| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 30184  [Dalších 29774 >>]
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:59:40
Ber to tak, že aspoň máš přehled, kde co je. Úplně se mi ježí chlupy při představě. že za rok to čeká mě. Doufám, že díky tomu půjde taky plno věcí z bytu. Hlavně manželových a když si na ně vzpomene, tak budu dělat, že se to asi při stěhování ztratilo.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:57:22
Aha, no my ji asi stejně budeme nechávat v autě, takže to by bylo jedno. A ze začátku budu jezdit jen s manželem, takže tady ještě na tom sídlišti ji budeme brát a manžel ji vždy nasadí. No, však je něco jiného ji vidět na živo. Ale teď jsi mi aspoň dala vědět, co vše si musím v obchodě vyzkoušet.
Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:54:45
Ještě pár příspěvků a budu mít celou stránku...

Eji, s tím slavením narozeninek se to určitě nějak vyvrbí samo, uvidíš. Vhodný den snad najdete. My chceme slavit v sobotu sami a v neděli asi pozveme tchánovce, teda podle toho jak bude vypadat ten byt po stěhování. Budeme tam bydlet totiž akorát týden :-))) TAk jestli tam bude ještě spousta nevybalených krabic, asi by to nebylo vhodné, tak se nasomrujem na oslavu se všema ke tchánovcům.
Tchýně už tři měsíce mluví o tom, jak mi pomůže s balením a stěhováním a já ji furt s díky odmítám. Ta přestava je pro mě totiž fakt šílená. Malou by mi nepohlídala, msuela bych je hlídat obě a stejně bych nic nezabalila. Takže to raději zvládnem nějak s manželem sami. Respektive zatím balím jen já...
Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:50:03
To je ta demence, dávala jsem tam celou stránku ane obrázek :-)))
Mají ho v různých barvách... A v OV se vyrábí a mají tu i obchod, pro ty, co to máte blízko...

Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:47:24
HA, kde se stala, chyba???

Raďulka 16249

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:46:52
Fusak

Janči, vybrali jsme Römer King, ono se odklápí to sedátko z té základny a jednodušeji tam prostrčíš ten pás, MC ani Römer Lord odklápěcí nejsou a musíš to tam prostrkovat rukou a to mi přišlo nepohodlné, ale asi to je jen o zvyku. Navíc se mi zdá MC o trochu těžší.
xMirkax 27576

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:39:20
Ahojky, tak jsem Kubína uložila, trochu si pospí a jedeme na srazík s kamarádkou ze střední. Budeme 4 a 4 malé děti-11 měsíců,12měs,14měs a 4 roky. Jdeme do hospůdky na terásku, zatím se drží počasí, tak snad to zvládneme a personál taky. Mají tam i dětský koutek, tak to snad bude ok.

Ivano, s tím soudem je to fakt síla. Budu držet palečky, ať to dopadne dobře.
S tou Nannynkou je to divné, nemůže nějak zlobit? Já mám Babysense a i když byl Kuba úplně v koutku, tak nikdy alarm nespustila. A jinak funguje dobře, už jsem jí párkrát zapomněli vypnout. Říkám si, jestli manžel už potom nezačal zmatkovat, že se mu zdálo, že nedýchá. Nechci to nějak zlehčovat, to určitě ne, jen mě to napadlo. Hlavně ať jste v pořádku :-)
Já jsem chtěla v roce monitor prodat, říkala jsem si, že už bude Kuba dost velký na to, aby se něco takového mohlo přihodit. Možná to ještě přehodnotím.

Dropi, taky bych Ti poradila zkusit mlíčko z hrnečku. Jestli flašku nechtěl do teď, tak se na ní asi už nenaučí. Kamarádka ve 13 měsících odstavovala svojí holčičku a taky dáva mlíčko z hrnečku, protože z dudlíku se jí zvedal žaludek. Ale ona už z něj pila čajík, tak to šlo docela dobře. Oni to vůbec zvládli tak docela lehce a to se budila v noci pomalu po 2 hoďkách na kojo. A i u prsa usínala, pomalu jí začala ukládat aby nespala, ze začátku přes den, aby křik nikoho nerušil a pak když to zvládli přes den, tak i v noci.
droping 27620

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:37:46
Hodte sem, prosim, odkaz, o jaky ten fusak se jedna, jo? Diky.

Eji,
no vcera z manzi vypadlo, ze si tak nejak predstavoval, ze to zborime a na tom to postavime. Jenze, jak rikas, to by pekne trvalo a to ja nechci. To si mel rozmyslet loni, ne ted. Jinak Ala ma taky prikryvku z duteho vlakna, j z Dity Tabor, koupili jsme cely komplet.

Ala dnes dopoledne nespal, meli jsme nejake litani a sla s nami skorosvagrova, ten jeji mrnousek tak strasne porad place, to je na masli. A nejde ho nijak utisit, i kdyz se teda musim pochvalit, ze se mi ho podarilo ztisit a uspat, to jsem hodna svagrova. Ale bylo mi jich obou lito, on nejen, ze rval, ale i se desne propinal, vubec jsem si ho nemohla dat do klubicka, jak byl napjatej. No a doma mi Ali usinal pri prebalovani, tak jsem ho jeste nenechala, nacpala ho mrkvi a v pul jedny sel spat a rikam mu a do dvou o tobe nechci vedet. A to moje slunicko je tak hodny, ze spinka jeste ted, necha me po tom vareni jeste i chvilku spocnout :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 14:26:05
Tak to já bych se nedivila, kdyby dort upekl mamčin přítel a že peče skvěle. Vše se rozplývá na jazyku. My to totiž budeme slavit možná na 3x. Jednou možná sami, ale určitě s tchánovcema, švagrovou a neteří a pak s našima. Tento rok to děláme pro Adélku zvášť, ale od příštího roku to budeme asi slavit dohromady s neteří, když jsou spolu o rok s 10 dny. Jednou u nás, jednou u nich, ale dort bude mít každá svůj. Nelíbí se mi, když jsou sourozenci blízko u sebe narozeni a pak mají věci na půl včetně hraček. Nebo, třeba sestřenice se narodila na Štědrý večer a narozeniny vlastně neslavila.

Radu, jak to myslíš u té autosedačky - odklápěcí, jako co? A kterou tu Romer jste si vybrali. To mě vytáčí, když se přijdeš do obchodu poradit a oni neumí zacházet s vlastním zbožím. Kdo jiný by to měl umět. Fascinuje mě věta. Tohle se tam někam strčí a je to super věc. To taky hodně ovlivní výběr. Raději si vezmu něco vyzkoušeného.

Malá už půl hodiny vykecává v postýlce. Je v klidu a aspoň odpočívá a já trochu taky. dnes, když jsme šli z cvíča, tak jsem vyhnala Elin z vlasů vosu a do minuty jsem dostala žihadlo sama. Bylo to do prstu - vyháněla jsem ji zpoza zátylku, takže jsem možná měla štěstí, ale alergik nejsem. Ovšem lituju ty děti, které dostanou ďobanec. Úplně jsem zapomněla na tu nepříjemnou bolest. Justi, to vám se stalo, že? Nebo se pletu?

IvanaJ 28823

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny

23.8.2006 13:42:46

malý ještě spinká, tak vás jdu pozdravit. Dnes jsme měli jít do poradny, ale tady je tak šílený počasí, že to odložíme. Chvíli svítí sluníčko, potom se zatáhlne a rozprší se tak, že nejde skoro vidět a pořád do kola. Auto nemám ještě seřízený a tak se neodvažuju s ním jet, abych zbytečně někde nezůstala viset. Nevím co se s malým děje. Poslední dobou máme poplachy s nanynkou. vždy to bylo jen proto, že ležel mimo senzor, jenže v noci na pondělí spustil alarm a když jsem tam letěla tak malý ležel normálně přes střed postýlky, jen hlavičkou na druhou stranu než jsem ho uložila a ležel na senzoru, na dnešek se to opakovalo a včera odpoledne, když usnul na manžovi, tak mi říkal, že měl v jednu chvíli pocit, jako by malý nedýchal a tak do něho začal žduchat malý nic a až když mu zvedl hlavičku tak se na něj podíval zavřel očička a spal dál. Tak opravdu nevím co ted. Ještě to posleduju a řeknu to pro jistotu dr.

jo co se týká babi, tak jsme to s manžou zhodnotili, že se podepisuje asi věk, ale copak 60 je v dnešní době moc? notabene, když je už 15. let doma? ale už to nebudu rozebírat.
Radi, napsala jsi to přesně to není soutěž o horší tchýni potažmo babičku, to jsou jen dennodenní starosti a trápení a je jen fajn, že si o tom všem můžeme povykládat. alespon já jsem za tuhle možnost vděčná.

a už nevím co jsem chtěla psát dál tak končím.

jo Eji sama jsem zvědavá na rozsudek takže jak ho budeme mít tak vám dám vědět. u nás mají opravdu ti hajzlíci větší ochranu, než poškození.
ty nic neuděláš, ale nejvíc na to doplatíš. ale to by bylo asi na jinou a dlouhou diskuzi.

a ještě malý začal dávat na sebe kostičky zvládneme 2!!!!!
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 30184  [Dalších 29774 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.