| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 30184  [Dalších 29754 >>]
Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 28284

Re: Hezké ráno

23.8.2006 7:22:18
Tak ať koukám jak koukám, tak vidím, že se moje včerejší blahopřání Tezerce někam ztratilo. Takže ještě jednou. Terezce přejeme všechno nejlepší, hodně zdravíčka a ty nejlepší rodiče co si může dítě přát a ať je hodná na svého bratříčka.

Jinak Havířov hlásí déšť a zataženo a docela zimu. No kolem deváté se chystám ven, jdeme na návštěvu, tak doufám, že už nebude pršet, ať nemusím dávat pláštěnku na kočárek.

Dropi díky za rady, dneska odpoledne se do toho dám. No doufám, že to pak bude k jídlu.
xMirkax 27576

Hezké ráno

23.8.2006 6:22:21
Hezké ráno, tak dnes jsem bezkonkurenčně první. Kubíček se vzbudil už v 5,ale podařilo se mi ho ještě přemluvit, aby spinkal. No, ale já jsem se jen převalovala v posteli a už nemohla zabrat. Tak jsem vstala, udělala si snídaní a šla si vás dočíst. Včera jsem toho měla docela hodně, tak jsem to nezvládla.

Holky ty problémy s babičkama a hlídáním vám nezávidím. U nás to celkem jde. Naši jsou úplně v pohodě, vím, že se na ně můžu spolehnout. Sice z nich občas taky vypadne bláböl- nechtěla jsem dát Kubovi rajče a oni, že já jsem jedla rajčata už v půl roce a ještě s medema piškotem. No, narodila jsem se v květnu a všem je nám asi jasné, že za našeho dětství v listopadu rajčata v krámě nebyly. Tak kdy jsem je asi jedla.
S tchýní je to trošku horší, ale ona strašně mooooc chce občas Kubíčka na víkend, tak jsem jí naznačila, že pokud nebude dodržovat pravidla, tak Kuba tam spinkat nebude a zatím je vše ok. Sice nevím, co se tam děje, když tam nejsem, ale osypanej se mi nikdy nevrátil, tak doufám, že ho necpe ničím, co nemá.

Včera na večer jsem se s Kubou stavovala na novém hřišti, co nám tu postavili a byl z toho úplně paf. Hlavně z dětí, pořád na ně koukal a chechtal se. Nejvíc se mu samožřejmě líbí na klouzačce.

Tak už se mi vzbudilo to naše dráče, tak jdu pro něj.
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 23:06:43
Jančo tak to asi bude dobrá investice. Jen kdyby člověk věděl jestli budou dětičky stejné, nebo ne.

No nic, jdu chrupkat, už se mi klíží očíčka.

Takže dobrou klidnou noc a sladké sny.

Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 23:05:25
No já s tchýní moc zkušeností nemám. Vídáme se prakticky jen na oslavách. Děti bych jí asi nesvěřila ani na hodinu. I když myslím, že vlastně Mikeše hlídala asi hodinu, když byl manžel a babička pryč a dědeček pro mě jel do nemocnice (po mimoděložním těhotenství). Teď už by asi Mikeše hlídat mohla, on si o všechno řekne, poradí ...

Jinak ubrus doma máme, přichycený úchytkama. Ubrus už ale Domíka nezajímá - dosáhne totiž na podložky na jídlo co jsou na něm a když se zatáhne za ně, tak dostane (na zem) vše, co je na nich. Zrovna dneska večer tam byl zapomenutý Mikešův hrneček plný džusu ... No, alespoň jsem vytřela ...
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 23:01:30
Tak to já přejdu zpátky k autosedačkám - manžel souhlasil s tou Maxi Cosi Tobi 2006 i za tu cenu (do 7000kč se dá sehnat). Tak pokud neobjevíme něco jiného do 2 měsíců, asi ji koupíme. Stejně je to pro nás výhodná investice, když ji bude mít možná až do začátku 1 třídy, když by přibírala tak, jak do teď, že?
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 22:32:09
Holky trable s tchýněma potvrzuji. A všechny vás chápu. Já s ní vycházela celkem v pohodě po celé tři roky, co jsme u nich po svatbě bydleli. Ale od té doby, co jsme ve vlastním a narodila se Martinka, je to nějaké nedobré. Holt ty její názory a nápady jsou nad moje síly. Však manža, ač je to jeho matka, to také nechápe. S tchánem jsem v poho, jako Radu. Ten chodí jezdit s malou ven, ale samotného na delší dobu bych ho s ní nenechala. To by určitě vyvedl nějakou lumpárnu.

Dnes říkal, jak ho tchýně, tedy jeho manželka rozčiluje. Prý na něj pořád řve, věčně je s něčím nespokojená a dělá předčasné závěry. Nejraději by si jen válela šunky, neboť je přece z práce hrooooozně moc unavená. Také se prý dala slyšet, že je děs, když si zařizujeme vše světlým nábytkem (buk). Že to bude hrozně vypadat. Ještě nepochopila, že na něm není vše vidět hned jak na tmavém. To, že nemám ubrus kvůli malé, také nechápe. A takových věcí je. To by bylo na dlouho. Ona se jen těší, jak bude Martinka jíst párky, pacholíky a pít sunarku, či co.

Sice bude asi brzy jíst to co my, vyjma tedy uzenin a jiných nezdravých věcí, ale co s ní, když svoje jíst nechce. Na párek má spooooooooousty času. Já je do nedávna nejedla a chutnají mi až teď, jak se srovnávají hormony. Pacholíka a sladké jogurty nechce, takže to je o problém míň. Kaše jí také nechutnají, takže to tchýně nechápe.

Dost toho, přejděme k něčemu lepšímu, že.
Zazík 42873

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 22:23:22
Ahoj holky, tak jsem si dala vanu horký vody a je mi báječně. Manža už chrupká, Martinka také (abych to nezakřikla) a já půjdu za chvíli. Manža někde chytil střevní chřipku, či co, tak mám strach, aby to nechytla i malá.

Radu díky za typ na homeo diskusi. A díky za díky.
droping 27620

Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 22:08:36
Ellin,
Aleskovi predam pri prvnimnocnim kojeni :-)).

Evi,
ja jsem ty jablicka jen vykrajela, pokrajela na ctvrtky, lehce podlila a nechala rozdusit, protoze tam byly i slupky, tak jsem to na zaver mixnula tycovym mixerem. trosku jsem prisladila glukopurem, nijak jsem nezahustovala. Vlocky muzes podle me klidne pridat k jablickum, s tim bananem nevim, dala bych ho mozna az nakonec. Jinak zavarovat muzes i v troube na plechu, das trochu vody a nechas to 5 minut od varu ty vody, to mi nekdo poradil, ale zatim nemam vyzkouseny, my tady mame hrnec (jinak jsem to delali jako ty).
Jo a ty jablka jsou rozvareny za chvilku, do 10 minut, podle zralosti. Taky se zitra jeste chystam na jednu davku.

Ted jsem stravila hodinu vazanim myrtovych maslicek a skladanim krabic, sezrali jsme tchyni spoustu cukrovi, az nas radsi vyhodila :-))). Ale dala nam venecky a rolady do lednicky, tak jsme ji ujistili, ze se o ne dobre postarame.
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 25314

Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 21:06:32
Už jdu na to, ELin. Nic extra nebude, nebo alespoň o ničem nevím. Zítra dám 1000kč.
Bettyna+P 09/05+M 09/09 23620

Re: Re: Re: Re: Hezký večer...

22.8.2006 20:59:43
Taky chceme s Pavlínkou poblahopřát Terezce k narozeninám, ať se má s tátou a mámou krásně a je skvělou sestrou mladšímu sourozenci!!!
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 30184  [Dalších 29754 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.