| xMirkax | 27576 |
Re: Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 11:57:21
Ivano, i my přejeme Matýskovi vše nej nej k dnešním velkým narozeninám, aby byl pořád veselý, zdravý a dělal mamince jen samou radost.
Mám pocit, že zrovna ty jsi psala, že Matýsek miluje AZ-kvíz? Tak Kuba zrovna teď stojí před televizí a fascinovaně na ní kouká. Hm, tak už je u mne a loudí jogurt. Dnes poprvé dostal s ovocem Jogobellu a nestačila jsem nabírat, jak otvíral pusu. Tak asi končíme s bílým, poslední dobou ho moc nechtěl. Chtěla jsem počkat do roka, ale těch pár dní se to asi nezblázní. Jinak u nás ráno taky pršelo, ale teď se to vybralo a svítí sluníčko a je i docela teplo. Tak třeba to sluníčko k vám na Moravu taky dojde. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 10:10:17
Ivanko, celá naše rodinka přeje Matýskovi a tobě hodně zdravíčka, štěstíčka a splnění všech přání. Hlavně ať se u v životě daří. Martinka posílá pusinku a tleská mu.
![]() ![]() |
| Vláďa a spol. | 46490 |
|
|
Re: jsem mezi vámi rok25.8.2006 9:51:57
Matýskovi přejeme hodně zdravíčka, štěstíčka a hlavně hodné rodiče....Matýsku užij si svůj první rok
![]() Ivano toto letí.... |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
jsem mezi vámi rok25.8.2006 9:44:10
a je tady ten velký den, kdy jsme mezi námi uvítali Matýska.
25.8.2005 ![]() 25.8.2006 ![]() nějak mě z toho svírá u srdce a celou noc jsem vzpomínala jaké to bylo před rokem. |
|
|
Re: Re: zakaboněný páte25.8.2006 9:42:37
Zazíku tak k nám tchýně na oslavu nepřijede. Ta nepřijela ani na křtiny. Sice je na důchodě, ale přednější je pro ni pes...nemá se prý kdo o něj starat....ale v baráku s ní bydlí její dvě dcery s rodinami. Takže má tchýně no koment.
|
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: zakaboněný páte25.8.2006 9:30:12
Ahoj Vláď, tady v Praze celou noc pršelo a teď prosvítá sluníčko. Tak snad nezačne znovu pršet. Už se ty narozky blíží viď. Já mám největší vítr z tchýně. Ještě jsme s ní představu oslavy neprobírali, moc jasno v tom ještě nemáme. A ona si urči vysnila oslavu na chalupě. Ale já nevím kdo by tam přijel. Většina je nás z Prahy tak by asi bylo nejlepší zůstat v Praze. A nejlíp doma, kde je ve svém a já ji nemusím tolik hlídat. Ale uvidíme. Maximálně ji pošlu konečně někam a o malé si může nechat zdát.
|
|
|
zakaboněný páte25.8.2006 9:25:57
Dobré ranko,
taky je u vás tak škaredě? Tu zamračeno a vypadá to, že bude pršet. Holky vy máte všechny krásné fotečky...fakt super. Já jsem jen nakukovala, protože jsem tu měla neteř a nebyl čas moc psát. Tak jsem nechala objednat dva dorty pro Naty- srdíčko a podobnou panenku, jak dělala Pavla.:-))Sice oslava bude až za 14 dní, ale objednat se to musí dříve. Snad se mi podaří udělat pár hezkých fotek, abych se mohla taky pochlubit.:-)) |
| Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 22:35:13
Chci se ještě omluvit Evikovi, samo, že patříš k nám, já tvé údaje musela přehlédnout.
Radi, doplnila bys ji do tabulky? |
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 22:27:24
Jani,
jojo, vzala jsem si tvou vytku k srdci a napsala jsem novy clanek, kde jsme vse vysvetlila :-)). Radi, smaz mi kdyz tak ten clanek o kortikoidech, jo? Diky. A ted fakt dobrou. |
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 22:13:43
Ha, my doted myli a lestili auto, fakt skvela prace.
Radi, no jo, kdyz me to zavarovani bavi, no :-). Jinak jeste si muzes dopsat k Alovi 9,78 kg a 78 cm a ke me 30.3. Tak ja se s vami rozloucim, jdu jeste okouknout, jestli se vejdu po ty zranici do kostymu :-). Snad jo, byl celkem tesnej. Tak se ukazu asi az v sobotu a snad hodim nejaky fotecky. Tak dobrou ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.