| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 11820  [Dalších 11080 >>]
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
12.2.2009 9:55:42
Ahojky holky,

tak Lucinka má zase na té ručičce co jí měla loni zlomenou sádru, ta zaléčená zlomenina nevydržela a to se mi doktor začátkem ledna dušoval jak už je to zahojené jak už může dělat úplně všechno. Tak jem na to tedy přestali dávat už pozor a prostě si začala hrát a blbnou jako ostatní děti a v sobotu dělali doma s přítelem blbosti a rup ručička opět v prde..., takže zase půl roku to budem dávat dohromady. A to jsme byli v sobotu na rengenu a doktor říkal, no že ten snímek vypdá všelijak a že neví jestli je to zlomené či naštíplé či jenom narušená okostnice. A včera jsme byli na kontrole a zase no rači to necháme ještě do úterka a zase nic nevím, jsem z toho hotová~n~~n~~n~

Marcel držím palečky ať to dopadne dobře!!!!!!:-)

Margaret 1200
11.2.2009 20:30:32
Marcel, držím palce maximálně! Také bych pak poprosila o reportáž.
Emča se ti rozmluví, má haldu času.
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
11.2.2009 20:26:43
tak jsem sem vlezla, abyste na mě zítra myslely, aby to dopadlo dobře. díky moc ~;)
Maťo, ty jsi si to šetinedělí nějak prodloužila ~t~
Margaret, určitě sem napiš, jak jste dopadli u logopedky. naše Emča půjde v Markových šlépějích v 17 měsících říká jen jo a kýve u toho hlavou důležitě hlavou. na tom by nebylo nic divnýho, jenže ona takhle odpovídá na kteroukoliv otázku.
Maťa. 21117
10.2.2009 8:22:35
jo a ani na topení nemusí byť, šťavu to pustí dosť - stačí na linke nechať stáť.
Maťa. 21117
10.2.2009 8:21:50
uf rýchlo nakukujem, bo poletím k doktorovi na kontrolu po šestinedelí (haha, hlavne že má Michal už 4 a pol mesiaca, ale holt furt sme boli niekto nemocní). Idem tam rovno i s Mirenou (zohnala som si na SR, tam je o dve tisícky lacnejšia), tak dúfam, že zabijem dve muchy jednou ranou.

Ad cibulový sirup, u nás osvedčená medicína. Ale naozaj nevariť, nakrájať, pocukrovať alebo pomedovať, o chvíľu je z toho šťavy až až a deckám to chutí, aj keď to desne smrdí:-)
Naxii M05+ K08 + J16 33633
10.2.2009 7:35:59
Ahojky..
Mudra mi řikala, že mám cibuli nakrájet pocukrovat bo polít medíkem a nechat na topení, že vařením se ty vitamíny ztrácí..

Margaret, čoveče jak je to možný?Já jsem ještě o nemluvícím tříleťákovi neslyšela..Máme teda tady kamarádku, který budou 4 a mluví teda dost špatně, není jí vůbec rozumět a logopedka doporučila školku, že se tam rozmluví.

Minko, i my jsme zase zavřený doma.Matěj má rýmu jak trám.V neděli jak foukalo, tak lítal jak pošuk a nastydl..takže je to zachvilku pryč.Dopuju ho čajem s medíkem a citronem.

Marci, v jednom kuse s manžou chodíme a čarujem.. Jak děcka, fakt.Pobavila jsem stím už kde koho.. Jóna je teda fakt hustej!~R^~R^~t~

9.2.2009 21:29:11
teda jen ta šťáva, cibulí nás necpala :-)
9.2.2009 21:28:29
Minko, nám ta cibule vždycky pomohla, když jsme byly děcka. ale mamka nic nevařila, jen nakrájela cibuli na tenký kolečka, posypala moučkovým cukrem a nechala odležet. pustilo to šťávu a byla docela dobrá :-)
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
9.2.2009 9:41:41
Tak jsme doma s hnusnym kaslem. Nase klasika - jeden den ryma a dalsi dva dny osklivy kasel. Zkousim, co se da. Ted jsem nasla odvar z cibule slazeny medem, no jsem zvedava, zda to do ni dostanu.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
7.2.2009 17:16:33
Naxi,

no neke, Amazonka a 4.dite .... ty jo, tak to ja bych mela v kalhotech. Mam co delat se rozhodnout pro druhe. Ted to navic komplikuje manzel, protoze to vypada, ze nam normalne ten byt nakonec neprodaji - po 1.5 roce jednani a investic atd., takze budeme na bode 0 a manza prohlasil, ze do soucasnych nasich 80 m2 nebude privadet druhe dite. Tudiz musim shanet neco noveho,ale az budu mit zpatky prachy od toho manika, ktery nam nechce podepsat kupni smlouvu. Chjo.

Marcel,

cekala jsem za chobotnici vesti ucast, alespon tam byly zname tvare, no nedame se, jedeme dal :-)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 11820  [Dalších 11080 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.