| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 11820  [Dalších 11120 >>]
Marťa,Míša a Eliška 36596
3.3.2009 18:16:49
Ahoj holky tak konečně vkládám fotečky. Dám jen část zbytek bude na listopadu.

Denyna 14851
3.3.2009 13:52:57
Arko a jak to máš s tím třetím? Nakonec teda nebude?

Cim, psala jsem ti na icq i mail kvůli té plíně a nic...
modrej obláček 21863
3.3.2009 13:42:00
Arko,

jak já obrečela oblečení ve vel 46, když jsem je třídila, co prodat a co "vyhodit"...a to už další nechci: ))))
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
3.3.2009 12:59:17
Arko,

co ja bych za ty tvoje pocity dala !!!!

Jak ja uz bych se tech vsech miminkovskych veci rada zbavila, ani malinky Tomik me segry mi nechytnul, ale rozumove si porad rikam, ze by to druhe byt melo, takze kocarky a jine zabiraji tedy hooooodne mista ve sklepe a v susarne.
Arka 27734
3.3.2009 11:40:04
Ahoj holky!
vy co máte miminka asi nepochopíte. Tak nějak z nostalgie mám doma pořád kočárek po Kukačce a Kukýsovi a manželovi pořád vysvětluju, jak ho ještě "potřebujeme". Jenže kamarádce se narodilo mimčo, můj kočárek obdivovala, jak všechno hezky umí a ten co chtěla koupit jí vypadl ... takže jsem ho nabídla, včera vyprala a umyla, dnes smontovala a obrečela. No nic, to je ta moje přecitlivělost.
lukyho babicka 39355
28.2.2009 17:30:45
Díky, Peťulákovi pozdrav určitě vyřídím, jsou teď s Lukym na víkend ve Špindlu!
Marťa,Míša a Eliška 36596
28.2.2009 13:51:03
Ahoj Marcel díky za radu na fotky brzy je sem vložím.
Míša ten je tedy zase opak bojí se jet rychle brzdí. No je opatrný na sebe už od malička takže neriskuje.
Peťulko,vy si tedy užíváte. My jsme taky byli nemocní už od 10.2. ale už je to dobré a v pondělí jdeme do školky. Měli jsme chřipku. Znám to brečení bez vysvětlení.Míša pravideln brečí tulí se ale nikdy neřekne co mu je.S tím taky pořád bojujeme.
Margaret 1200
28.2.2009 12:32:00
Petro, tak to máš teda pěkný ~:(, přeju Elišce ať jí to už dá pokoj.
My se letos střevnímu bacilovi zatím vyhnuli, asi tím, že jsme prvně po pěti letech nejeli na Permoník. Ukázalo se to jako dobrý tah - opět se po... celá chata. Snad nás to nedoženě na Lipně nebo ještě hůř v Rakousku, tam jedem hned po Lipně. Pokud si teda Marek dá říct a přestane kašlat...

Mihu, jsi skvělá jak zvládáš ~R^

Luky je velkej frajer, pozdravuju Peťuláka!
modrej obláček 21863
28.2.2009 10:28:23
Margaret,

haha a já si tu říkám, jakej je Mates lenoch, že v 16 měsících odmítá cokoli říct. Jen z něj občas vypadne: tátáá a čičííí, toť vše, Elis už docela v tomhle věku brebentila. Nu což, chlap no:)))

U nás děs a hrůza, od 17. února jsme na hromadě - nejdřív chřipky (děti čtyřicítky, já atb) a teď Elis chytnul nějakej hnusnej rotavir a ve středu v noci a přes den, po napití zvracela.
Ve čt jsme dávali pít po troškách, jíst nechce. Ve čtvrtek ráno dostala kinedryl a od tý doby spala, skoro celý odpoledne, pak asi přes hodinu byla vzhůru a zas spala celou noc, čt a pá už nezvracela.
Včera celej den kníkala, od čt odpolední smecty nekadila. Snědla včera ráno jednu "lodičku" - sušenku, pak jsme do ní násilím dostali asi čtyři menší lžíce vývaru s rejží. Pak ve dvě říkala, že jí bolí bříško, kadit jí nešlo, škrundalo jí tam. Pak asi na 20 min usnula a vzbudila se a zvednul se jí zas žaludek, trochu vyblinkala hleny a rejži...Pak jí zas bylo líp...Je to tak střídavě, hlavně skoro pořád leží a spí nebo kouká na pohádky, už aby jí to přešlo: ((( Včera k večeru ale snědla cottage a zůstal v ní a dneska ráno jogurt a taky tam zůstal...tak snad to už bude lepší. Já jsem z toho už na prášky, hlavně když se třeba večer nebo k ránu vzbudí a já jí musím nosit a ona si pobekává, palice dubová neřekne co jí je, takže já na nervy ~n~ Už aby to přešlo ~n~
lukyho babicka 39355
27.2.2009 22:09:13
Ještě jsem zapomněla Vám napsat, že jsem Vám poslala nějaké Lukáškovy fotečky!~;)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 11820  [Dalších 11120 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.