obdivuju, že to zvládáš, no co ti taky zbývá, že :-) A co manžel pomáhá? Dávej na sebe pozor, ať ten porod neuspěcháš. A příští rok na srazíku jsem zvědavá na další mimčo do party :-) |
| Ajulinka, Anička05, Matýsek 06 | 28151 |
|
|
po dlouhé době28.8.2006 22:27:09
Ahoj holky,
doufám, že jste na mě ještě nezapomněly´:-))) To léto bylo fakt náročné.Bylo mi stále špatně, hlavně v těch vedrech. Teď se mi mimčo konečně obrátilo hlavičkou dolů a světe div se, je to lepší. Jen kdybych nebyla stále tak vyřízená. Každá domácí i jiná činnost je pro mě zdolávání hory....Nic nestíhám a všechno mě ser..... Velkou starost mám s Aničkou. Byly jsme týden v nemocnici - opět zápal plic.Užily jsme si tam teda obě a já nervama zhubla kilo....Teď už jsme doma, ale Aninka má v krvi ještě stále toho původce zápalu(aktinomycetu), takže máme pozorovat a při prvních potížích do nemocnice.Navíc má asi po antibiotikách stále průjem a dnes ani nechtěla nic jíst, tak přemýšlím, že zítra zase poletím k doktorce.Ach jo.Aby toho nebylo málo, chytla jsem to od ní a měla jsem i horečky.Už to snad bude dobré...Je to boj.... Ani jsem Vás nedočítala. Nemám energii. Snad zítra. |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 22:17:49
Tak se mi vrátila domů moje silnější polovička a tak se jdu tulit.
Dobrou noc a popozítří na srazíku. Já už se těěěěěěěěěěěěěěěěěěším. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.