Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Margaret | 1200 |
|
|
7.2.2009 16:51:59
Marcel, vzhledem k tomu, že Marek stále nemluví, gratuluju Jonášovi k tak vyspělé básni
![]() ![]() Když to porovnám s Markem, který se teď v lednu naučil říkat máma a mimi (přidal to k bába, bíbí, gaga, šššš), jímá mě deprese, že snad nikdy mluvit nebude. Koncem února s ním jdu na logopedii, tak jsem zvědavá, jaké metody nasadí. Zatím odhaduji, že logopedka mi nevěří, že opravdu nemluví. Chce po mě totiž seznam slov, která používá a tvrdí mi, že jsem určitě neuvedla všechny. No ta bude koukat .... ![]() Do školky nechodíme, ale když chodil Adam, taky šel ten první rok z nemoce do nemoce, završil to v červnu operací na ORL, protože s těch rým přestával slyšet. Další roky už byl nemocný jen tak normálně, naše doktorka tomu říká že se musí "promořit". |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
7.2.2009 8:22:18
Zdárec...
Marcel, tak teď si nás s manžou teda pobavila.. čáry máry.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To je hustý ale to samý dělá Matěj, zatím ve slušné verzi... Co se týče těch horeček, byla to ta nová chřipka.. Ale byli jsme na výtěrech a nic.Matěj měl strašnej průjem, zvracel a nehodlal přijímat žadný tekutiny. MAti, no já doufám, že 1 ze 4 školek nás přijme.. Když už máte školkáče, tak mi písněte pls někdo, kolik dáváte za školku a jakou výbavu máme pořídit...Je mi jasný, že je to všude jináč ale aspoň pro orientaci.Díkec.. A pozor!!!! Mám novej drb... ze zaručenýho zdroje.. Momentálně se Amaz nachází na říjnu 2009...Takže Amaz, jestli nahlídneš..Jsi blázen ale strašně moc ti gratuluju!!!!! ![]() ![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
6.2.2009 23:36:10
jo a ad nemocnosť, my sme tiež každú chvíľu..holt, to je školka.. Teraz má iba rýmu a malinko kašel, Michálek samo rýmuje tiež.
Dávam Filipovi dlhodobo jitrocelový sirup, Preventan junior a teraz aj Oscillococcinum (to beru i ja i taťka). Vyzerá to, že sa Filípek s nemocemi trochu lepšie vyporiadava..tak snáď to zabralo trošku. Bo predtým bol fúúúrt na hromade a my s ním samozrejme, jak sme to chytili vždy. |
| Maťa. | 21117 |
|
|
6.2.2009 23:33:16
Marcela
![]() ![]() som sa pobavila na čáry-máry![]() ![]() ![]() Jitka, to máme podobné dítka, Filípek tiež v školke chválený, šikovný, milášek učiteliek ale doma jak sa dokáže vztekliť to stojí za to! A pri jeho hyperaktivite... A tiež z neho vypadáva, sem tam také ako "mami, nech tovo!!!!!", raz mi zahlásil "ty si idiot" - samozrejme, že nevedel, čo hovorí, tak som mu dorazne vysvetlila, že to je škaredé a že to se tak nemluví a mamince už vůbec ne. Odvtedy to našťastie už nepoužíva. Ale dokedy..a bude hůř ![]() Naxi, viem o čom hovoríš, ja som myslela, že ma posledný polrok s Filipom doma šlak trefí a to som bola ešte len s ním. Tiež sa so mnou riadne nevyhraje, nudil sa, tudíž o to viac zlobil...chápem, že závidíš tú školku. Síce začiatky školkové boli o hubu doslova a do písmena, brečela som pred školkou, ale jak sa to poddalo, nesmierne sa mi uľavilo, že mám konečne čas v klidu nakojiť a troška sa venovať i Michálkovi ![]() Takže držím palce, nech vás do nejakej školky vezmú! |
| Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 | 28078 |
|
|
6.2.2009 20:05:18
Jonáš to konečně překonal a chodí tam rád, ale je hrozně často nemocný :-( teď zas vždycky 40tky horečky, brečení, ale nic dalšího, v moči taky nic,takže v úterý jdeme na krev a udělají kompletní vyšetření. jsem si na vás,
Máťo, Naxi, hned vzpomněla, jak jste o tom tady psaly . Ale se sprostými slovy se taky občas potýkáme. přitom se opravdu snažíme doma sprostě nemluvit. dnes za mnou přišel do kuchyně, mával na mě vařečkou se slovy " čáry máry pračka, ať je z tebe sračka " tak jsem ho poslala, ať začaruje radši tatínka a on teda šel a řekl "čáry máry pračka, ať je z tebe čočka", tak se René tlemil.... |
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
6.2.2009 10:35:43
Ahoj Máťo,
když čtu co píšeš, tak je to u nás nastejno, prostě v tom má Lucinka totální bordel. Snadse to časem všechno srovná. Minulý týden jsem se jí to snažila troškou vysvětlit, že když byla malé mimko a ještě když byla u maminky v bříšku, tak jsme bydleli s tátou Luboše v jednom domečku a že táta Luboš přestal mít mamiku rád, tak jsme si našli Honzíka který má maminku moc rád a že se to prostě mezi velkými někdy stává a teď bydlíme tady v bytě ,řekla jsem jí, že Honzík nás nikdy neopustí, že tu snáma bude pořád a že když Lucinka bude po Honzíkovi něco potřebovat tak jí Honzík vždycky pomůže a pak jsem jí řekla že samozřejmě táta Luboš jí má rád taky.Tak to odkejvala asi tak hoďku se o tom občas zmínila že drív jsme bydleli s tátou Lubošem v domečku a teď bydlíme v hezkym žlutým domečku ,tak nazívá náš zrekonstruovanej panelák ![]() ![]() a od té doby se už o tom nebavila. A v sobotu byla u tchánovců a když jsme tam přišli tak se jí děda ptal na Honzu a ona mu hned říkala že je to její táta, tatínek, to extchán to nějak nekomentoval. Já jsem šla potom domů, odpoledne tam i dorazil po dvouch měsících exmanžel a přinesl jí konečně dárek k ježíšku jednoho plyšového méďu, to nebudu ani komentovat![]() ![]() A když večer jí tchán přivedl zpátky domů,tak o exmanželovi občas mluvila jako o Lubošovi a občas jako o tátovi. Přiijdemi zase trošku od té soboty rozhozená, trošku víc plačtivější, ahjooooo![]() ![]() Nejrači bych tak aby se na to vykašlal ex úlně, ale prostě jsme se u soudu dohodli, že jí může navštívit kdy chce tak to tak dodržuje, ale jestli se to protáhne z těch dvouch měsíců na čtvrt roku, tak už se ozvu Začali jsme na měsíci teď je to na dvouch![]() A co se týče školky , tak Lucinka maximálně spokojená. Hrozně se tam těší děti jí zbožňujou a pani učitelky taky. Dneska se mi pani učitelka chlubila jak Lucinku ukazovala svému manželovi na fotce a jak se manželovi líbila, no učitelky jsou z ní dojatý je to jejich hyperaktivní mazánek, takhle jí nazívají, je toršku více aktivnější dítě, ale nezlobí, kdyby jí viděli doma co občas dovede to její vztekání ![]() ![]() Jo a májí tam ve třídě chlapečka, který mlový hrozně zprostě, má doma pubertální¨ho sourozence, tak se od něj učí, takže Lucinka domů nosí všelijaké vejšplechty, ale naštěstí jenom o tom vypráví co chlapeček říkal a že je to ošklivý a že se to neříká, takže to nepoužívá........ |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
6.2.2009 9:39:14
Ahojky..
Mati, no to je paráda, že si Filda zvykl.. Já vám holky ty děti ve školce uplně závidím, Matěj se tak nudí, že neví coby.Hry semnou ho moc neberou, jsem prostě máma vychovávací a táta hrací.. Kdykoli si snim začnu něco hrát, skončíme ani né za 5 min.. no na palici. Marcel, jj pamatuju .. No tak pytlíky rejže jsou wostrý Tak fajn, na fotky jsem děsně zvědavá.Držím palce!! |
| Maťa. | 21117 |
|
|
6.2.2009 8:08:06
Jitko, jo k exovi, ak nemá zájem, pre Vás lepšie...
Ad tie príležitostné vpády, tomu by som spravila koniec, buď si dítko bude brať pravidelne alebo ho nedostane, keď si raz za čas zmyslí ako bonbonek. Odovodnila by som to - a je to pravda - tým, že to nie je vobec dobré pre psych. vývoj dcéry. Moj ex síce tiež vynecháva návštevy a keď malého berie, tak vlastne len tak na chvíľu, ale aspoň je v tom nejaká pravidelnosť. Keby si mal raz za pol roka zmyslieť, že dnes si teda syna vezme, mal by vééélikúúú smolu. Priznám sa, že pre nás by bolo aj tak lepšie, keby syna nebral vobec..tatínka totiž máme a hodného! Ale samozrejme zakázať mu to nemožem, takže iba synovi motá hlavu...pretože jeho si malý tak ako skutočného otca nepredstavuje - nemá ani prečo, Marťas je s Filipom už déle, než jeho biootec a na rozdiel od biootca sa Filipovi naplno venuje jako táta. Takže to u nás teraz vyzerá tak, že vraví Martinovi "mami" (kedysi mu vravel "Matin" ale to prestalo, asi má potrebu ho nazvať nejak bližšie), my ho opravujeme vetou "není mami" a Filip na to hneď vždy sám od seba že tati, na to reagujeme normálne. Ale s tým "mami" to skúša furt. Bo proste svojho biootca tiež volá tata, že jo, keď to tata je, ale jeho pod tým slovom malý ako tatu nechápe. Pre neho je u exa to slovo skor ako "kamarát, čo si ma na chvíli vezme", jestli to píšem zrozumiteľne. No a tomu, koho má potrebu nazývať ako rodiča, tak mu vraví na preskáčku tati a mami.... Má v tom bobišek proste bordel. Ale nechávame to na ňom, snáď si časom spraví sám jasno. Uvidím, aký to bude mať vývoj. Takže preto by mi aj vyhovovalo, keby ex nejavil zájem vobec, než takýto nijaký.... Inak Filípek sa v školke plne adaptoval, pekne tam spáva, má tam kamarátov, takže to je fajn. Ešte eliminovať tie nemoci a bude to ok ![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
6.2.2009 8:00:52
Ahojky holky
![]() Marcel, držím palce! Keby som mala peniažky navyše (čo teraz nehrozí), tak by som to tiež podstúpila No, možno v budúcnosti mi to vyjde![]() Prajem čo najrýchlejšiu liečbu a hlavne spokojnosť samej so sebou! ![]() |
| Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 | 28078 |
|
|
5.2.2009 21:11:24
Jitko, zase samé skvělé zprávy!
osobně si myslím, že ze Lucinčin tatínek zachová postupně stejně, jako u svého prvního dítěte. No ale pro vás možná lépe.Minko, jaká byla demonstrace? Dosáhli jste něčeho? Naxi, dík, že na mě myslíš, dokonce si pamatuješ termín, to čučím. Jsem teď hrozně nervózní, už aby to bylo za mnou, ale těším se. Dnes jsem doma zase chodila se silonkama naplněnýma 325ml rýže v podprsence. Jsem fakt blázen, manžel už to ani nekomentuje dám vám vědět, ukážu vám i fotky abych ti pomohla v rozhodování ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.