| Vláďa a spol. | 46490 |
|
|
Re: Re: Re: krásná neděle27.8.2006 11:16:56
Holky jak vám závidím, že si jezdíte po dovolených.:-)) Já tvrdnu s holkama sama doma. Ale mám slíbené od manži, že jak se vrátí domů. že nás vezme do Bedřichova na 14 dní. Má tam takovou rehabilitaci po Afgánu. Tak se moc těším. jen mám obyvy, že Naty s taťkou nebude chtít být. Tak to asi bude můj ocásek jako nyní.
|
| Magda-Kubík+Filípek | 25657 |
|
|
Re: Re: krásná neděle27.8.2006 11:07:12
Ahoj holky, taky jsme zpátky z dovči na Vysočině. Bylo tam hezky, na koupání sice ne:-), ale aspoň nepršelo, jen párkrát chvilku. Kubík to zvládal v pohodě, ale první tři večerní uspávání bylo teda něco. První noc usnul 20:45, druhou 21:45 a třetí 22:45, už jsme nevěděli, co s ním. Tu třetí řval hodinu a půl v kuse, muselo se s ním chodit v náručí, byl chudák přetaženej a nemohl usnout. Další den mě napadlo dát mu mlíko v kočáru a to usnul, tak pak jsme ho jen přenesli do postele. Včera večer jsem měla strach, abysme to tak nemuseli dělat i doma, ale naštěstí usnul jak za starých časů u mě u mlíka.
Bylo tam plno zvířat (bydleli jsme v dědině v chalupě) - kačeny, slepice, ovečky, krávy, koně a psi - tak byl z toho paf, ale nejvíc ho fascinovaly traktory. Tam bylo víc traktorů než aut. Tak jsme mu pak koupili hračku traktor, aby měl z první dovolené památku:-) Taky přejeme dodatečně všem oslavencům všechno nej... k jejich prvním narozeninkám. Doufám, že se tady nic zásadního neudálo, já jsem totiž nedočítala, protože na to nějak nemám čas:-) |
| Danda.O | 38282 |
|
|
Re: Re: krásná neděle27.8.2006 11:01:26
Ahoj holky. Tak manžel i David spí a já mám chvilku času pro sebe. Po dovolené to je s Davidovým spaním mnohem horší. Vždy mi přes den krásně usínal a problémy byly jen večer, kdy byl doma tatínek, ale teď nechce spát vůbec. On ví, že tatínek ho v postýlce plakat nenechá a my se kvůli tomu hádáme. Už se těším, až Petr zítra půjde do práce a já snad Davida naučím spát.
Dovolená byla na jedné straně super na druhé jsem však nesmírně utahaná. David se naučil spát jenom v kočárku a v noci tam byli asi nějací strašáci a on po nočním kojení už do postýlky nechtěl. Jenže spí zásadně napříč postelí, takže jsem dokopaná jak nevím co. Poslední noc tam byli nějací mladí na vínko a dělali nehorázný kravál, takže David nespal vůbec. Utichlo to asi v pět ráno, ale to se v šest náš miláček vzbudil, tak doufám, že jim to svým ječákem vrátil. Jinak jsme navštívili Valtice, Mikulov, Lednice, Dolní Věstonice. Bylo fakt fajn, v úterý jsme sice příšerně zmokli a v pátek dopoledne lilo, takže jsme nikam nešli, ale jinak počasí bylo vcelku v pohodě. I bazén jsme vyzkoušeli. Ubytování bylo nádherné, ale majitelé penzionku na mě působili divným dojmem. Vše začalo pár dní před odjezdem, kdy nám přišel voucher a tam bylo napsáno "ubytování se snídaní" a na konci "oprava ceníku - snídaně není v ceně pobytu", tak jsme tam volala a cestovka udělala chybu a ta snidaně v ceně není, což by bylo navíc 2000,- (prý bohaté švédské stoly). Chyba se může vloudit, ale od 15.2. kdy jsme to objednávali bylo dost času, aby se nám někdo ozval a domluvili bychom se, jestli to teda doplatíme, nebo zrušíme a ne takto! Takže jsme na té snídani trvala a řešila to s cestovkou. Jenže co mi nejvíc vadilo, byla slova majitela "tak přijedete teda? Já to nemám problém hned obsadit" To mi teda vyrazilo dech ani se mi tam jet nechtělo. Ale nakonec snídaně byly (nevím, jak se s cestovkou dohodli, bohaté švédské stoly teda vypadají jinak, tolik peněz bych za ty snídaně nedala) a majitelé se snažili být příjemní, ale bylo to takové nepřirozené. Pak nám taky slibovali degustaci vína, která se pro malý zájem pořád odkládala. Nakonec byla v pátek, jenže když jsme měli 220 km před sebou, tak nepůjdeme v pátek večer do sklípka, že. Takže degustace byla asi pro ty mladé výrustky (nic proti nim, tak jsme jezdili do sklípka, ale takový kravál jsme snad nedělali a myslím, že jsme na sebe tak moc a za každou cenu neukazovali. No snad to není z mé strany projev stárnutí.) Tak asi má pan majitel jiné priority. My jsme si odvezli víno za cca 1500,- ale odjinud, to které jsme ochutnala. Nevím, jestli jim ti mladí taky udělali takovou tržbu, ale pochybuji, že kupovali přívlastková vína. A taky nás trochu zlobí cestovní postýlka. Doma vše OK a tam nám nešla jedna strana zvednout, pořád se prolamovala dolů. Pak to Petrovi nějak chytlo a včera to zase šlo blbě složit. Tak snad se to rozhýbá. Chůvičky jsme si nakonec půjčila od kamarádky a byl problém. Nevím, jestli to bylo těma chůvičkama nebo prostředím (netuším, jestli to třeba u hranic nemůže být nějaké rušené, asi blbost, ale i to mě napadlo), prostě to v nich prská a David má z nich panický strach. Tak nevím, budu to s ním doma trénovat, ať je můžeme na srazíku využít. Tak a te´d jsme se pěkně vypsala a je mi líp. Ale já jsme tam fakt byla spokojená, to co jsme nahoře napsala byly jen takové mouchy, jinak se mi tam moc líbilo. A už jdu vařit a pokračovat budu zase příště. Mám tu příšerně hodně praní, žehlení. A taky se těším na normální jídlo, tak mizím. |
| Vláďa a spol. | 46490 |
|
|
Re: krásná neděle27.8.2006 9:31:48
Zazi tak si to tam užij a hlavně si dones domů plný koš.:-))
|
| Zazík | 42873 |
|
|
krásná neděle27.8.2006 9:26:24
Ahojky holky, to je děs ty prázdniny. Být tu v půl desáté první se zas tak často nestává. Užívejte den. Tady v Praze zatím svítí sluníčko, takže se chystáme do lesa na houby. Už se teším.
|
| Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) | 6844 |
|
|
Re: Re: zdravím vás po týdnu26.8.2006 23:21:09
Tobogán je od Fisher Price. Zatloukačku-vkládačku máme od TOLO. Domík už teď do toho docela zuřivě buší. Jen mi přijde, že ten provázek je docela krátký (asi nějaké normy), což ztěžuje "manipulaci". Dobrou!
|
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: zdravím vás po týdnu26.8.2006 23:05:52
Ahoj Dando, vítej zpátky. Už se nemůžeme dočkat srazíku. Martinka se určo strašně těší na Davídka. A teď jdu také spinkat. Nějak tu v poslední době ponocuji.
|
| Danda.O | 38282 |
|
|
zdravím vás po týdnu26.8.2006 22:55:21
Tak už jsme doma z dovolené. Poctivě jsme si dočetla všechny příspěvky, udělala poznámky a jsem tak utahaná, že ty mé reakce nechám asi (teda určitě) na zítra.
Na jižní Moravě bylo super, jen Davča to od středy moc nezvládal. Asi ještě na celý týden mimo domov není. No snad se to nebude opakovat na srazíku. Pak napíšu víc a dám nějaké fotky. Petr tu do mě vrtá, že jsme závislák. No přiznávám, že jsem, tak se půjdu věnovat manželovi. A taky dodatečně přejeme všem oslavencům vše nej nej k jejich prvním narozeninkám. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re:26.8.2006 22:24:03
Tak už je to potvrzené. Ze srazíku budeme muset odjet už v sobotu odpoledne. Manža musí do práce. Je to nevyhnutelné. Kolega co by ho mohl zastoupit jednak dává výpověď a jednak je od soboty na dovolené za hranicemi. Achjo a já se tak těšila, že tam budeme o den dýl, než v OH. No ale co se dá dělat, že. Hlavně, že pojedeme.
|
| droping | 27620 |
|
|
Re:26.8.2006 21:47:53
Tyjo, tady je mrtvo.
U nas se jeste dojida a dopiji po svatbe, takze mame celodenni akci, jenze nekdo musel s prckem domu, samo, ze to zase padlo na me :-). Petikovi, velka gratulace k 1. narozeninam, prejeme hodne darecku a stesticka do dalsich let. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.