| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 11820  [Dalších 11090 >>]
Naxii M05+ K08 + J16 33633
17.2.2009 10:37:58
Marcel, s tátou bych se zachovala stejně.. Já nevím, co mě čeká, pže se s tátou nevídám od narození.Pokusil se mě kontaktovat v 16 ti ale byla jsem dost vyděšená a nepustila ho nahopru.. vracel se z Pankráce ~;(( ..

písneš pls třeba do deníčku nebo do mailu kolik to stálo? Já koukala jen na úpravu a stálo to mezi 20-30 000 ..Asi si na to založím stavebko.. ~;)
17.2.2009 10:34:36
Ahojky..

Bobčo, no to jsme měli teda od sebe kousek, když jsem bydlela v Čelákovicích ~:-D ..Proč jsme se nesešly?
Nevadí..pokud se ti teda bude chtít, můžem až bude teplo někam jít.Potřebuju občas vypadnout z téhle díry..

Marcel.. To je luxusní!!! Hele já mám teď 80 C .. a to jsem začala na 70 A ..Tak jsem zvědavá, co mi zbyde po dětech.. Tak já ti pak vyfotím, co mám já na hrudi..To se posměješ!
Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 28204
16.2.2009 21:33:30
Marcelo chvalim, vypadaji fakt dobre.Jsem zvedava na sebe,az skoncim s kojenim!!!~y~

Naxi, bydlim v Neratovicich!
Ve stredu jedu do ML ke tchyni,docela se tesim, ale hrozim se te cesty.Ted jsem koukala na zpravodajstvi a D5 je sjizdna snad v pohode,tak me drzte palce at dobre dojedu!
Denyna 14851
16.2.2009 18:53:24
Marcel, teda, to je změna! ~R^ 75C mám já, ale takhle pěkně teda nevypadají:-) Cítíš se tak dobře? Hele, stejně jednou od fotku, až ti bude 70~t~

S otcem to je blbý, ale zachovala bych se stejně~R^
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
16.2.2009 18:39:04
prosím, omluvte překlepy, ležím u toho :-)
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
16.2.2009 18:37:21
Jitko, foukám Lucince ručičku, chuděrka malá ~n~.

já jsem dnes poprvé doma po operaci, vložila jsem do galerky foto před a po. Ještě jsem umatlaná od desinfekce a pokreslená fixou, tak se nelekněte. S velikostí jsem spokojená a kdbybych se měla rozhodovat znovu, jdu znovu :-) Myslela jsem, že to bude bolet víc :-) Děti jsou zatím u babičky, tak mám vegáč, takovou dovolenou.
Holky, stala se mi nepříjemná věc, do nemocnice mi volal bratr, že otec zemřel. neměli jsme s otcem moc dobré vztahy, byl to despota a násilník. z batu naší mamky se odstěhoval až poté, co jsem z domu odešla já. Nicméně jsem dnes s bratrem šla na pohřební službu zařídit vše potřebné. Nechtěli jsme dělat žádný pohřeb, protože by tam stejně nikdo nepřišel, zůstal úplně sám. Ale nemila nás překvapili částkou 8000,- za základní služby a zpopelnění, když to bratr slyšel, řekl, že nic platit nebude. dědictví nám žádné nezůstane, protože po otci zbylo několik statisíců dluhů. dokonce jsme se na bytovém družstvu, kde bydlel dozvěděli, že si prodal i byt, kde měl potom smlouvu na dožití, takže se oba zříkáme dědictví. Nicméně, já jsem asi nějaká staromódně vychovaná, protože je mi proto srsti, aby to tělo někde leželo v mrazáku a čekalo, až ho uráčí stát nebo obec nebo kdo pohřbít, že když už se zapříčinil o to, že tady jsem si zaslouží o tu poslední službu. takže vytáhnu z účtu 8 tisíc, které jsem šerřila na kolo a ponesu je koncem týdne do krematoria odkud si potom odnesu urnu, se kteroe nevím, co budu dělat. no tak jsem si ulevila.
15.2.2009 15:24:54
Ahojky..

Bobčo díky.Odkud přesně jsi?Do Mělníka to nemám daleko, mohli by jsme o nějakém teplejším víkendu vyvenčit kočárky..

Díky za popis.. Já jsem zvědavá na toho našeho puboše.Vycházíme teda teď drobet hůř..Odmlouvá, dělá že neslyší, bere Kubovi hračky.. no hele, ten tomu dává.Do školky prej nechce ale myslím, že to je jen o tom, že spolu bojujem o oblíkání.je děsně línej se oblíkat, přitom to krásně umí ~q~ ..No je to děs běs..Doufám, že se sklidní..
Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 28204
14.2.2009 20:28:41
Ahoj holky.
dlouho jsem nebyla,ale docitala.Nejak jsem byla rozladena, tak jsem ani nepsala.
Marcelo carovani supeeeerrrr~t~
Naxi, Gabca nastoupila do skolky v prosinci, platime 480Kc+stravne.Mame 6kc za svacinu a 18Kc za obed.Ale Gabca chodi docela hladova.Jo a skolne platime i pres letni prazdniny!!!Jinak v prosinci se ji tam libilo, jenze to bylo vlastne 14dni,pak kasel a prazdniny, takze 3nedele nebyla a v lednu se mi tam zacala vztekat.Ale dost zurive,dupala,rvala, vztekala se.Zacala totiz zarlit na Domcu a chtela si to vylozene vydupat,ze bude s nami doma.Jenze doma by se totalne nudila!Takze jsme zacali opet chodit jako od zacatku od 8-10.A takhle jsme chodili cely leden, protoze vzdy kdyz to vypadalo,ze uz bysme mohli dyl,byl bud vikend,kasel nebo dalsi vztekani.Nicmene jsem vydrzela a od unora najednou dobry,uz chodime do obeda,do skolky se tesi a pohoda.Proste pochopila(teda doufam),ze si to nevydupe a ze to tam je fajn.
Byli to ale nervy,prenaselo se pak i domu,takze vztekani i doma, byla jsem zrala na chocholouska.~n~Nemluvim o tom, ze jsem vubec nic nestihla a pro me to bylo jeste vetsi hona.

Dneska jsem si koupila v bazaru lyze,mam radost,ve stredu jedu s detma ke tchyni do ML,tak bych si chtela aspon na chvili zalyzovat.Chci dat Gabcu do skolicky,tak jsem zvedava!

Taky jsme byli na karnevalu a musim rict, ze si to Gabca moc uzila!

Leno, co s tim srazikem v tom vasem centru?
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
12.2.2009 17:53:35
Marcel,

tak uz to mas asi za sebou a doufam, ze upesne a moc netrpis ~x~
12.2.2009 10:55:50
Marcel, myslím na tebe!!!!!

Jíťo, to mě mrzí.. ani si to neumím představit!~;((~a~
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 11820  [Dalších 11090 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.