| Limet | 41433 |
|
|
Re: Re28.8.2006 16:10:27
Ahoj holky, jestli vás to zajímá, dneska mi vytekly nervy, koupila jsem si těhotenský test a zatím nejsem těhotná, pokud není na test ještě brzo, protože ten inkriminovaný sexík byl před necelými 14-ti dny. Naštěstí nemám ani žádné těhu příznaky, snad to bude v pohodě.
Díky za vaše rady ohledně pračky, koupili jsme AEG-Electrolux, zatím spokojenost, má sice nějaké mouchy, ale to by měla každá, kterou bych vybrala. Vypadá to, že slaměnka ještě pár dní zůstanu a začíná se mi to líbit. Mám najednou mnohem víc času, protože skoro nevařím, neuklizím (není po kom), večer se s ním nemusím dívat na stupido pořady na TV Nova a můžu bez výčitek sedět u PC. Ale nechci se rouhat, už se docela těším, až přijede a rozesměje malého tak, jako to já neumím, já jenom že všechno má své plus a mínus a menší pauza nám oběma prospěje. Dando - já nevím, jestli máš tu možnost, ale zkus si něco naplánovat bez manžela sama - třeba víkend s kámoškou někde na chatě, relaxační kurz pro matky s dětmi, apod. S 2 dětmi to je asi horší, taky je to o penězích. Já tě chápu, že mít chlapa pořád doma je o nervy, zvláště v bytě. Nebo nemá manžel nějakého koníčka, nebo další zaměstnání? S problémy s Martinem ti neporadím, já začínám mít obavu, že se mi vymyká z rukou výchova mého jednoročního syna a kde je puberta, že jo, chystám si koupit nějakou odbornou knížku, nemáte tip? Vlaďko - já mám v Kosovu a Iráku 2 kámoše a ti tvrdili, že na mise už dneska jezdí jen profi vojáci, že dobrovolníky už neberou, proto jsem si myslela, že ten tvůj je voják z povolání. A oba tam jezdí pro peníze, proč jinak, za to se nestyď. Hanko - nechci ti kecat do života, ale připadá ti normální sex 1x ročně? Nejste na to ještě mladí? Snad vám ta dovolená otočila vztah k lepšímu. |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 16:03:14
Tak jsme přijeli od dr. Byli jsme na roční prohlídce. Petřík měří 73cm(podle mě víc, ale ona ho měřila ve stoje a já ho v leže vždycky trošku narovnám) a váží 9920g (cvalda:o))
Potvrdila mi, že to astma má na celý život:o( , ale že jsme to podchytili v začátku... K alergiím se moc nevyjadřovala. MiLi - s inhalátorem zatím bojujeme. Sice si jej nechá v pohodě nasadit, ale okamžitě zataj dech a ve chvíli kdy už se potřebuje nadechnout tak začne bojovat... snad si zvykne. Dárečky je dobrý nápad, akorát nevím kdy ho koupím, do města už jsem jet nechtěla a tady v D. koupím tak velký kul..ý. Snad ukecám Petra alespoň do Tesca. Na srazík dorazíme cca kolem 15. - 16.00. Petr má dovolenou, takže v pohodě. |
| Hanka1, Jířa05 a Martínek07 | 31962 |
|
|
Re28.8.2006 15:12:37
ahoj Magdi, musím ti říct, že malý taky první 3 dny na dovče spal špatně, usnul až po 22 hodině a po půlnoci se po 2 hodinách budil. Pak to bylo dobrý, v sobotu jsme přijeli domů a jeli na chatu až v pondělí. Ty dvě noci doma spal jak za starých časů a na chatě zase špatně. A to celý týden. On tam vždycky špatně spí, nevím vůbec proč. Tahle noc byla docela dobrá.
Petříkovi taky přeju vše nej k prvním narozeninkám, ač opožděně. Zdeni tak jsem díky tvému příspěvku zavzpomínala na těhotenství porod a první dny s miminkem a moc mě hřálo u srdíčka. Máš pravdu že to letí, taky si připadám, že už doma miminko nemám. Zapomněla jsem vám říct že 15. 8., na můj svátek, se narodil mé kamarádce chlapeček Filípek. Měl 3850 g a 55 cm. Má se k světu, Filípek i maminka jsou v pořádku. Když mi to psala tak jsem měla obrovskou radost - jako kdybych rodila já, hned jsme vzpomínala na svůj porod a ten nádherný pocit, když se malý narodil. a začala toužit po druhém mimi. Už mě to přešlo. kojení - já kojím večer ráno a v noci, malý bez prsu usne v pohodě, v noci je to horší. Zatím takhle kojit budu dál a na podzim se uvidí. Vláďo, moc tě obdivuju, jak to bez manži všechno zvládáš. Já bych z toho byla nešťastná. Mě když manža odjede jen na pár dnů, tak je mi smutno. Nejhorší jsou pro mě večery. Je dobře, že ti za chvíli přijede domů. zuby - malýmu rostou nahoře 3 najednou, je trochu protivka, ale oproti tomu, co mu rostli dva dole je to procházka růžovou zahradou. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 14:30:29
Jančo, žekhlit bych měla, prát bych měla, ale neuteče mi to. Jdu zkusit malou uspat a také se natáhnu. Marodit s tím naším nespavcem a neposedou je fakt za trest.
Včera nás z lesa vyhnal déšť a to mi asi moc nepřidalo. Jo a včera jsem našla čtvrtý zoubek. Za chvíli bude moct hryzat. Krůčky zatím občas udělá čtyři a zase si sedne, ale kam spěchat, že. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 14:26:33
Ahojky holky, tak problémy se zoubkama vám nezávidím, já se bojím zubařa, jak čert kříže.
Na mne sedl nějaký bacil, takže mám rýmu a bolí mě v krku. Doufám, že se to nerozjede víc, abych nakonec nemusela zůstat doma. Na srazík jinak dorazíme ve čtvrtek odpo nebok večeru. Vyrazíme sice už ráno, ale cesta je z Prahy opravdu dlouhá a s Martinkou to cestování není nic moc. Sice zkoušíme ta nová homeopatika, v sobotu jsme to nakonec zvládli a včera les také, ale Martinka už pak byla dost mrzutá. Jenže tak daleko jsme ještě nejeli. Takže až se probudí, což je tak po hodince, víc nespí ani doma, tak musíme zastavit, jakmile začne kňourat, nechat ji provětrat a pak zkusit pokračovat. Pojedeme po dálnici, aby to bylo co nejrychlejší, tak snad bude D 1 bez problémů. Radu, dárečky jsou super nápad. Sice nevím co, ale něco vymyslíme. No a návrat ze srazíku nás bohužel čeká už v sobotu odpoledne. Neboť můj nepostradatelný manžel musí v neděli do práce. Sice jsme se těšili, že to bude o den delší než OH, tak holt nebude. Takže držte palečky, abych nedostala horečky a byla schopná vyrazit. Protože jinak bych si asi hodila mašli. Fakt se děsně teším a tohle by už na mě bylo moc. |
| Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 14:23:02
Búúúú, musím jít žehlit.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 14:22:18
A tu krosničku má malá k narozeninám. Když jsem se bavila s mamkou, tak prý malé k narozkám přispěje na tu autosedačku, což moc oceníme.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 14:20:34
Dropi, dnes už jsou super náhražky, jen ty penízky. Co se týče šátku, tak ten pořád nosíme, ale je to spíš na nějaké vyřizování a pobíhání po obchodech, ale na výlet bych s tím nešla. Adélka by nejraději už jen po předu a to nemůže spát, že? Tak proto ta krosnička. Na záda si ji totiž v šátku neumím dát a kam bych pak dala batoh. Ale známý se mi byl podívat v tom Futuru teď v neděli a prý tam byla ta Free Line Joly, tak snad mi ji nevyprodají. Sice jsem chtěla červenou, ale mají jen modrou. Je to sice má nejoblíbenější barva, ale modré máme snad vše. Nevadí, hlavně, že se tady holkám osvěčila, tak ji beru a navíc je tam nejlevnější. Snad to zmákneme zítra.
|
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 13:49:48
Janci,
nac krosnicku, vzdyt mas satek, ne? Ani ses pak nejak nepochlubila, jak se ti v nem nosi? Hani, tak mne se ted v patek na svatbe zlomil zub. 1,5 roku jsem ho mela otevreny a chodila, co mesic na cisteni kanalku, zaplombovat nesel, protoze bolel. Ted v dubnu se konecne podarilo a za 4 mesice se zlomil. Tak sjem dnes byla tady se zeptat, zda me zase vezme dr. zpatky, tak pry jo, ale musim mit kartu. A koukla na to a rekla, ze to uz nezachranime, ze je to na vytrzeni, fakt super, je to predni zub. |
|
|
Re: Re: Beskydský srazík...28.8.2006 13:42:48
Tak mě právě volali z práce, že musím v pátek na školení a o víkendu se nemám jak za vámi na srazík dostat. Možná akorát autobusem a jen v případě, že stihneme koupit krosničku. Třeba vytáhnu i Elin, ale ta se vlastně učí.
Eji a nejela bys v sobotu ty? Manžel by tě večer mohl hodit k nám, vzala by sis od mé mamky cestovní postýlku a přespali byste s Honzíkem u nás - měli byste vlastní pokoj. No a rano bychom vyrazili s krosničkami autobusem na Morávku. Přemluv H. Vymluv se na mě, že celé prázdniny sedím doma. Kde to vlastně přesně je? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.