Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Eja+3rarášci | 27242 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 12:20:02
RaĎul, hihi, sociálku ne, tu na mě zavolají sousedi,až už toho věčného vstávání 5x za noc budu mít dost.
A ten sval mě nebolí, to je právě divné, budu s tím asi muset zajít k dr. protože je to čím dál větší propadlina a vypadá to fakt divně, asi jsem z prcka rychle zestárla :o( Jo a jestli to teda dobře chápu tak hypoalergenní přirývka = přikrývka z dutého vlákna, že? Ty tady jsou ,tak je asi koupím a basta Doteď spal Honzík pod peřinou z vyčištěného peří ještě po manželovi, a zatím v pohodě, momentálně teda spí po dečkou, ale už jsem ji zase vytáhla a připadá mi že už to taková pohoda není. Sice nepčiká, ale občas je ráno celý jakoby poštípaný , zvlášť po obličeji. Jo a ten fusak combi od Emitexu máme, je super a myslím ,že ta cena se vyplatila, využijeme ho více zim. My ho ale dostali ,švagrovci nám ho objednali přímo z Emitexu přes internet, ale myslím, že vloni stál ještě o něco víc cca 1200,- asi ho slevnili. Tak zkus mrknout přímo k nim, mají někde v OVě prodejnu. |
| Eja+3rarášci | 27242 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 12:18:51
haha, tak nevím,kde soudruzi udělali chybu, tak ještě jednou:
Všem včerejším oslavenečkům přejeme vše nej ![]() |
| Eja+3rarášci | 27242 |
|
|
Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 12:16:32
|
| Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) | 6844 |
|
|
Re: Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 12:08:27
Tak fusak mám asi přesně ten z Emitexu, s odepínacím spodkem. Byla jsem s ním moc spokojená. Myslím, že je to dobrá investice.
|
| Raďulka | 16249 |
|
|
Re: Re: ahoj holčiny23.8.2006 11:30:47
Lezoucí dráček mráček... Žandin oblíbený overal, na dovči v něm byla furt :-)
![]() Eji, teda ty Honzíkovi dáváš zabrat, že na tebe zavoláme sociálku :-))) S tím svalem to teda nevím, manželova babička má něco podobného na paži a Dr. jí říkal, že to není utržený sval, ale prověšený úpon, ale tam je to stářím... Ty jsi mladice, takže netuším, a bolí tě to? Přikrývku má Žanda Scanquilt, je z dutého vlákna, tudíž pro alergiky. Včera se teda diskuze o tchýních a dalších babičkách rozjela... Já už k tomu napíšu jen to, že tady své občasné povzdechy nad tchýní nepíšu proto, abych vám dokázala, že já mám tu nejhorší, ale proto abych si ulevila a přečetla si, že jste na tom některé stejně :-))) Doufám, že se časem změní a malá v ní bude mít super babču s kterou bude moct být občas i sama, zatím to prostě není možné. Ona se totiž poslední dva roky hoooodně změnila celkově a já mám trochu podezření na nějakou psychickou poruchu, tožtak... Bohužel k žádnému psychoušovi ji bez jejího souhlasu poslat nemůžeme, tak snad se s tím popere sama, nebo časem přijde na to, že potřebuje nějakou konzultaci... Tak jsme omrkli včera ty autosedajdy, viděli jsme i MC Tobi, vypadá dobře akorát prodavačka vůbec netušila, co je na ní oproti MC Priori lepšího a ani nevěděla jak se dává do auta. Prý po směru jízdy, haha, ale kam se strká pás atp jsme se měli asi dzvědět až z návodu, nebo co. JAko omluvu řekla, že ji mají v prodejně teprve měsíc :-))) V druhém obchodě stejně tupá prodavačka, zkoušeli jsme MC Priori a taky nic netušila. Tak jsme tam Žandu jen posadili, manžel na zapínání přišel sám a šli jsme. Nakonec jsme se rozhodli opět pro Römer, v Promi se nám prodavačka věnovala i když jsme tam dojeli v 17:45, vše ukázala, vysvětlila a malé se v ní taky líbilo. NAvíc je odklápěcí narozdíl od MC a tudíž jednodušší manipulace a pohodlnost zvítězila :-))) TAkže ji časem objednáme. Ještě jsem se tam dívala na fusak do sporťáku na zimu. Máte už některá nějaký? Líbí se mi ten combi z Emitexu, má odendávací spodek a omyvatelný na botičky, to bych rozhodně chtěla, ale stojí 1000,- Kč. Nevíte o podobném a levnějším??? Minulou zimu byla malá jen v tom fusaku do autosedačky a překrytá nánožníkem, takže teď musí mít jiný a nepromokavý. To je román a beztak jsem chtěla napsat ještě něco... |
| Eja+3rarášci | 27242 |
|
|
Re: ahoj holčiny23.8.2006 10:09:02
a ještě mám dotaz:
jaký je rozdíl mezi hypoalergenní přikrývkou a přikrývkou z dutého vlákna? Chci ji konečně koupit Honzíkovi, ale hypoalergení u nás nikde nemají??? Raďul, ty se vyznáš i ve svalech??? Na stehně se mi totiž jakoby propadl sval, asi 15 cm nad kolenem mám kolmo k noze velkou rýhu, která se rozšiřuje, nevíte někdo co s tím??? tak Honzík vykrámoval skříňku s plyšáky, zapl si jezdícího a hrajícího kraba a utekl od něho, v poslední době je to malý strašpytlík, někdy už nevím,co s ním :o( |
| Eja+3rarášci | 27242 |
|
|
ahoj holčiny23.8.2006 10:02:40
dokud je prcek relativně v klidu,tak rychle něco napíšu, pak snad bude čas i na dočtení
včera jsem měla úklidový den,vyprala 3pračky, umyla okna (konečně nám dodělali fasádu) samo,že hned nato začlo pršet,no ale do Vánoc se toho už netknu a to už tu snad nebudem, převlíkla postele, vyprala záclony, vysála,prostě kompletní úklid, to jsem snad ani na jaře nedělala :o) nějak mě včera chytl rapl,no. HOnzík vydatně asistoval, takže to byla práce na celý den :o) okna naštěstí prospal :o) Honzík se snaží čím dál častěji o krůčky a když postaví sám bez držení, tak tak dlouho křičí, dokud ho nepochválím :o) taky přibívá úrazů. Teď tři dny po sobě si rozbil pusu, první spadl na židli, rozkousl si ret, pak jsem ho nechtě shodila na futra, když jsem vstávala od pračky a nečekala, že stojí za mnou, opět rozbitý ret, no a včera si hrál nad boxem s hračkami a pčikl, tak si znovu rozbil ret o kraj toho boxu.Té krve co z toho vždycky bylo, vždycky jsem myslela, že má prokouslý jazyk. No a spodní ret vypadá hrozivě. Kupodivu už dlouho neměl žádnou bouli ani modřinu, což se vzhledem k jeho pokusům o chůzi divím. poslední dvě noci jsou děsivé,budí se s hrozným křikem,kroutí se a prdí, takové koliky neměl ani jako malinké miminko. Nevím co s tím, v jídelníčku jsem mu akorát přidala Nutrilon HA, ikdyž jsem psala, že ho už kupovat nebudu, ale přidávám mu ho do zeleninky a polívek,jsou pak jemnější a konečně mi je začal jíst. Myslíte, že by to mohl mít z toho mlíka??? |
| Zazík | 42873 |
|
|
Re: Hezké ráno23.8.2006 9:36:56
AHojky holky, tady v Praze také svítí sluníčko. Tedy zatím. Včera večer a v noci pěkně lilo.
Dropi, Martinka z flašky také neumí pít, ani odstříkané MM. Myslím, že je zbytečné je to teď učit. Spíš naučit pít z hrnečku a dávat pak mlíčko z něj. Zatím tedy bojujeme i s hrnkem. Máme už i Avenťácký, sice pít umí, ale nechce. Nebo si to nechává vytéct koutkem ven. Hlavně krom vody vypije tak maximálně slabounký černý čaj. Nic sladkého nepije. Takže všechny ty šťávičky a čajíčky asi budu muset vypít. No nic, jdeme dnes na návštěvu ke kamarádce, má malinké miminko, tak ho musíme okouknout. Také se těšíme na drbárnu. Dlouho jsme se neviděly. Ale když spolu telefonujeme a já slyším jak ta její Terezka pláče, tak mám slzičky v oku. Tak nějak ta miminka pláčou jinak než ta naše odrostlá. Takže se tu opatrujte. |
| droping | 27620 |
|
|
Hezké ráno23.8.2006 9:20:49
Tak takhle to ted u nas vypada :-)
![]() Dnes mam pracovni den, vyrazim uvarit gulas a pak se dam jeste do tech presnidavek, mozna me taky odchyti tchyne na nejakou predsvatebni pomoc. No kdyby byl Alin hodnej, tak proc ne, bude tam banda zenskejch, aspon bude sranda. Jinak me hned rano zavolala a hned me natlacila cukrovim, v tomhle ji musim pochvalit, i kdyz s tim uplne nesouhlasim a snazim se to nezneuzivat, detem (myslim nas vsechny+vnoucata) by rozdala cokoliv. Tak jsem ji soupla Aleska, ten ji udelal pacicky (v posledni dobe je nikomu jinymu nedela), ja ji slozila jeste par krabicek a bylo. Holky, prosim vas, treba Inem, Janca, jak jste naucily ty vase deti na mliko z flasky???? Ja uz proste nevim, chci zacit pomalu odstavovat, ale Ales proste nechce ani odstrikany MM, on si vzdycky tu savicku zkousne zubama nebo ji za zuby vubec nepusti a proste nesaje, takze vypije jen co tece (a to jen nekdy, nekdy to plive) a to bych mu tu 100 davala hodinu. Ja uz fakt nevim, jak na to. |
| Terka+Verča09/05+Lucka05/07 | 28457 |
|
|
Re: Re: Hezké ráno23.8.2006 8:33:19
Ahoj holky,
po delší době se ozývám. Přeji Terezce se nejlepší ke její včerejší narozeninám. Ať hezky roste a mamince dělá jen samou radost. My jsme nemocný. Verča má od pondělka průjem, teploty už naštěstí nemá. Ale nechce jist dietní stravu. Nad miskou mrkve s rýží se vzteká a křičí né-né. V noci byla tak vyhládla, že konečně vypila láhev rýžové kaše a dneska zatím nekakala. Tak se to snad zlepší. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.