| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:25:36
Ještě jsem vám zapomněla napsat, že Anička dnes začala sama stát a Martinka ušla cca čtyři krůčky. Pěkně to holky odkoukaly. Budeme muset na návštěvy chodit častěji.
A teď se loučím a jdu spinkat. Tak klidnou dobrou noc. Ejo, myslím na tebe a držím pěstičky, aby to dnes bylo lepší. |
| Zdenča+Petřík8/05+Lenička10/08 | 27659 |
|
|
Re: Minisrazík v Praze25.8.2006 22:25:06
Zazíku - koukím, že děti si to pěkně užily, co. A Martinka je pěkný divous, prát se s větším Domíkem:o))
Já tady pořád číhám na ten dort, ale obávám se, že to nedopadne dobře, páč je pořád ještě syrový, ale na povrchu už se začíná připalovat, bůůůůůůůůůůůů:o(( A já se tak těšila. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Minisrazík v Praze25.8.2006 22:00:43
Tak jsme se dnes sešli s Kahlan u Ire. Najednou tam bylo dětí jako smetí. Dva čtyřletí kluci, roční Domík a jedenáctiměsíční Martinka a Anička. Ale bylo to moc fajn. Ti mladší si hráli každý ve svém koutku, starší nakonec oba spolu a nechtěli se rozloučit. V deníčku mám nějaké fotečky. A něco vám dám sem.
Poprvé a naposledy se Domík trochu zajímal o Martinku ![]() Anička a Martinka se perou u Kahlan o flašku, ta byla Aničky. Martince tedy nešlo o obsah, ale obal. ![]() Mikeš a Martinka se kočkují a Domík je v pozadí ![]() |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 21:14:48
Nestíhám dočítat, zrovna jsme se vrátili a já běžím péct dort...
Inem - my máme písničky z večerníčků a Peťula je jimi úplně posedlý. Tohle nás cestou z Litomyšle zachránilo. Petík už nechtěl spát, nechtěl být v sedajdě a řval a řval. Ve stupni nejvyššího zoufalství jsem začala zpívat a ejhle... Horší bylo, že jsem musela "pět" celý zbytek cesty. A já se tak těšila, že bude mít hudební sluch:o)))) |
|
|
Matýskovi25.8.2006 21:11:23
s Petříčkem přejeme Matýskovi k narozeninám všechno nejlepší a v životě samé krásné věci a kolem sebe jen hodné lidi (i když to už má, že)
![]() |
| Inem,Terezka8/05 a Tomášek3/07 | 14996 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 21:10:37
Raďulko, díky za tip, už jsem si to přidala do oblíbených, už nám doma celkem "hrabe" z "byl to nebo nebyl král" apod. :-) Malá to zbožňuje, hudba ji pokaždé uklidní a odvede pozornost od zlobení a navíc když si s ní někdo z nás zpívá, tak radostí mává ručičkama. Než ji dáváme do postýlky, tak ji pouštíme Večerníčka, tuším, že to nazpíval Karel Černoch - no to ji očička svítí radostí :-) Když je doma i manžel, tak si sedneme všichni tři a společně si zazpíváme :-) Taková klidná chvilka navečer :-)
|
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 20:53:43
Basti ahooooj, zdravím celou vaši rodinku z daleké Ostravy. Chudák Karolínka, tak jste jeli sami a ona byla u prarodičů? A už to má dobré?
Přejeme oběma holkám vše nej! Přestěhovaní ještě nejsme, klíče dostaneme 4. září a tak už pomalu balím... Holky, nevím, jestli to znáte, ale kromě rádia Sunárek je i rádio pohádka. Střídají se tam pohádky a písničky, teď zrovna vypráví Donutil Broučky :-) S malou to přes den posloucháme a zpíváme si :-))) http://www.abradio.cz/radio/pohadka# Dneska jsme byli v tom novém bytě a teď nad vzorníkem přemýšlíme jak to necháme vymalovat. A já furt nevím a tak hledám na netu inspiraci. |
| Inem,Terezka8/05 a Tomášek3/07 | 14996 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 19:24:59
Matýskovi přejeme k 1.narozeninám jen to nej, hlavně zdraví, štěstíčko, ať se mu vše daří a má krásné a spokojené dětství.
![]() |
| bastik | 19379 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 17:54:16
Ahoj holky,pamatujete si ještě na mě?Všechny Vás moc zdravím a hlásím,že nám dnes konečně zapojili do toho buranova internet.!!!!!!
Jdu jenom na skok,holky měli ve středu narozky a zítra máme velkou oslavu,takže dřu v kuchyni Všem co oslavili už narozky tedy dodatečně moooc gratuluji Dočítat ty dva měsíce asi nebudu,tak kdybych něco prošvihla,tak mě informujte Jen pro pobavení,kdo zná Karolínu,den před odletem do Řecka si zlomila ruku a jela do pr.... Radu,už jste přestěhovaný? |
| Eja+3rarášci | 27242 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 17:02:28
jo a ještě jsem si chtěla postěžovat, včera se manža konečně rozhodl,že jede s náma na oslavu "80"tky mé babičky,ale že prý si mám dát dokupy auto sama. Tož jsme s ním jeli na barák, samo že jsem nevzala žádné hadry na mytí ani jar, tak jsem tam něco vyštrachala. Ovšem nedovedete si představit, jak to auto vypadalo, když ho manža používá jako pracovní, všude plno prachu a pilin, a při pohledu do kufru mě málem omylo,tchán se švagrem s ním vezli staré hřebíky z toho spáleného baráku do šrotu a samo že se jim to vysypalo, tak všude plno popela a hřebíků, děs. Vysloužilý vysavač, starý 30 let, to samozřejmě nebral, tak jsem to zkoušela smetáčkem a lopatkou,nakonec jsem celý ten koberec vytáhla a vyprášila a tak vlastně se vším, potahy jsem raději zdělala ze sedaček úplně, bez nich to vypadalo hned čistěji a dnes je peru.
Za vydatné Honzíkovy asistence (neměl ho kdo hlídat) jsem vyleštila vnitřek, a na venek jsem se vykašlala, akorát prcek zvládl vyleštit disky, taky vypadal jak malé cikáně, přitom zbaštil hrst hlíny, kdejaký list,pokud ho zrovna nenarval do děr v discích,nezralé jabka spadlé pod stromem atd. a dneska z toho má pěknou srajdu. Manža když se přišel podívat jak nám to jde, tak jen podotknul, že ten úklid vůbec nejde poznat a co prý jsem v tom autě 3 hodiny dělala? A když uviděl Honzíka špinavého od šmíru až za ušima, tak ho hezky pochválil, že konečně vypadá jako správný kluk. Nejhorší bylo, že nám cestou domů usl a musela jsem ho kvůli koupání umýt, takové čuŇátko bych do postýlky nedala. No a ho ta koupel samozřejmě probrala, takže nám dalo pak fušku ho znovu uspat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.