| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 30184  [Dalších 29964 >>]
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 21:05:02
Právě, že za ruce lítá jako čert, ale nechce se pouštět. Sem tam se pustí a udělá ke mě 3-4 krůčky, ale to je tak všechno. Taky si nemyslím, že by bylo úplně normální, aby mimi v roce samo chodilo (samo, že některé už chodí, ale asi ne většina, že). On prostě chodí když se má čeho přidržet.

Jančo - my jsme se zítra taky chystaly s kámoškou s jedním zářijňátkem do ZOO, ale s tím počasím.... Ráno jí budu volat a domluvíme se podle počasí, tak pokud bude hezky, tak se tam třeba potkáme.
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 21:04:50
Tak je to tak: 23. 9. – 24. 9. Víkend hukvaldských preclíků a koláčů. Takže to opět prošvihnu, bééééé. Někoho tam pro nějaký ten koláč asi pošlu.

Jo, s těmi dárky, kdyby se přece jen zadařilo a já přijela - budete si je dávat až v sobotu? Mám tuším tel. na Raďulku, tak bych jí kdyžtak v pátek nejpozději napsala, jestli dojedu. Ale je fakt, že pro to udělám cokoliv, protože bych vás moc ráda viděla a některé vlastně i poznala.

Danda.O 38282

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:56:23
Zdeni, tak co se toho Petíkového nechození týče, tak mi vaše dr přijde trochu divná. Vždyť má ještě čas. Co si tak uvědomuji, tak málo dětí mých kamarádek chodilo před prvním rokem, spíše začali tak kolem 13. - 15. měsíce. Jo a jedna perlička, syn mé neteře nechodil ještě ve 20 měsících, tak byli v nemocnici na vyšetření jestli nemá problémy se svaly, narušené centrum rovnováhy a tak. Vše bylo v pořádku a Jiřík začal chodit pár týdnů před 2. narozeninama. To nevím, co by vaše dr. dělala u něho. Buď klidná, Petík za chvíli začne chodit a zatím je vše v pořádku. A za ten měsíc taky bude.
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:55:42
Zdeni a jako jak chodit - kolem nábytku, za ruku, pár krůčků,nebo už jako my, nebo se jen pouštět. No je to divný ne?. opoždění určitě nejste.

Ivanko, tak já mám dojem, že budou koncem září a mám strach, že zrovna budeme v Tatrách, ale kdyby to vyšlo, tak si uděláme příští srazík tam, ne? Zkusím kouknout na net, jestli něco nenajdu.

My pojedeme asi zítra do ZOO a když ne, tak alespoň pro tu krosničku.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:53:31
Jé holky hooooj.
Betyno - tož dobrá, tak já se bez toho DPH nějak obejdu:o))) S tím opožděným miminem jsi mě uklidnila.

Dando - zkus si třeba někdy sepsat s čím vším ti Martin pomáhá (i prkotiny) a předlož to Petrovi a ať po pravdě řekne, jestli on tohle všechno ve dvanácti dělal. (Horší bude když jo, to je pak každá rada marná...)
Bettyna+P 09/05+M 09/09 23620

28.8.2006 20:46:57
Ivano - my jedeme velkej Nutrilon už asi měsíc, předtím měla HA, ten normální mi přijde sladší a pění při rozouštění :-)

Zdenčo - já si s Tebou ale o DPH moc nepokecám :-) a opožděné mimi mám v tom případě taky :-)
Danda.O 38282

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:43:52
Holky, všem vám díky za názory a rady. Já vím, že to musím vyřešit a taky se k tomu chystám. Jen najít vhodnou příležitost. Petr je někdy super a vše chápe a jindy s ním není řeč. Však to znáte, myslím, že všichni chlapi jsou stejní. Jo a nejlépe se vše řeší v posteli po sexu, to je schopný slíbit cokoli :-) jen u mě je to s tím sexem bída, nějak se nedostává na to nálada, ale zas taková hrůza to není.

Hani, to je fajň, že je to s manželem na dobré cestě. Ono se s příchodem mimča i pro chlapa toho dost změní a někteří to špatně nesou. Tak ať je už jenom lépe.

Limet, gratuluji k negativnímu testu, teda doufám, že nejsi títmo výsledkem zklamaná :-) Jenom mě napadlo, že já u druhého těhu neměla žádné příznaky, prostě jenom nepřišla MS, tak jsem si udělala test, ale já měla // A to jsme se o mimi snažili pěkně dlouho a vždy jsem před MS cítila, že to je něco jiného (pnutí v prosou a pod.), ale to jsem si to spíše vsugerovávala, jak moc jsem to mimi chtěla. A když to bylo, tak jsme žádné příznaky neměla.

Zuzi, určitě tvé nabídky o pokecání využiji. Mám jen jednu kamarádku, která má taky druhého manžela, ale u nich je vše dokonalé. No spíše nic nepřizná.
A k té cestě. Já mám příbuzné v Praze, takže tam sem tam jezdíme. Cesta po D1 je rychlejší, ale musíte mít taky trochu štěstí, my tam před dvěmi lety strávili 2 hodiny (zlatá klimatizace, venku bylo příšerně), no ale vrchem je to fakt takové kochání přírodou. No možná bych ještě zkusila vrchem a pak místo na Šumperk na Mohelnici a Olomouc, jenže od Lipníku jsou 3 úseky rozkopané a v Bělotíně to je příšerné. Ale to si asi nevybereš, problém může být všude. Tak ať vyberete pohodovou cestu.

Dárečky na srazík jsou super nápad. Škoda, že to Raďulku nenapadlo dříve, ale určitě něco vymyslím. S tím stropem 150 Kč souhlasím.

Tak a to bude asi vše, když tak něco přidám, určitě jsme chtěla ještě na něco reagovat, ale hlava děravá ...

28.8.2006 20:42:45
Tož to tady trošku zaplním, ať už máme alespoň 30000:o)))

Holky srazíkářky:

já už se tááááááááááááák těším

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:39:20
tož baby, kde jste, pojďte si povídat:o)) Já tu su zase sama:o((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:37:02
Ivano - s tím DPH - zase tak dobrá nejsem, já loni touhle dobou žádného měsíčního plátce nedělala. Takže jsem měla DPH v červenci a pak až v říjnu:o)) Měsíčního mám zase až letos od června, páč ta účetní co to převzala po mě nějak psychicky nezvládla majitele firmy:o)))
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 30184  [Dalších 29964 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.