| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 30184  [Dalších 29954 >>]
Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 27659

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:23:23
jenom se těším až bude jednou Petík vykládat ve školce, že dárky nosí na Vánoce Tajtrlík:o)))))

Re: Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 20:20:22
Jé Ivano děkuji za přáníčko, i když Petík by dal asi přednost před králíčkem té mrkvičce:o)) To víš, Otesánek:o)))

Ještě jsem nepoděkovala Eji - to bylo náááádherné, díky.

Já už jsem si taky říkala kde je to mimi, já chcu miminkooooooooooooo. Vždycky jsem na něj volala - pojď sem ty mimino mámino - a teď si vždycky uvědomím, že už to je batole.
Ale zase udělal veliký pokrok. Někdy minulý týden jsem mu řekla ať donese tajtrlíka (to je takový ten červený hrací blbeček co v Americe nosí dětem dárky a hraje rolničky.... - já si nikdy nemůžu vzpomenout jak se jmenuje, tak jsem ho pojmenovala tajtrlík) a on ho opravdu donesl. Tak jsem to zkoušela i s jinými věcmi a většinou je fakt donese. Tož to mám zase radost.
Jo a dneska mě docela překvapila dr. když mi řekla, že jestli do měsíce nezačne sám chodit, tak máme ještě přijít. Tak nevím, jestli nemám nějaké opožděné mimi (teda batole), ale pokud vím, tak většina vašich jich taky ještě nechodí, že ne. Tak máme asi opožděná mimi všechny:o)))

IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re:

28.8.2006 19:16:32
koukám, že si tady vykládám sama se sebou, ale musím se pochválit, že už mám vymyšlený dáreček. a tak mě napadlo, že bychom si měli stanovit nějaký strop myslím, že 150,- je únosná částka, ale samozřejmě záleží na každé z vás.

nakonec stejně budeme měnit, aby dítko nemělo doma 2 stejné hračky.

tak a jdu pomalu chystat koupání možná se ještě dnes ozvu a kdyby ne tak zítra ahoj.
IvanaJ 28823

Re: Re: Re:

28.8.2006 19:02:27
holky kde je to bezbranné mimi?

ta naše potvora malá má svoji hlavu a dává nám to pěkně najevo. Neustále diskutuje, když vleze do pokojíčku a já mu řeknu, že tam nemá co dělat at jde pryč, tak sice vyleze , ale tech "keců" okolo toho co nadělá no úplná hrůza.

a když se mu něco nelíbí , tak po nás začne řvát, no však na srazíku uvidíte, anebo se bude stydět a budu mít vzorné mimi?

Jančo,
prosímtě kdy jsou ty frgálové slavnosti? nepropásli jsme je už?
IvanaJ 28823

Re: Re:

28.8.2006 18:55:40
ještě jednou Petříkovi vše nej a posíme aspon takového plyšáčka
Bettyna+P 09/05+M 09/09 23620

Re: Re:

28.8.2006 18:44:46
Limet - tak gratuluju k negat. testu.

Hanko - to je teda pech s tím zubem :-((( A super, že se to s manžou zlepšuje!

Radi - dárky jsou dobrej nápad, doufám, že něco vymyslím :-)

Nevím, kdy dorazíme na srazík, chlap je v práci, takže dřív jak v šest asi těžko.
IvanaJ 28823

Re:

28.8.2006 18:16:01
ahoj holky,
tak se zase hlásím. víkend jsme měli celkem nabytý a i když jsem vás dočetla nebyl čas reagovat.

takže Zdeni opožděně i když jsem si na tebe vzpoměla už v pátek Petříkovi k jeho prvnímu ročku vše nej, nej a hlavně pevné zdravíčko k tomu ostatnímu mu už pomůžeš ty. Musím tě pochválit jaká je z tebe obětavá účetní 25. doděláš DPH a 26 rodíš. holt šikulka každým coulem co?

Hani, teda tvoje zmínka o sexu mě celkem zarazila u nás sice taky žádná sláva, ale musím přiznat, že je to kvůli mě, ale poprvé po porodu až po roce to je síla.

Dando,
to by bylo na dlouho. Spíš to na mě působí tak, že Petr si ted pořádně uvědomil ( bohužel pro Martina ), že má vlastního syna, který je vlastně nepopsaný list papíru a tudíž si ho může utvořit k obrazu svému a Martin mu v tom překáží. Mám obavu aby to nezačalo skřípat i mezi vámi, protože Petr bude rozmazlovat a ty vychovávat. Každopádně si musíte promluvit, nejlíp na neutrální půdě v restauraci, kde se nedají dělat scény. Víš takový přístup Petra může ovlivnit negativně vztah Martina k Davčovi a oba i když by se měli rádi, tak by stejně k sobě už cestu nemuseli najít. Nebude to lehké , chce to dávku odvahy bouchnout do stolu, ale jiná možnost není. Budu ti moc držet pěsti. Snad si to Petr ani neuvědomuje, že se tak chová víš jací chlapi jsou co ženskou zasáhne chlap si ani nevšimne. Co se týká hlídání. Ve srandě tvrdím, že jsme si ve Vojtovi vychovali chůvu, ale je to na něm samo, někdy potřebuju aby pohlídal , ale nenutím ho jezdit s kočárem a aby se malému věnoval x hodin denně.

dárečky fajn nápad, ale nic mě nenapadá no snad něco vymyslím. v kolik dorazíme netuším do čt je přeci jen daleko a i když ted to vypadá, že manža bude mít volno může se to zvrtnout.

Nannynka. tak jsme dali nové baterky a je klid, ty staré už byly asi moc slabé na to , aby zachytili ten povrchový dech. zatím je klid tak jsem moc ráda.

v sobotu jsme malému nakoupili oblečení, protože ted když se ochladilo, tak už neměl skoro nic na sebe, no a včera jsme byli zase za Vojtou a tak jsme tentokrát vzali i kola a tak to byl příjemný den.
no než jsme všechno uklidili tak se malý dostal do postýlky až ve 21,30, ale spal na jeden zátah 11. hodin!!!!! vstávali jsme až v 8,30 tak to byla paráda konečně se vyspat.

dneska jsem poprvé koupila "velký" Nutrilon 3, tak jsem zvědavá. odpoledne dokonce spal přes 2 hodky, jenomže na mě zvonil soused a tak ho vzbudil.

ještě jsem chtěla reagovat , ale už nevím tak zase za chvíli.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...

28.8.2006 17:35:33
Limet - já vím že se s tím dá žít a že má docela slušnou šanci, ale pořád si říkám proč? Nekouřím, nepiju (teda nijak moc), oba s Petrem sportujeme, v těhotenství jsem dělala všechno možné a kojila jsem dokud to šlo... tak mě to prostě štve. Dneska jsem se o tom bavila s dr. a ta mi řekla - no vidíte, kdyby jste to všechno nedělala, tak to bylo daleko horší... jenže stejně mě to štve.

Jo a Jančo měla jsi asi s těma oslavama pravdu, dneska přijela na návštěvu MS:o((

Hani - snad vám to vydrží, držím palce.
Hanka1, Jířa05 a Martínek07 31962

Re: Re: Re

28.8.2006 16:26:11
¨Teda droping, to jsi tedy taky s tím zubem dopadla. Fakt se nedá zachránit? Já když si vzpomenu co mě čeká za těch 10 dní tak je mi špatně. Radši bych rodila než tohle.

Limet, sex 1x ročně normální není, jenže půl roku po porodu jsem neměla ani pomyšlení a když už jsem chtěla já, tak náš vztah byl dost napjatý, takže tak. jsem zvědavá jak to vydrží.
Limet 41433

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...

28.8.2006 16:18:21
Zdenčo - astma i alergie jsou většinou na celý život, ale s pomocí léků lze mít dlouhé období bez potíží, znám pár astmatiků dětí i dospělých. Někteří se dusí při každé změně počasí, ale moje dobrá kámoška má dvouletého syna a po zavedení inhalátoru je už dlouho v pohodě. Jí teda doktorka říkala, že pokud se astma objeví už takhle brzo, je šance, že do dospělosti se velmi zmírní až skoro zmizí, ale je to samozřejmě individuální. S inhalátorem měli taky problém, ale používá se vždy ve stejnou dobu (po koupání), nejdřív ona (jako), pak malý a pak dostane odměnu (lentilku, křupku). Petřík je sice menší, ale možná je to cesta jak to přijmout jako hru, ne jako léčbu.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 30184  [Dalších 29954 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.