| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 30184  [Dalších 29834 >>]
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 22:13:43
Inem, fotečky moc krásné. S tím focením výlohy to zkusím zítra. Je tam fotka s hrníčky a jak má moc culíčků.

Aby ostatní pochopily, mluvíme o reklamní fotce na které je od Inem Terezka a dělá reklamu tomu fotografovi Korčovi ve výloze, u kterého jsme byli i my. Takže pozor, je tady profesionální fotomodelka Terezka!!!

To Téčko vypadá super. My nakonec sehnali tu paní v našem baráku a má i srdíčko, medvídka, ale možná pojede do lázní, takže to budeme vědět až 5.9.

Co se týče třísky, tak nám to se švagrovou nedalo, a zjistily jsme, že to přece jen hnisalo, ale zatvrdlo to, což by tam potom měla takovou bouličku. Takže jsme to mačkáním, vyhnali trochu ven a tu už odumřelou kůžičku odstřihly. Pak hnis vyšel ven, vydezinfikovaly a zavázali, ať se jí do toho nedostane špína. Večer jsem jí to namazala znovu tím sptonexem, ale vypadá to už líp a ta malá tříska se asi vstřebá. Zato mě po té vose otekl i hřbet ruky přes noc a děsně to svědí. Teď sedím u PC s octovým obkladem - děsně to smrdí, ale už to tolik nesvědí.

S tou věkovou tabulkou - zkontrolujte si ty údaje, případně oznamte, co chcete doplnit, nebo opravit. Dropi, nevěděla jsem, kde tedy bydlíš. V deníčcích si měla i jiné místo bydliště, takže to kdyžtak nahlas. Radi, díky za doplnění toho narození. Pro ostatní, věk je i barevně odlišen, takže hned zjistíte, s kým jste stejně staří a bílí jsou ti, kteří mají jediní ten věk, který mají.
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 22:04:33
Tak ještě jednou, ať je tu toho víc.

Elin, našla jsem gif k tomu tvému fotu - překvapení v krabici.

Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 22:01:46
Tak z toho života tady se jdu tedy okoupat a spinkat. Takže se tu opatrujte. Přeji krásnou klidnou noc vám i "mímískům".

Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 21:53:59
No mě se také nezdá, ale asi má těžké kosti, či co. Před měsícem měla 76,5 cm, teď tedy nevím, ale vycházelo to na čtvrt kila na cm.

Já si také myslím, že už je v přechodu dlouho, ale on na to přišel až teď.
Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 21:47:17
Zazi, Martinka je teda kus baby, ani se mi tak nezdála...

Haha, tak moje tchýně je podle těch náald v přechodu už hdně dlouho, podle tchána prý cca 15 let :-)))
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 21:40:36
Tak, že bych tu teď byla zase já sama. To se mi nějak nezdá. že všechny čekáte až někdo něco napíš. Mě tedy nic nenapadá, jen dnes tchán usoudil, že je tchýně asi v přechodu. No je jí 53, tak by to mohlo být.
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 21:35:23
No vidíš, zrovna jsme psaly o tom samém.
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 21:33:06
Ahojky Raďulko, tak sem konečně někdo nakoukl. Tak to my 11 měsíční kontrolu ani neměli. Jdeme až na roční. Ale Martinka je čím dál těžší, tak jsem ji dnes vážila a čistě orientačně má 9,5 kg. Což by znamenalo, že za měsíc přibrala 0,5 kg. A to skoro nejí. Fakt nechápu. Ale vyndavat ji z postýlky v noci je čím dál složitější. Co já budu dělat až bude mít víc?

Tabulku jsem zkoukla. U nás vše souhlasí.

Dnes manža přišel se super :-( zprávou z práce. Ze srazíku budeme s největší pravděpodobností odjet už v sobotu odpoledne, protože musí v neděli do práce.

Jinak mi dnes na homeopatické diskusi poradila Sajsa Tabaco 9 CH, tak jsem ho hned objednala v lékárně. Díky za ten typ.
Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 21:28:11
Jo, ještě jsem chtěla pochválit všechny fotečky.
Inemku jsem šmírovala už na jejich rodinných stránkách, Terezka byla nádherná, mamča taky a dortík - skvělý!
Inem, dej recept na ten mini dortík pro malou, to byl jenom pudink? Já jí pudink ještě nedělám, tak furt přemýšlím, jaký jí udělám dortíček na rozňahňání...

Zazi, mrkla jsem na homeo diskuzi, Sajsa ti poradila to co já, tak snad to zabere :-)

Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok

24.8.2006 21:20:00
Teda, tady to dnes žije :-(
Já byla s malou na 11. měsíční prohlídce - 8,2kg a 73cm. Za měsíc nevyrostla a přibrala 100g, prostě je drobná no. Ale jsou tady i menší zářijové kousky, že Ellin?

Tak jsem se včera s tou tabulkou tak snažila a skoro žádná odezva? Jde vidět, že jsou ty prázdniny, tak doufám, že to časem doplníme...

Eji, nemá Honzík spíš hlad? Nemusí to být prdíky. Ale fenyklem a kmínem nic nezkazíš, naopak podpoříš trávení.

Dropi, teda ty jsi tak snaživá zpracovatelka plodů zahrady... Já mám tu mrkev co jsem koupila cestou z dovči furt v ledničce. Ale zítra jdu na ni :-)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 30184  [Dalších 29834 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.