| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 19:22:02
Dropi, já jsem si dělala jen srandu. Je pravda, že když jsem chodila do práce nosila jsem převážně kostýmky, ale teď jsem ráda za džíny. Naposledy jsem měla kostýmek na vítání občánku a užila jsem si to. Jenže kam vyrazit tak vyfiknutá, že. Ke kočárku mi to moc nepasuje.
Inem, fotečky z oslavy jsou super. Možná se s tím písmenkem inspiruji a uděláme Martince M. Kdo ví. Ejo, Martinku v poslední době zase začali prdíky zlobit víc. Tak jestli to není nějakým skokem ve vývoji. A také mi říkala dětská, že když rostou zoubky tak se všechny tyhle problémy zhorší. |
| xMirkax | 27576 |
Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 17:21:55
Ahojky, teď odpol se mi Kubíček probudil se strašným brekem, očíčka úplně uslzený a hodně plakal. Vůbec se nedal utišit, tak jsem myslela nejdřív, že se mu něco zdálo, pak už že ho něco bolí. Nakonec se utišil, ale pořád byl takovej ukňouranej a hned začal natahovat. Pak se ke mně přitulil a nechal si drbat bříško a usnul mi v náručí. Byl úplně sladkej. To aby mi spal v náručí se mi nestalo do jeho dvou měsíců, kdy se naučil usínat sám. Byla jsem z něj úplně naměko, a hlavne mě dostalo, že se ke mně přitulil. To on běžně nedělá, že by se mazlil. Teď chrní na gauči. Musela jsem vám to napsat.
Inem, moc krásný fotečky. |
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 17:12:52
Inem,
super fotky, mala je bozi. MMCH jsem se z tabulky dozvedela, ze jsi z Trince, tam to znam, mela jsem tam hodne kamosu, jezdivala jsem tam i na hokej.Tak tam pozdravuj :-) |
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 17:10:26
Zazi,
neboj, ale nechci, abych tam vlezla a hned si vsichni rekli, aaa, to je ta na ty matersky. Vsak chapete, ne, schvalne, kdy jste meli naposled na sobe kostym nebo slavnostni saty? Inem, ja byla na svatbe ve 4 mesici, ale jen na obradu, tak jsem se narvala do kalhot a modlila se, at to Ala vydejcha. Ale bylo to hooodne nepohodlny. Ale nevim jak ty, ale ja planuju ten kostym stejne jen na obrad, mame to na chate, takze deti polezou venku, pak po nas, budem je krmit, takze ja se teda po slavnostnim obede prevlikam do sportovniho, at si kdo chce, co chce rika. |
| Inem,Terezka8/05 a Tomášek3/07 | 14996 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 17:06:57
Ejo, ještě jsem Ti chtěla napsat, jestli si jsi opravdu jistá, že Honzíka bolí bříško? Terezka ke konci, než jsem to kojení vzdala, tak dělala taky psí kusy, kroutila se, vzpínala, vztekala, každé její usnutí byl problém, tak jsem ji dala ten Sunar a je klid. Jestli třeba není hladový a nevzpouzí se taky kvůli tomu. Jinak pomáhalo nám, nechat ji ležet a masírovat bříško, jemně jsem ji bříško promačkávala a malá se zklidnila. To jen moje laické rady.... Drž se, věřím, že je to náročné a že jsi unavená, tak Honzíkovi na dálku foukám bříško a držím palečky, ať se brzo zlepší. A co Saab simplex? Nezkoušela jsi? Ten kmín je taky dobrý a fenyklový čaj pro vás oba :-)
Tak tady ty fotky: Tady je Terezčin dortík, byl ve tvaru písmene "T", ve skutečnosti byl hezčí než na fotce a mooooc dobrý, ségra dostala velikou pochvalu :-) ![]() Jedna společná, synovec byl připraven k foukání :-) ![]() Tady malou přemlouvám, ať do toho dortíku aspoň píchne a moc se ji nechtělo ![]() Nakonec z toho nic nebylo, ale měla v den svých narozenin dortík svůj :-) Tady je ještě celý ![]() A tady je po něm :-) ![]() Tady je s dárečkama od nás ![]() a tady si hraje se mnou ![]() |
| Inem,Terezka8/05 a Tomášek3/07 | 14996 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 16:48:11
Taky tady nakukuju :-) Dropi, my jdeme na svatbu za 3 tydny, snad mi moc do te doby nenaroste bricho!!! :-) Vůůůůbec nevím, v čem bych šla :-( No manžel říká, ať se nestarám, že si koupím něco hezkého a budu kočka i s "těhušprkou" :-)
Jančo, nevím, já bych se to asi pokusila vyndat, jak se znám. Ale to je jen můj názor. hehe, s tou výlohou, to mi nedošlo, tak na to kdyžtak kašli, to by byl asi fakt trapas :-) Jen by mě zajímalo, jaké fotečky tam dal :-) Zapoměla jsem vám sem šoupnout fotky z oslavy narozenin, tak to za chviličku napravím a pár jich dodám a zahltím diskuzi, snad nevadí. :-) |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 16:27:48
Dropi, ale nepřehánět to, aby tě doma poznali.
![]() |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: jen na skok24.8.2006 16:26:04
Teda Dropi, ty budeš kráááásná. To nám pak hoď fotečku. Já jdu dát malé sváču a razín na procházku. Je tu pěkně slunečno, cca 24 stupňů, tak toho musíme využít.
|
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: jen na skok24.8.2006 16:23:38
Fuj,
tady je zas mrtvo :-( ![]() Ja mam uz definitivne hotove presnidavky, ocesali jsme s tatou rano komplet strom. Tak mam teda fakt zasoby, ale i kdyz tohle delam rada, tak momentalne toho mam plny zuby. Ted jdu zkratit Alovi kalhoty na svatbu a hodit se do gala (oboci, nehty a pod, ze). tak zatim. |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
Re: jen na skok24.8.2006 13:33:11
Eji,
co zkusit malému přidat do jídla víc kmínu? náš malý nikdy neměl problémy co se prdů a kadění týká, ale ted tak týden když tlačí tak mu to dá zabrat až má chudáček slzičky a někdy opravdu začal plakat. No když jsem ho vzala do náruče a dala do klubíčka tak nic jen se uklidnil jen co jsem ho dala zpátky na zem tak si dolezl zase k televizi tam se postavil a začal tlačit znovu, sice mě úspěch, ale ty zoufalý zvuky co vydával. a tak jsem mu začala dávat víc kmínu a myslím, že je to lepší. Dropi, to je fajn, že aspon na tebe dá holt někdo ten rozum mít musí že? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.