| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 30184  [Dalších 29814 >>]
Eja+3rarášci 27242

jen na skok

24.8.2006 13:10:32
prcek spí ,tak vás jdu jen pozdravit,protože když konečně usne, tak si už fakt potřebuju dáchnout a to doslova se aspoň na půl hodiny natáhnout. Prostě už ty poslední noci nezvládám, pořád se budí s hrozným křikem a kolikami, kroutí sebou, nechce prso ani dudel, já ho ani v náručí neudržím, jak se se mnou pere, takže k němu musí manžel, ten je samozřejmě nevyspalý, každý večer se pak ze stavby vrací nevrlý, no děs.
včera jsem mu nedala ani ždibek pečiva, ani UM do kaše a stejně to nepomohlo, tak už fakt nevím, z čeho ty koliky může mít, když jinak nic co by před tím nejedl neměl

Jančo, pokud ty třísky Adélce nevadí, tak bych jí to nechala vyhnisat, Honzík měl třísku cca před měsícem a nechala jsem mu ji tam, ikdyž ji měl jen povrchovou a nic mu na to ani nedávala. Řekla bych ,že on sám o ní ani nevěděl. Ono je to myslím lepší, než do toho vrtat, to pak můžeš ještě zhoršit

mno nic, jdu si dát šlofíka a snad stihnu i něco ukuchtit pro nás, ještě že pro Honzíka mám ze včerejška
droping 27620

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čtvrtek

24.8.2006 12:55:29
Janci,
to bylo jen do balicku, na stul bude asi neco jinyho, nevim, ale dole toho je jeste 3 krabice, tchyne je blazen. Jinak Visnak zkusit muzes nebo cernou mast, ale tam nevim, od kolika to je. Ale jestli to nehnisa, tak se to mozna vstreba samo.

Ivco,
neboj, u nas mam hlavni slovo ja a ac sel manza vcera spat urazen, tak na barak se vybodnul

Ja ted navarila Alovi asi 15 sklenicek, pac jsme vcera neco sklidila a bylo to potreba zpracovat. Tak ted 14 dnu muzu na Alu s varenim kaslat

IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re: Re: Čtvrtek

24.8.2006 11:59:48
Jani,
a co zkusit dát na to višnák možná by to pomohlo
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Re: Čtvrtek

24.8.2006 11:45:44
Dropi, ty nás ale štveš s tím cukrovím - já bych si tááááák dala. Ať jim tam něco zbyde, když ses do toho pustila už včera.
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Čtvrtek

24.8.2006 11:44:28
Ahojky, tedy celý večer nikde nikdo a když vypnu PC, tak se rozkecáte.

Holky poraďte, jak jsme malou nechali lézt po trávě, zadělala si třísku do dlaně. Tu větší jsme z poloviny vymáčkli (jinak to nešlo) a ta malinká a půlka větší tam zůstali. Má to červené a po dvou dnech se to nemění. myslela jsem, že to vyhnisá, ale je to jen červené. Mažu jí to Mastí Septonex - je od jednoho roku a má hojit rány i hnisavé, ale asi je to k ničemu, co s tím? Na opravdu vyndání bych potřebovala aspoň 3 lidi.

Fotky jsou krásné.

IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Čtvrtek

24.8.2006 11:22:25
Dropi,
vidíš jak se mám na té mateřské dobře, že ani nevím co je za den. Já byla přesvědčená, že je čtvrtek a vůůůůbec mi nebylo divný, že nedávají brigádu.
no s tím barákem to je síla já bych do toho nešla ani náhodou a to co manža vymyslel je opravdu parádní blbost, když nic jiného tak by to bylo zbytečné vyhazování peněz. no vůbec ti nezávidím.

Zazi,
máš pravdu aspon se doma něco udělá, ale při tom mojem pomocníkovi to je stejně na dlouho. Ale už jsme dneska aspon převlíkli postele ( malý se v nich hned vyrochnil a sprostě mi ukradl polštář z postele hodil ho na zem a rochnil se a rochnil ) no a na oběd mám taky nachystaný. i když to bylo jednoduchý manža má rybu od včera a mě uvaří mražák, takže vařím jen malému.

venku to zase vypadá bídně, tak jsem zvědavá jak se to vyvrbí abychom mohli jít aspon na chvíli odpoledne ven.

Mili,
pěkné fotečky. koukám, že Kuba je taky společenský tvor. My jak jezdíme za Vojtou do lázní, tak tam ted mají v restauračce dětský koutek a to je paráda. mají tam "pískoviště" a v něm míčky , tak když jsme tam byli poprvé šupli jsme tam malýho a v klidu si mohli dát kafe - to byla paráda. Jenomže ta naše potvůrka malá se naučil z toho vylést ven a hrne se za ostatníma dětma nebo rovnou mezi hosty restaurace.

a přišel si mě vyzvednout slyšela jsem ho tlačit

xMirkax 27576

Re: Re: Čtvrtek

24.8.2006 10:48:14
Ahojky, tak to naše dráče spí. Dneska jsem nějaká vyřízená a vůbec nic se mi nechce dělat. Alespoň, že mám uvařeno ze včerejška. Dělala jsem lečo, letos poprvé, nějak jsem si na něj celé léto nevzpomněla.

Včera jsem byla na tom srazíku s kámoškama ze střední a bylo to super. Dětičky se překonávali, byli úplně zlatý, tak jsme zvládly i pokecat. Kuba asi 3 dny začal vyžadovat vodit za ruce. Vždy přileze, stoupne si a natahuje ručičky. Tak ťapeme a pěkně trpí záda. Ale, že by se vědomě pustil a zkusil to sám, tak k tomu se nemá. Jak zjistí, že ho nedržím (a to stojí dobře, nepadá) tak si sedne.

Tady jsou fotečky ze včerejška.

Kubíček s kámoškou

Naše dětičky

Kuba na vše dohlíží

Zazík 42873

Re: Re: Čtvrtek

24.8.2006 10:25:14
Holkýýýýý, kde jste? Tady je prázdnoooooooooooooo. No alespoň si užívjete. Já bych spala a spala. No, ale nemůžu, že. Teď jdu rychle něco dělat, než se děda s malou vrátí z procházky.

Ale jednu výhodu to má, když tu ikdo nekecá. Udělá se doma kus práce.

Zazík 42873

Re: Čtvrtek

24.8.2006 8:54:20
Ahojky holky, zdravím při čtvrtku. Včera jsem rodinu vzdala, protože šla fakt děsně.
droping 27620

Čtvrtek

24.8.2006 8:44:05
Radi,
jojo, ale ted prisel s novym skvelym napadem, ze to opravime, aby s etam dalo bydlet a vedle postavime novej a pak to zborime. No slysely jste nekdy neco tak pitomyho ?? :-(.
Jo a prosim te, do ty tabulky mi klidne napis Sedlčany, pac kdovi, jak dlouho tu ztvrdnem :-).

Mno nic, musim jit makat, dnes jsou posledni predsvatebni pripravy, uklid a tak.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 30184  [Dalších 29814 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.