| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 11820  [Dalších 11110 >>]
lukyho babicka 39355
27.2.2009 22:06:05
Ahojky všechny šikovné maminy!~:-D Jsem Lukyho/Peťulák a Luky/ babina a konečně jsem se odhodlala Vám napsat. Peťulák se vymlouvá, že nemá čas, byť má na rozdíl od většiny Vás má zatím jen Lukáška, který začal na podzim chodit do školky. Ze začátku to trošku dřelo, nyní je už všechno ok,Peťulák chodí do práce a tak Luky chodí ze školky až po spinkání.Ráda bych pro Lukáška sestřičku, nebo bratříčka, ale zatím žádná odezva na mé přání není, ale snad se taky dočkám!~;)
Ptáčková 6626
27.2.2009 21:50:42
Ahoj holky!

Vůbec nemám čas, v práci toho je dost, ale rouzhodně se nenudím, převážně dělám v angličtině, to je masakr sám o sobě, do toho všechyn firmy jdou do kopru, fakt žůžo...
Kluci jsou ve školce spokojení, na Vildovi jsou vidět úžasné pokroky, ale když se ho zeptám co ve školce, tak mi řekne, že dobrý papání:)) Jo a nejšťastnější jsou, když jsou tam první a odcházejí poslední - bohužel je to dost často...
Na hory možná pojedem za 14 dní, ale kluci nelyžují, Tobík má ke sportům odpoe, on jen lítá jako šůs. Vilda je sice snaživka, ale nerozdvojím se...
Koukám, že jste všechny v pořádku, dětičky nezlobí a tak.

Mějte se krásně!
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
27.2.2009 21:10:25
Sabinka take jede jenom rovne. Nezataci. Staci ji lyzovat 20 min denne, takze na tydenni pobyt urcite tento rok nepojedem. Prostala bych to s ni na svahu.
Margaret 1200
27.2.2009 20:52:20
Marcelo ~R^ fakt super.

Lyžovat jedeme v neděli, ale neplánovala jsem to s Markem zkoušet, asi by to špatně dopadlo. Adam začal až ve čtyřech letech a lyžování mu z toho "vzniklo" v pěti, tak se budu držet tradice ~;) Jedeme na Lipno, tak jestli se mu bude chtít do lyžařské školky, tak bych to zkusla, ale ono se mu chtít nebude. Navíc co by si tam počali s nemluvívím dítětem ~t~. Musím se ale "pochlubit" - logopedka shledala Marka normálním, jen líným a umíněným (to už vím dávno). Máme nová slova: nána, táta, Dáda (kamarád Daneček). Když to takhle půjde dál, koncem roku máme 40 slov ~t~

A co dělá Léňa, a co Mihulka, jak kloubí práci s dětmi?
Arka 27734
27.2.2009 17:49:26
Tak obdivuju, že prcek zatáčí. Kukačka jezdí jako divoch, tak jsme zkusili postavit na lyže i Kukýse, jenže ten má jediný cíl: RYCHLE. Jezdí zásadně rovnou dolů na jakékoli sjezdovce a dostane záchvat vzteku, pokud se mu kdokoli snaží vystvětlit nějaké trapné tatáčení, neřkuli brždění :))
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
27.2.2009 9:12:18
ahoj Martino, na fotky jsem zvědavé :-) buď je vložíš do alba na http://rodina.cz/listopad05 nebo sem tak, že zkopíruješ adresu obrázku uloženého někde na netu a mezi špičaté závorky <> napíšeš IMG SRC= a ta adresa

dala jsem do alba fotky prsou po 14 dnech, už měknou, jsou přirozenější. A mám je olačené od podprdy, to kdybyste se děsily, co to tam mám za rýhy. jizvy jsou v podprsní rýze a ve stoje nejsou vůbec vidět:-)
Marťa,Míša a Eliška 36596
25.2.2009 22:08:57
Ahoj všichni, po dlouhé době všechny zdravím.Jak se máte co nového?Je někdo těhu?
U nás vše při starém. Míša chodí do školky já do práce ve školce se mu líbí. Snažíme se o druhé ale zatím se nedaří ale jinak je u nás nyní klídek.Byli jsme před třemi týdny na horách a Myška krásně lyžoval zatáčel a sjel mi kopec menší tak pojedem za čtrnáct dní ještě na prodloužený víkend aby potrénoval. Jestli mi poradíte jak vložit sem fotky hodím nějaké.Už jsme to zapoměla.díky
Naxii M05+ K08 + J16 33633
22.2.2009 9:12:41
Ahojky,

Margaret, to fakt ne ~:-D Bylo mi uplně líto mu nedat, když mu tak chutná. Nj ale jak se to nevyplatilo, měl chuděra z mrkve zácpu.. ~;(( Dneska se po 3 dnech vykakal a takovýho tuháče by nevytlačil ani Mates.. njn..

Marci, já se těším na fotky, jak to bude vypadat potom..

Peťo a mě přijdou každej jinej.. ale to je asi normálka..mám naštudovaný detaily. ~:-D
modrej obláček 21863
21.2.2009 20:02:47
Naxi,

vy si ty děti děláte taky přes kopírák, co?:))))))))))
Margaret 1200
21.2.2009 16:55:48
Marcelo, výsledek je naprosto ~R^, jsi frajerka, že jsi do toho šla. Také bych se přimlouvala za foto, až budeš zahojená.

Naxi, to asi nebude zavádění příkrmů stylem "první den jedna lžička......" ~t~~t~
Skvělý, že mu chutná.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 11820  [Dalších 11110 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.