Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
|
|
23.1.2009 10:21:27
Ahoj Máťo,
děkujem za gratulace a taky přejem ať ti věšechno vychází jak má ať jste pořádná rodinka. Je super, že Filípek už Martinovi říká tati, Lucinka to zatím plácá jak jí to příjde pod pusu přitelovi většinou říká Honziku ale před ostatníma oněm mluví občas jako o Honzíkovi a občas jako o tátovi, takže to taky asi dopadne jako u vás, u vás se to asi urychlilo že má Filípek už nového sourozence, nějak jí to učit něchci aby neměla zmatek v hlavě, stačí že jí to dělá biologický otec. Nejhorší je že Lucinka když teda jednou za měsíc a nebo jednou za dva měsíce vidí na dvě hoďky svého biologického otce tak mu říká strejdo a on jí celou návševu hustí do hlavi že je táta, tak když odcházíme tak už mu teda táta říká ale do příště je z toho opět zmatená a neví jak mu má říkat. No skrátka v tom má dost zmatek a vysvětlovat takovýmu malýmu prckovi co se stalo mi přjde ještě brzi ![]() ![]() ![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
23.1.2009 6:15:08
Naxi, držte sa! Inak mojim deťom sa už krv z hlavičky (obom) toľko naodoberali...nie je to nič príjemného.. Ďalší odber nás čaká v 6-tich mesiacoch s Michálkom.
Tak papa holky, idem chystať pomaly do školky. |
| Maťa. | 21117 |
|
|
23.1.2009 6:12:31
JitkaZ, teraz dočítam, tak GRATULUJEM!
Nech Ti to už v živote vyjde![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
23.1.2009 6:08:19
Ahoj holky, dosť kruto nestíham, tak píšem až teraz.
Michálek rastie ako z vody, fotky na web som začala koonečne dávať dokupy, ale než ich natiahnem ešte potrvá. Mám ich doma kopec, len holt webovky zaháľali, bo to chce čas, ktorého mám málo. Kojím jak o život stále Malý má 4 mesiace, 7100 g, dostali sme druhú hexu a lezie nám prvý zúbok, teda už je trochu vonku. Skoro na naše pomery, bo Filípkovi začali liezť až v 6 a pol mesiacoch.Inak po počiatočných ťažkých peripetiách zvykania na školku tam Filípek od Nového roku už spí a zvykol si, páči sa mu tam, učiteľky na neho pějou chvály (som nadšená, bo na začiatku jeho revy nebrali zrovna ideálne), učí sa kopu nových vecí, do školky sa teší, má tam kamarátov a kamarátky, rozkecal sa..proste školka mu po všetkých smeroch prospieva a ja som šťastná, že sme to zvykanie zvládli Nebolo to jednoduché, bo Filip je divoch a hlavne vydierač rodičov a s Michalom ho vodiť nebola žiadna prča. Taťka chodí brzo do práce, takže on vodiť nemože. Mimo toho sme ale boli v jednom kole nemocí, teraz to ustalo a dúfam, že to vydrží. Do Filipa cpu Preventan Junior a jitrocelový sirup, zdá sa, že to už zabralo to dlhodobejšie branie. A Filípek začal konečne (sám od seba), vravieť Martinovi nie "Matin" ale "tati", som šťastná ))) Bo Martin mu je taťkou, jak má být![]() Pozdravujem tu všetky ![]() |
| Brigitka,Pepča10/05+Fanda6/07 | 19696 |
|
|
20.1.2009 13:57:20
Díky Bobčo a Jitka za odkaz. Vložím tam nějaké fotečky.
Jitko, tak to je super zpráva s Lucinkou. A ať vám to bydlení u tchýně vyjde v pohodě. |
|
|
20.1.2009 12:04:47
Pro Brigitku:
http://rodina.cz/listopad05 |
|
|
20.1.2009 11:59:47
A ještě jedna dobrá zprávička, dneska jsem byla na kontrole s Lucinkou na očním, ta tupozrakost se nám hrozně zlepšila, takže už nás čeká jen měsíc nošení okluzoru a pak už jenom jedno týdně na dopoledne. Mám z toho takovou radost má to očíčko kolem od těch nalepovacích okluzorků červené, tak už bude klid, těď přes zimu je to lepší ale vlétě jak se podtím potila, tak jsem jí to musela pořád mazat mastičkou, takže do nového roku samé lepší zprávičky, doufám že bude tento rok pořád tak dobrý
![]() ![]() ![]() |
|
|
20.1.2009 11:45:21
Brigitko,
taky mě čeká roka půl bydlení u tchýně, ale myslím že to bude v pohodě, teda snad, vycházím s ní suprově. Ona bydlí sama ve 4 + 1 s balkoném, takže místa bude dostatek, Lucinka tam bude mít vlastní pokojíček, tedy už má když spí u babičky a mi budeme mít s přítelem taky vlastní a s tchýní společnný obyvák a kuchyň, takže pohodička a příští rok už budem trávit léto na zahrádce s domečkem ![]() |
|
|
20.1.2009 11:39:39
Ahojky, Holky díky ![]() ![]() ![]() |
| Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 | 28204 |
|
|
19.1.2009 21:42:20
Ahoj Brigitko,
tady je adresa http://rodina.cz/listopad05 | Jinak zdravim po dlouhe dobe a jsem rada, ze se ti tak dari. Mam ted taky celkem honu, Gabca zacala po novem roce protestovat ve skolce a zatim je to docela boj!Doufam,ze timto tydnem se to zlomi a uz to bude dobry! Jitko gratuluju ke svatbe! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.