| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 22:14:23
ZAzi, tak se vypoť a zítra ať je líp!
Dropi, já to mám jednoduché, já prostě o jídle pro malou s nikým nepolemizuju. Manžel má stejný názor jako já (je větší alergik...) a ostatní mi jsou luft. Nikomu nic vysvětlovat nemusím, naštěstí. Akorát nemůžu dát malou tchýni, protože by do ní cpala cokoli. |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 22:12:52
Doping - tak to já se dozvěděla, že malý je alergik, protože mu nic pořádného nedám. To oni nás už od půl roku krmili xxxxxxxxxx a pak si vyslechnu seznam - a nic nám nebylo.
|
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 22:09:05
Zdeni,
ahoj, na dr. kasli, vetsina deti by mela chodit do 15 mesicu, takze casu dost. Holky, s tim nocnikem, nasi koupili Alovi to auticko, moc se mu libi na hrani, zatim ho nasi posadili jednou, nelibilo se mu to a ja na to prdim. Jsem lina, furt ty pliny jsou pohodlnejsi a kdyz ma ted zurici obdobi, kdyz ma chvili setrvat na miste, tak nevim proc si to jeste stezovat s nocnikem. A jeste ke zdrave strave jako prevence alergii. Hahaha, s pristupem, jaky ma 90% matek, co kolem sebe mam budou opravdu za chvilku alergicti vsichni. Trebas na svatbe se me prisli zeptat, kolik maji dat Alovi knedliku a svickove s brusinkama, slehackou a srncim a desne se divili, ze to jeste neji. Svagrova zas malou nakrmila dortem, ktery byl tucny a sladky i na me a pak ji soupla housku a mela cely den vystarano. Nejak nikdo nemuze pochopit, proc to Alovi nedavam a to prestoze je alergik, docela lituju vas, co mate zdravy deti a nemate to cim "omluvit". |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 22:07:06
Zazíku - tož já to s tebou směním třeba v sobotu:o)) teda pokud nebudeš mít panenku:o))))
|
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 22:06:17
Jo s tch. je sranda, ale na nás nikdo asi nemá. Martinka od ní dostala nočník hned jak se narodila.
Prababička zase v Sobotu chtěla nacpat Martinku chlebíčkem se salátem, ale nektarinku by jí nedala, že by jí mohlo být špatně. Už si jdu fakt lehnout. Snad mi půjde usnout. Já tak nenávidím rýmu. Takže dobrou noc holky. Už se jen třikrát vyspíme a některé se uvidíme. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 22:02:45
Já si dnes koupila alespoň oscillococcinum a coryzalia. Na ta jednosložková bych čekala do zítřka, tak to snad zabere.
V neděli tedy hračky měnit můžu, ale ne s vámi, když musíme v sobotu odpoledne odjet. To víš že se mi nechce, ale co mám dělat, že. |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 21:52:29
Raďu - tohle nic není. Jak jsem přišla z alergologie, tak jsem jí řekla, že máme zakázáno drůbeží maso, ale máme povoleno LIBOVÉ vepřové. No a co myslíš. Přijeli jsme z Litomyšle a tch. mi cpe kastrůlek, že Petíkovi něco uvařila. Když jsem to otevřela, tak na mě koukalo cosi v sádle. Bobík se měl zase jednou dobře (to je náš pes).
|
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 21:51:29
Zazi, taky jsem chtěla dát každému prckovi něco, ale to je fakt nerealizovatelné. TAkhle to bude lepší, akždý něco dostane a když to nezaujme, tak si to ještě v neděli vyměníme ne?
Doufám, že ti bude zítra líp. Šupej do peřin a vylež to. Co takhle Bioparox, nebo nějaké homeopatika? Já když to podchytím v pravou chvíli, tak to vždy zabere. |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 21:48:29
Zdenčo, tvoje tchýně je žabař. Moje mi ho vnucovala v 8 měsících malé, protože její kluci to uměli od devíti měsíců. Nevím teda co, že by čurat? To snad od narození, ne? Mě prostě vysazování na nočník podle hodinek nějak nejde k duhu, no. A jsem asi divná. Poslední dny se mě ptá čím dál víc lidí, jestli už malá chodí na nočník. TAk říkám, že nechodí, ona jen leze a nočník vynechávám. Nebaví mě každému vysvětlovat, že v tomhle věku by musela být hodně geniální, aby si o potřebu řekla...
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:28.8.2006 21:47:32
Raďu - to víš, každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán:o))
Já vím, že jsou horší věci, ale stejně mě to štve... Za ruce jsem taky nevodila, ale on si o ně asi najednou řekl. Ani nevím jak jsme s tím začali, prostě se mě jednou chytil a už jsme šli:o) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.