| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 30184  [Dalších 29854 >>]
Eja+3rarášci 27242

Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok

25.8.2006 16:48:43
Dneska jsem měla lítačku kvůli stavby, tak dočítám až teď

Inem,Raďul, myslím, že hlady to nebude, že mlíka mám ještě a dost a ke všemu se budí cca 2-3 hodiny po tom co měl k večeři kaši, takže si myslím,že hlady to nebude. A taky když se konečně po tom řevu vyprdí, tak v klidu zase usne, no a masírování bříška nepomáhalo, to řval ještě víc a Sab nám bohužel vůbec nezabírá :o(
Oslava se vám povedla viď, krásné fotečky a segra je teda šikovná, že upekla takový hezký dort.

Ivi, kmín dávám do každého jídla a myslím ,že docela dost a já ke všemu stále vypiju denně 1,5 l čaje pro kojící, prostě mi chutná :o)

No ale poslední noc už byla klidnější, tak ťuky ťuk , ať to nezakřiknu.

Matýskovi přejeme vše nej ke krásným prvním narozeninám, ať jsou na něj máma, táta i brácha ještě hodnější než dosud a ať se mu v životě daří:

Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok

25.8.2006 15:02:42
Aknelop, tak to gratuluju, škoda, že to do tvého kadeřnictví mám přes celou republiku :-( A teď bych tě zrovna potřebovala, před oslavou našich prvních narozenin ke kadeřnici rozhodně musím, už vypadám jako odbarvená cikánka, melír mi odrostl cca 4cm :-(((
Odkaz na růstovou tabulku najdeš v deníčku v sekci neveřejné vzkazy pro správkyni...

Betty, my botičky ještě neřešíme, naše princezna bude chodit asi až na jaře :-) Už dýl stojí, když se může aspoň jednou rukou držet, ale to je vše. Občas udělá jeden úkrok doleva a jedn doprava :-)))
Pavlínka už tak dobře chodí?
aknelop 29301

Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok

25.8.2006 14:56:14
Ahoj holky...nejprve přeju vše nej.... všem ročním oslavencům které jsem propásla, těm dnešním a i těm, které zřejmě propásnu....samozřejmě i za Žanetku!!!

Už se mi blíží do finále konec rekonstrukce mého druhého kadeřnictví (v neděli otvírám), tak už bude na vše víc času (i na Vás...to jste rádi, že? :-) ), sice budu o to víc pracovat, ale to mě nevytíží tolik, jako ta stavba...

Zkoušela jsem se teď podívat na růstovou tabulku, abych mohla doplnit údaje, ale za Boha si nemůžu vzpomenout, kde je....

Jinak Žanďule je samostatná chodící jednotka...nesnese v žádným případě, abysme jí vodily za ruku, takže tuhle jsme šli třeba asi půl hodiny přes parkoviště do obchoďáku...nesla peněženku a tvářila se jak ředitelka zeměkoule....je s ní děsná prča, pořád něco breptá, nezavře pusu = nechápu po kom to má :-) jo a hlavně je vzteklá jako pes, ale to má po mně, to přiznávám....
Je jí 11 měsíců a 2 dny má 7 zubů = 4 šviháci se blejskají nahoře a tři dole, váží 8840g a měří asi 73 cm....to po mně nemá já jsem velká jako kráva a tlustá jako prase :-)
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: jsem mezi vámi rok

25.8.2006 14:36:44
Betty, Adélka boty přímo miluje, hlavně tkaničky a když je může žužlat, tak je to úplně nej.

S třískou jsem nakonec manžela poslala k Dr., protože se jí to ještě více zanítilo. (já byla u kadeřnice, ale oba to zvládli na jedničku). Malá má ruku jak boxerskou rukavici. Dostala na to krém v podobě vazelíny a obvaz. Ale nebolí ji to.
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Krásné narozeniny

25.8.2006 14:32:26
Matýskovi přeje vše nej a ať mu život přináší jen samou radost.
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok

25.8.2006 14:08:24
Ahojky. Matýskovi přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka

Ať máš vždy oporu ve svých rodičích a starším bráškovi.
xMirkax 27576

Re: Re: Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok

25.8.2006 13:59:46
Vláďo, vidíš a já myslela, že je všude krásně, když je tu tak mrtvo.Že jsou všichni někde venku.
Já dnes peču na zkoušku dortík na Kubovo narozky, tak jsem na to zvědavá.Nikdy jsem dort nedělala, ale kupovanej nechci, protože to bych nemohla dát ochutnat Kubovi a on je taková popelnice, chce vše,co jí ostatní a tak by jenom řval. Budu se snažit.
Raďulka 16249

25.8.2006 13:57:06
Milý Matýsku,
chtěly jsme ti s mamkou napsat dopis, ale nemáme adresu. TAk aspoň takhle...

Přejeme ti k Tvému dnešnímu velkému dni hodně dárečků s hračkama...

Celý život pořádný ranec štěstí...

A po celý život ať tě provází pomocná ruka rodičů a velkého bráchy...

No a na závěr posíláme hubana...

P.S.: pořádného hubana dostaneš na Morávce a možná ti i toho i vyškubnu pár vlasů, vypíchnu očičko a trošku poškrábu, nebudeš se zlobit, že ne???

Tvoje kámoška Žanetka a teta Radka
Bettyna+P 09/05+M 09/09 23620

Re: jsem mezi vámi rok

25.8.2006 13:55:56
Matýskovi také i my s Pavlinkou přejeme všechno nejlepší k prvním narozeninám, ať je pořád takovej šťastnej šikulka a užívá si skvělého rodinného zázemí!!!

Mám problém s malou - chtěla jsem jí koupit boty, ale byla hysterická, teď ječí, jen když papučky vidí - máte někdo taky takového odpůrce botiček?
Vláďa a spol. 46490

25.8.2006 13:41:40
Mili zatím k nám přišel jen déšť. Je fakt škaredě...
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 30184  [Dalších 29854 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.