Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
26.5.2009 15:12:33
Jinak holky držte palce,
už vyběhávám stavební povolení a je to fuška všechno sehnat a aby taky byla spokojená banka atak snad to do dovolený všechno stihnem podat na stavební úřad a 27. června odjíždíme na deset dní na dovču do Jižních Čech na přehradu u Temelína(přítel je vášnívý rybář ), tak ať jedem s pocitem dobře vykonané práce No a až se vrátíme tak začnu zařizovat svatbu, to nějak utěklo až se vrátíme z dovči tak na to budou dva měsíce a 9.9.2009 se vdávám![]() ![]() ![]() No a do konce září se začně dělat základová deska na baráček. Je to nějak požehnaně ale to musíme zvládnout ![]() |
|
|
26.5.2009 15:04:02
Cimirol,
mě doktorka řekla vůbec nekoupat, akorát opláchnout genitálie v hypermargánu a nebo heřmánku a zbytek těla nechat úplně bez koupání akorát otřít ruce a pusinku, když se umaže. No nic už jsme to vydrželi tak ještě zítra a pak si to vynahradí. Jinak ona to měla hodně u konečníku takže jsem jí dělala růžovou vodičku po každém čůrání a kakání hrozně jí to pálilo, tak si sedala jenom tou prdelkou do malého lavůrku a louhovala se, chudinka moje malá Ale aspoň to má už zasebou![]() |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
26.5.2009 14:27:58
Tak zitra jdeme vyzkouset oboji - snad budou mit v jednom obchode odrazedlo i kolo, akorat Sabi se urcite rozhodne pro to, co je nejvice ruzove, nejlepe s trasnema, vzadu sedacka na pannenku apod.
![]() ![]() ![]() V sobotu jsem ji posadila na kolo 12ti palcove a fakt by ho mela tak akorat toto leto, takze bych chtela jit min do 14" nebo i tech 16". 12" uslapla v pohode, akorat neumi ridit ![]() ![]() ![]() Pry skolky na Praze 1 jsou volne ![]() ![]() ![]() |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
26.5.2009 14:19:04
Jitko,
sprchovat nebo koupat (ale koupat tak, že ponoříš, ošudláš a zas vyndáš ven) jde hned. My jsme koupali v podstatě od 3. dne obě děti... |
|
|
26.5.2009 9:50:02
Ahojky,
tak nevím jak u Vás tak na Jižním měste v Praze, řádí neštovice. Minulý týden jsme měli jet s Lucinkou na dovču do jizerek, takový ten pobyt s dětičkama - plavání, cvičení atak. a místo toho jsme už týden doma s neštovicema, ale už dobrý už jí to začíná odeznívat zítra to už bude deset dní co to má, tak už se snad ve čtvrtek i bude moct vykoupat.Ale je to děs těch prvních pár dní prokňučela, ale na druhou stranu byli jsme úplně bez teplot tak aspoň tak......... Školka, tady na jižňáku to až tak strašný taky neni, mám kamarádky co jsou na mateřské a jejich prnví dítě chodí od třech let do školky a i moje sestra to tak a má. A u nás ve školce od září otevírají další třídu.No a po prázdinách to bude poslední rok pro Lucinku v pražské školce, pak budeme hledat okolo Říčan a to je fuška, tam člověk má takřka mizivou šanci, no to další září jí bude skoro pět let, tak snad jí vezmou a ještě jednu záchnu máme, že současná Lucinčina učitelka ve školce má v jedné školce okolo Říčan známou, tak mě slíbila, že skusí pro Lucinku zajistit místo, tak snad se to povede, jinak by jsme museli vozit Lucinku do školky cca 20km do prahy a pak jet zase zpátky cca 18km za Prahu do práce a to by byl děs to apsolovat dvakrát deně ![]() |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
25.5.2009 15:18:33
Praha 6 se skolkama taky hruza. Zacinaji se ale budovat skolky u ZS resp. se vycleni MS kousek prostoru a nevim, jestli to nahodou neni jen pro ty petilete, ktere to maji povinne.
|
| Margaret | 1200 |
|
|
25.5.2009 13:28:12
Vici, Majka také nevzali do školky
Tak zatím bude chodit na dopoledne 2-3x v týdnu do zdejší předškoličky při MC, nic jiného tu není. Vynechávám teda anglickou MŠ v Úhonicích, potřebuju aby mluvil aspoň česky. |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
25.5.2009 13:01:45
Vici, jak kde, na Čerňáku se dostali i tříleťáci a děti maminek na MD.. Tady nás přijali bez problémů ale třeba v té vedlejší vsi nepřijali děti hafo a to i 4 letých..Navíc se u nás otvírá od 1.9 místní školka ale na tu jsem teda fakt zvědavá.. teprve vypisují výběrové řízení na říďu a pouští se do reko.. no uvidíme..
to odrážedlo je super.. |
| vicinka | 24505 |
|
|
25.5.2009 12:06:01
Ahoj, taky se kloním spíš k odrážedlu. Danča jezdí na Enduru a odrážedle - kolečku. Stejně je ale ještě malá, takže by nejspíš na kole nedosáhla nohama na zem.
A nevzali ji do školky ![]() Brali jen 60 dětí ze 142. Taky je to u vás tak hrozné? |
| Margaret | 1200 |
|
|
25.5.2009 8:14:31
Minko, jestli Sabi není na kolo nějak žhavá, koupila bych odrážedlo. Naučí se na něm krásně držet balanc a když jí to přestae bavit, tak ho snadno odneseš, je narozdíl od kola dost lehké. Marek na něm jezdí moc rád, řekla bych že radši než na kole. A na kolo prostě sedl a jel. S kolečkama jezdit nechtěl, nějak byl líný šlapat, tak jsem je sundala a tím byla výuka ukončena - se smíchem dojel na konec ulice, měl radost že mu to jde. Takže teď to střídáme, ale odrážedlo vede.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.