| droping | 27620 |
|
|
Na poslední chvíli...25.8.2006 23:56:11
přejeme Matýskovi vše nej k narozeninám, hodně dárečků a štěstíčka
![]() Na svatbě bylo fajn, popíšu zítra, dnes jen vložím pár foteček Ali byl unaven ![]() nase rodinka ![]() svatebni tanecek ![]() vice v albu |
| bastik | 19379 |
|
|
Re: Bastíku25.8.2006 23:23:27
Ahoj Ivano!!!!!
u nás celkem nic na baráku je to super sice víc práce,ale nestěžuji si.Dovolená byla taky fajn.Já se omlouvám,ale běžím do hajan mám dost.Pokecáme po neděli.Pozdravuj ty tvoje chlapy A INEM tedy ohromné gratulace!!!!bohužel bez obrázku,protože jsem za tu dobu bez netu zase zapoměla jak se to dělá. Holky pa dobrou |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
Bastíku25.8.2006 23:14:08
ahoooj,
tak tě vítám zase v civilizaci. Funguje asi nějaká telepatie či co zrovna v noci na dnešek , kdy jsem si prožívla ve vzpomínkách porod jsem si vzpoměla na ty tvoje kopretinky a tak jim dodatečně přeju všecno nejlepší, hodně zdravíčka , pohodové rodiče a at ten úsměv na tvářích co mají jim vydrží co nejdéle. no a tobě, protože je to i tvůj velký den přeju hodně zdraví, pevné nervy a to vytoužené třetí mimi. ![]() no a zhraju si na drbnu Kelišku a prásknu ti krásnou novinku, že u Inemky budou od března 4. jinak co nového u tebe? chudák Kája, že to tak dopadlo, ale moře ji nevyschne a tak příště. no ale bylo to na prášky co? |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
děkujeme25.8.2006 23:06:09
Matýsek i já vám všem moc děkujeme za krásná a úpřímná přáníčka a malý posílá za to velikou pusinu.
no jak jsem nechtěla nic slavit, tak mi v 11 volala ségra, že ve 14. hod přijdou. No tak jsem malýho na chvilku šupla ke kamarádce a mazala do obchodu ( stejně jsem ty chlebíčky a jednohubky měla v plánu, ale mělo to být v klidu a ne dostihy ) upekla jsem v sámošce a opravdu v těch 14 jsme měla všechno nachystané a i oběd uvařený. no k dárečkům se raději nebudu vyjadřovat jen pro zajímavost od mojí ségry které je 36!!!! dostal balíček lízátek a moc se divila, že je ještě nemůže. jinak malý si krásně hrál se sestřenicí a ten svůj den si užil. jen jsme neměli dortík, ale ten bude až se starší brácha vrátí z lázní. nějak by to nebylo ono. noc na dnešek byla naprosto šílená. dělala jsem si potom srandu, že Matýsek znovu prožíval porod. Celou noc se neskutečně vrtěl, když usnul tak jsem ho přikryla a to byl do minuty vzhůru a tak celou noc no a nakonec v 5,45 vypil mlíko ( to už jsem vážně nevěděla co sním ) usnul a přesně v 6,30 ( v dobu kdy se narodil ) se postavil v postýlce a začal vyřvávat, tak mu manžel řekl at udělá hají a on ho vážně poslechnul a konečně jsme oba usnuli a spali až do 9. mě zrovna v tu dobu narození strašně bolely záda. a i když jsem byla unavená jako kotě, tak jsem celý den byla ve stejné euforii jako loni. no a ted jsme právě s manžou dopili vínko, dojedli jednohubky a dokoukali porod a první návštěvy a jsme moc rádi, že to máme natočené a že jsme u toho zázraku mohli být spolu. |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:58:42
Tak jsem vytáhla dort z trouby. Nakonec ho snad ještě zachráním. Na povrchu je jen trošku víc tmavý, ale spálený ještě není. Jen aby byl upečený i uvnitř. No, uvidíme zítra.
Tak zatím dobrou... |
|
|
Re: Re: Re: Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:56:58
Jo a ještě se musím pochlubit. Petřík konečně začal dělat paci, paci. Já vím, že většina mimi to dělá už dávno, ale to moje prostě tuhle hříčku okázale ignorovalo. Akorát teď, jak jsme jeli tak dlouho autem, tak se tak silně nudil, že začal plácat ručkama a teď to dělá pořád. A taky když řeknu vařila myšička, tak mi začne jezdit prstíkama po dlani...
|
| bastik | 19379 |
|
|
Re: Re: Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:41:27
Radu,jo zůstala doma s babičkou.Zvažovala jsem jestli tu mám zůstat s ní,ale Milan to zavrhnul.
Musím se taky pochlubit,Viky utekla roku,zatím jenom pár krůčků,ale je to každým dnem lepší.Jo a včera jsem jí ošmikala trojkou Zaziku,to je fajn,že jste si to dneska užily.To pro mě byl dnešek mezi plínama sporákem a smetákem.A to tu mám ještě synovce s neteří. Jdu mrknout do albumu jak ty dětičky rostou |
|
|
Re: Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:41:01
Taky koukám, že si tady povídám sama sobě si, tož se trošku vykecám.
Od úterý jsme byli v Litomyšli. Vyrazili jsme hned dopoledne a po pěti hodinách jízdy jsme dorazili do Litomyšle. Musím podotknout, že den předtím jsem prosila Petra, aby si pro tentokrát odpustil všechny zajížďky po nádherných cestičkách a jel pokud možno nejkratší cestou... Že se tak pravděpodobně nestalo mi došlo bohužel dost pozdě a tak bych se mohla kochat krásami Jeseníků (nebýt toho, že mi v autě nebývá úplně nejlépe, zejména pokud sedím vzadu - a to musím kvůli Petíkovi, který tam prostě sám nebude:o(( Takže jsme se hned první den zvládli pohádat. Ve středu ráno jsme se probudili do deště, který naštěstí brzy přestal a tak jsme se vydali na procházku po městě. Prošli jsme si náměstíčko a okolí, zašli do Klášterních zahrad... fakt je to tam moc hezké. Ve čtvrtek bylo nádherně a tak nám známý doporučil pár výletků. Ráno jsme ještě zašli na zámek a pak na výborný obídek a odpoledne jsme vyjeli. Nejprve jsme byli na zámku v Nových hraddech (ale jen venku) a pak jsme jeli do přírody. Navštívili jsme Toulovcovy maštale. To jsou pískovcové útvary cca 20km od Litomyšle. Bylo to moc hezké. Cestou jsme sbírali hřiby, ze kterých jsme si večer udělali super smaženici... Všechno bylo super, jen Petík tam nějak hůř spal a tak jsme spali denně cca3-4 hod:o(( Doufám, že už se přeorientoval na to, že je doma. Jo, a zpátky jsme jeli po dálnici přes Olomouc a byli jsme doma za tři hoďky... |
| Kahlan+5 | 3069 |
|
|
Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:38:34
Ahoj Zaziku!
diky za fotecky, to byla rychlost! Manzel to docela ocenil:-) Srazik byl moc fajn, usni bubinky sice trochu trpely, ale stalo to zato:-) A Martinka je stejne krasna ve skutecnosti jako na fotkach a uz chodi sama, treba i 4 minikrucky! Starsi kluci se ze zacatku dost nesnaseli, ale nakonec se usmirili a v pohode si spolu hrali, ze jsme o nich ani nevedeli. Deti odpoledne nespaly, anicce to docela rozhodilo rezim, prootze nespala v kuse 6 hodin a pak usnula v aute a pak nemohla zabrat doma, proste klasika...a Ire se o nas dobre postarala:-) Takze to bylo opravdu moc prima! Zdenci, drzim palce, at se dort povede!!! A Matyskovi posilam asi posledni zariovskou gratulaci k 1. narozeninam!!! |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:26:51
Zdenčo, vršek když tak seřízneš a pak to zahladíš krémem. Určite to nakonec dobře dopadne.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.