Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 22:15:17
Ahojky Ivano, také necháváme velkou sedačku v autě. Jak píšeš, kdo by se s tím vyndaval a nandaval. A děda má v autě vajíčko, no na to popojíždění ještě stačí, ale už dlouho nebude. Takže pak budu mít s odvozem smolíka také.
Já si dala fidorku. Lentilky nemusím. |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
Re: Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:14:05
Zazi,
Terinka je nádherná a mamince to taky moc sluší. to to letí vid? |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 22:13:08
Ahojky Ivano, také necháváme velkou sedačku v autě. Jak píšeš, kdo by se s tím vyndaval a nandaval. A děda má v autě vajíčko, no na to popojíždění ještě stačí, ale už dlouho nebude. Takže pak budu mít s odvozem smolíka také.
Já si dala fidorku. Lentilky nemusím. |
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:09:24
Dropi, jojo ta prodejna Emitexu je vedle Vítku na Hasičské. A neprovokuj s cukrovím, to se nedělá...
Já chci taky na svatbu... Ellin, nám kobylka takhle vletěla do bytu vloni těsně před porodem, myslela jsem, že porodím, jak jsem se lekla, byl to zvuk jak tryskáč. Tak ji manžel vyfotil a vyhodil na balkón. |
| IvanaJ | 28823 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 22:07:46
tak jsem právě skoukla fotečky maličké Adélky a úplně mi jezdí mráz po zádech. narodila se skoro přesně rok po Matýskovi no a tatka byl u porodu a pilně fotil. jen mě překvapilo, že malé hned měřili teplotu no ale co porodky to jiný zvyk že? hlavně že to holky mají za sebou a jsou v pořádku.
Ire, ona Nannynka je až do 15. kg takže si myslím , že až tak velký na ni není no a co se spaní týká on je takový cestovatel a neustále se vrtí, že snad ani nějaký extra hluboký spánek nezná. ale můžu se mýlit. každopádně to posleduju a i na srazík ji pro jistotu vezmu. no ale zdá se nám nějaký divný, že by na něj něco lezlo nebo zuby? Dropi, teda to je provokace hlavně to linecké to je moje jinak mám radši nepečené a tak jsi mě navnadila, že jsem si šla do špajzky aspon pro lentilky. Jinak užijte si s manžou zítřejší svatbu a nezapomen potom vložit foto nafintěného Aleška. dnes jsme se známýma byli na večeři a i když je Matýsek zvyklý být s námi všude, tak dneska to bylo nejhorší. neposeděl , vyřvával nakonec jsem ho nechala lozit no a on objevil schodiště ( byla to restaurace s hotelem ) a tak jsem měla co dělat ho uhlídat no nakonec v kočárku usnul , tak jsem aspon chvíli měli klid. ale jinak to bylo fajn. Elin, to tě chápu mě kobylka sice až tak nevadí, ale pavouci to je moje smrt ale ted jak máme malýho tak už jsem jich pár zlikvidovala. Chvála papírovým kapesníkům a tomu, že je mám všude takže vždy po ruce. a co se sedačky týká nikdy mě nenapadlo dávat sedačku do kufru nebo jí brát domů, asi jsem v tomhle divná, ale když to vemu kolem , tak kdyby mi někdo vzal sedačku tak to by mě mrzelo mín než škoda kterou by způsobil. já vím dalo by se tomu předejít, ale opravdu si nedokážu představit, že před kažou jízdou musím upevnit sedajdu a teprve potom jet. no i když my budeme se sedačkou pedndlovat mezi dvěma autama a druhá velká mi neprojde to už jsem zkusila nadhodit. ted to bylo fajn, manža má vajíčko a tak když jsme byli ve městě mohl nás přibrat cestou z procházky, ale ted už budeme muset holt dojít po svých. |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Re: Zdravííím...23.8.2006 22:07:42
Dropi, tak to si pěkně mlsáš. Škoda, že nejde kousek poslat po netu. Docela bych si dala. Tak mi to připomnělo, že se vánoce pomaličku blíží. Od zítřka za čtyři měsíce. :-)
Jinak miminko kamarádky je moc krásné a já jak jsem ho viděla, tak jsem si říkala, jak je možné, že z takového nic je najednou tak velký dítě (myslím Martinku). Sice Martinka nikdy takhle malinkatá nebyla, ale i tak. Je to jen o kousek, pár cm a třičtvrtě kilča. Tak vám musím vložit fotku kamarádky Katky s mimčem Terezkou. S Martinkou jsem je vyfotit nezvládla, ono to její sadistický malá by se mimču nelíbilo. A včera, když jsem Martince vytahla svojí panenku - miminko, tak ji hned dloubala do očí. |
| Justi a Zuzi 1.9.2005 | 37827 |
|
|
Re: Zdravííím...23.8.2006 21:45:48
Jančo, nás ještě nic nekouslo. Ťuky ťuk!!! Abych to zas nepřivolala, jako tu rýmu. Ale dneska už je bez teplot a v pohodě papala. Je to zajímavý, včera jedla normálně, akorát večer nechtěla nic a zhubla 12 dkg. Takže máme zas jen 7,5.
Takže ani neřeším na zimu nový fusak, protože se v pohodě vejdeme do hlubokýho kočárku a použijeme zavinovačku Emitex a starý fusak zděděný, zrovna jako loni. A do vajíčka se taky vlezeme dlouho, ale velkou sedačku už máme. Dropi, cukroví je krásný a jistě i dobrý. Mňam, furt mám na něco chuť. |
| Ellin | 40529 |
|
|
Re: Mňam23.8.2006 21:39:30
Dropi!!!!!!! Ty jsi ale, víš. Já nevím, co bych snědla a ty tu zatím dáš takový obrázek.
|
| Ellin | 40529 |
|
|
Zdravííím...23.8.2006 21:36:01
Dropi, my máme podobný problém. Já se sice odstavovat ještě nechystám, ale nějaké tekutiny do Eli přece jen dostat musím. Přes flašku s normální netvarovanou savičkou pít neuměla-jen ji kousala, pak jsem koupila tvarovanou savičku-s ní to docela šlo, s bílým pítkem od Aventu si masírovala dásně, nedávno jsem ji zkoušela dávat napít z flašky od Jupíka-to taky docela šlo, ale nebylo to ono a včera jsem koupila nevytékající flašku s brčkem a s tím mám co dělat i já. No ale kdybych kamkoliv nalila něco jiného než šťávu, tak by mi to nepila vůbec. No uvidíme, co bude až vyschne mléčná studna.
Jinak s mamkou, co se týká hlídání, problémy nemám vůbec žádné. Zvlášť teď, když se potřebuju učit a manžel je v práci, jsou mi s taťkou vždycky k dispozici. I tchýně se polepšila a už o tom hlídání jen nemluví. Je ale pravda, že občas slyším i takové přiblblé poznámky jako jsou - vy už jste v tomto věku jedli to a to, když něco nestihnu udělat, tak hned slyším, co bych dělala, kdybych měla 2 děti jako ona atd. Nekomentuju!!! Jo a představte si, že jsem si tu odpoledne něco tiskla a najednou vedle sebe vidím asi tak 5 centimetrovou kobylku. V 5 patře. Tak mi přeběhl mráz po zádech a okamžitě jsem letěla vedle do pokoje, zavřela jsem za sebou a čekala na manžela až přijde s Eli z procházky. FUJ! A když přišel, tak mi řekl, že se toho taky bojí.:-) No já jsem myslela, že mě odvezou. Už jsem přemýšlela koho budu volat. Nakonec ale sebral všechny síly a vyhodil ji oknem. BRRRR! |
| droping | 27620 |
|
|
Mňam23.8.2006 21:24:09
Holky,
trosku vam udelam chute, timhle se dnes cely den cpu :-)) ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.