| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 30184  [Dalších 29914 >>]
Vláďa a spol. 46490

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravííím...

27.8.2006 22:38:34
A ještě co se týče babiček...jedna na nic(to je tchýně) a jedna skvělá.:-))
Vláďa a spol. 46490

Re: Re: Re: Re: Re: Zdravííím...

27.8.2006 22:35:19
Limet já si vojáka nebrala. je stolařem, ale šel tam k vůli penězům. nebudeme si tu nic nalhávat, že? Jsem ráda, že manža byl celou dobu u té starší, když vyrůstala. Myslím si, že ho to moc mrzí, že nevidí Naty v těch nejlepších okamžicích. Ale všechno má natočeno, tak se podívá aspoň na video.:-))
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Zdravííím...

27.8.2006 22:25:42
Pokud vím, tak by mělo být ještě 2x.
Limet 41433

Ahoj

27.8.2006 22:25:12
Inem - to je přesně to, co jsem slyšet nechtěla, postřehla jsem tvé těhotenství. Ale díky za upřímnost.

Zdeni - já jsem zvolila opačnou strategii, nejdřív zrušit večerní kojení, to je ten jeho řev ještě snesitelný, ve 2 ráno nemám vůli ho přesvědčovat, že má spinkat bez prsíčka. Ale stejně jak jsem psala, zatím je to bez úspěchu, možná zvolím tvoji metodu, popř. zapojím manžela.

Vlaďko - já jsem při psaní svého příspěvku na tebe vzpomněla, fakt jsi dobrá, já bych to nedala ani s jedním dítětem. Taky mě by bylo líto, že u těch nejlepších okamžiků manžel nebude, my jsme si na dítě dlouho počkali a teď si to vychutnáváme oba. Ale pokud sis brala vojáka, tak jsi asi věděla do čeho jdeš, že jo. Máš aspoň fungující babičky? Já totiž bohužel ne, teda jedna by byla, ale bohužel má náročnou práci a nemá moc času. Ale když to jde, pomáhá mi moc ráda.
Ellin 40529

Re: Re: Re: Zdravííím...

27.8.2006 22:23:34
Jančo, já se dostanu ven až ve čtvrtek, teda kromě té středy. Hrneček bych si určitě půjčila, ale spíš až ten příští týden. Teď jsem Eli zkusila opět flašku od Aventu a pítkem, ale bez té zábrany proti vylévání a docela to jde. Příští týden máme ještě cv. nebo už pl.?
Ellin 40529

Re: Re: Zdravííím...

27.8.2006 22:17:06
Eli když vidí nějaké zvířátko, tak řekne "huuu" a když stojíme někde, kde jsou kolem lidi, tak je tak upřeně pozoruje, že si ji nejde nevšimnout. Jednou když šla s manželem městem, tak se tak dlouho dívala na jednoho pána, co se zrovna chystal kousnout do banánu, že ji kousek ulomil a nabídnul. Ale protože ví, že si od cizích lidí nesmí nic brát, tak jen ohrnula nos.:-)
Martina+dva miláčkové 10779

PROSÍM

27.8.2006 22:15:15
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

Re: Re: Zdravííím...

27.8.2006 22:13:23
Adélka si taky myslí, že koník je hafi. No, aspoň ještě před měsícem si to myslela. Je to sranda s těmi dětmi, co?

No, nic pro dnešek končím a jdu do hajan. poslední dny jsem nějaká unavená. manžel šel na přesčas na noční - penízky jsou teď třeba, takže jsme s Adélkou samy.

Elin, možná ve středu na cvíčo nepůjdeme. Kdybych to věděla jistě, tak se můžeme někde sejít třeba v úterý a půjčím ti ten hrneček, jestli ještě chceš.

Re: Re: Re: Re: Spani na dovolene

27.8.2006 22:09:32
Magdi gratulujeme k chození.

Zdeni, asi se ti to zarazilo z těch velkých oslav.

Betty, tak Adélka žužlé i suché zipy, což jsme taky nechápali a vlastně žužlá i paty, pak okraje nad kotníkem, ale i špičky, takže vlastně celou botu. Asi nějaká úchylka, či co.

Peťulkovo přejeme s Adélkou vše nej k prvním narozeninám a hlavně nejvíc toho zdravíčka a posíláme vééééélkou pusu.

Magda-Kubík+Filípek 25657

Re: Zdravííím...

27.8.2006 22:06:19
Kubík taky ví jak dělá pejsek, kočička, kačenky a koníček, ale na některý malý psy (takový ty smetáky apod.) a na králíky a morče dělá mňau, jakože je to kočka:-)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 30184  [Dalších 29914 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.