Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| modrej obláček | 21863 |
|
|
28.5.2009 16:49:25
Já už bych nešla ani do svatby podpis a šlus: ))) Po těch letech jsem nějaká skeptická
![]() |
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
28.5.2009 12:15:37
Ahojky,
no tentokrát to bude jen taková malinká rodiná svatba, do velké v klasických svatebních šatech se mi už nechce a přijde mi to hlavně zbytečné, poprvé jsem měla velkou svatbu a jak to dopadlo no ale teď jsem ráda že to tak dopadlo protože současný přítel je tisíckrát lepší . No skrátka budou tam jen svědci a rodina a pak skáknem jen na oběd a to je vše. Já bych i souhlasila se svatbou jen se svědkama, ale pro přítele je to poprvé tak tam chtěl mít rodinu a říkal že je to i pro něj naposled, že se bude ženit jen jednou v životě .No a na sebe jsem si koupila takový jednoduchý šaty v barvě šampaň , jsou na ramínka a přesto jsem si koupila takovej šál z přírodní látky aby mi nebyla na ramena zima, ty šaty jsou taky z takové přírodní látky kombinované strochou lesklé, vyšlo mě to na 1000,-Kč a to stačí. A Přítel vytáhne oblek ze skříně, teď jsme ho před dvouma týdnama oprášili a šel v něm do divadla, aby si vyskoušel jak mu je![]() Neštovice, tak jsme byli včera na kontrole a příští týden ve středu může jít Lucinka do školky, mají zrovna celodení výlet do ZOO do Dvora králové, tak si to rovnou užije už se moc těší, včera jsem jí koupila novej batůžek na výlet, chodí sním pořád na zádech už z obchodu ![]() |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
28.5.2009 8:32:47
Ahojky...
Bobčo, jéé škoda že jsme se někde nepotkaly, neštovice bych taky ráda měla za sebou.. ![]() Nějaké fotečky by nebyly? Jíťo, druhá svatba GRATULUJU Taky tvrdím, že podruhé ne ale člověk nikdy neví, každopádně držím palce.. ![]() ![]() ![]() Dlouho jsem neviděla Léňu.. ani na skypu neodpovídá .. Takže tě jako veřejně vyzívám aby jsi se ukázala a hodila i nějaké foto.. ![]() Matěj je teď na zabití.. už aby šel do té školky.Vyloženě si to odpočítávám. ![]() |
|
|
28.5.2009 8:03:21
Minko,
odrážedlo máme Kettlera, to menší, Eli má cca metr. Je fakt skvělý, hlavně na takový ty přesuny po městě, kdy mám i kočár s Matesem, jdem nakoupit a tak. To se jí nemůžu věnovat, kde jezdí a pomáhat jí, takže odrážedlo vede. Jinak máme i normál kolo, že se teď začala učit, ale to rozhodně na lítačku do města není. Teda aspoň u nás: ))) |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
28.5.2009 7:35:37
Vcera jsme se Sabinkou znovu zavitaly do obchodu s kolama. A fakt to vypada na to odrazedlo
Akorat musim sehnat nejlepe ruzove a hlavne hlinikove a nafukovaci kola. Do dreveneho se mi moc jit nechce, co kdyz to clovek necha nekde na desti ![]() |
|
|
28.5.2009 7:33:40
Jito,
ale kazdopadne doufam, ze si tu svatbu uzijete a budete na ni dlouho v dobrem vzpominat ![]() |
|
|
28.5.2009 7:22:31
Ja bych take do druhe svatby nesla
![]() Nestovicum zdrar ![]() ![]() ![]() |
| Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 | 28204 |
|
|
27.5.2009 19:42:04
Ahoj,
tak my byli ted taky doma s nestovicema, mela jich hrozne moc, hlavne oblicej, nejmin snad na nohach,ale tam to zas mela mezi prstama a taky v uchu a na pipine.Jeste k tomu mela 5 dni teplotu, takze nic moc.Ted uz se ale jen vylupuje a uz muze i do skolky,takze v pohode a den ode dne ma min stroupku.Jenze ted me to ceka jeste s Domcou, kterej se osype tak do 14 dnu.Ten uz se plazi jak partyzan,tak uz je s nim taky sranda! Jsem rada, ze uz ve skolce jsme a ze uz to nemusim resit. |
|
|
27.5.2009 15:50:36
Jitko,
tak to gratuluju a obdivuju zároveň, do svatby bych už podruhý nešla |
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
26.5.2009 15:15:01
Když o tom ještě tak přemýšlím tak tu svatbu jsme objednali v lednu jsem si říkala času dost, no a zachvíli jsou prázdiny a ty utečou a je to tady ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.