| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 23:42:12
Dropi, jojo kouek od kina, já tam ještě nebyla. Měl by tam bát nějakým dům podnikatelů...
Ta ruina je tak na dva roky práce, manžel se zbláznil, ne? Já osobně bych do toho nešla ani náhodou... Holky, do deníčků jsem přidala odkaz na tu věkovou tabulku, je tam co miminkovská. Do deníčků nevlezla a tam je to stejně hezčí! Prosím nevyzrazovat heslo :-) Přeju dobrou noc všem dítkům i maminkám... ![]() |
| droping | 27620 |
|
|
Dobrou noc23.8.2006 23:22:53
![]() |
| Ellin | 40529 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 23:08:22
Taky přeju dobrou noc,
vám i dětičkám ![]() |
| droping | 27620 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:58:14
Jojo,
holky, jsem pekne precpana, takze ani nemuzu jit spat jako vy. Ivco, svatba je az v patek a fotecky budou, neboj. Radul, vedle toho kina v Hrabuvce? Tak to bych i vedela. Manza me zas nastval a sel naprdlej spat, furt tu otravuje s tou zriceninou. Me z neho fakt picne. |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:34:46
no už jsem na prášky z toho jak to blbne tak se loučím a přeju dobrou noc a doufám, že tady zítra budeme v hojném počtu. nebo si to necháváte až na zimu?
Zazi, z toho si nic nedělej já i v tom našem pubertákovi pořád vidím to ani ne tří kilový mimčo který jsme si vezli z porodky to Maty je proti tomu ještě v prenatálním vývoji. a už vážně dobrou |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:26:44
Kruci, dneska to jede jako šnek :-(
|
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:21:05
Jo jo Ivanko, letí to. A já si toho všimla až dnes. Jinak jsem byla přesvědčená, že je Martinka pořád miminko. Ale po dnešku vím, že už ne.
Nějak mi rodina blbne, ale opakování je matka moudrosti. |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:19:26
Ivi, právě proto jsme nakonec vybrali tu odklopnou autosedajdu, tam je ta manipulace jednoduchá. My ji budeme určo dávat do kufru, protože na našem autě to zadní okýnko zas tak drahé není, víc by mě mrzela autosedajda. Na druhou stranu, nevíme co budeme mít za sousedy, kteří si můžou všimnout, že ji přendávám, že... No, zloději jsou bohužel všude :-(
|
| Ellin | 40529 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 22:19:26
Ivi, my musíme, bohužel, brát sedačku s sebou domů, protože auto nemáme-tch.+tch. nám kdykoliv potřebujeme v pohodě půjčí, ale někdy taky jezdíme s našima, tak ji mám radši u sebe. Sama bych ji ale do auta i s Eli a nějakou taškou určitě najednou nepřenesla.
Je to blbé, chtěla jsem jet s kámoškou a s jejim chlapečkem na bazén, ale kvůli tomu přenášení jsem si to radši rozmyslela. Necchtělo se mi ji otravovat, aby mi pomohla. To by musela nechat kluka v autě. Nepraktické, ale co už. |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:17:02
Ivi, právě proto jsme nakonec vybrali tu odklopnou autosedajdu, tam je ta manipulace jednoduchá. My ji budeme určo dávat do kufru, protože na našem autě to zadní okýnko zas tak drahé není, víc by mě mrzela autosedajda. Na druhou stranu, nevíme co budeme mít za sousedy, kteří si můžou všimnout, že ji přendávám, že... No, zloději jsou bohužel všude :-(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.