| Oluše+Neli05+Linda08 | 37381 |
Re: Tříleťácká party1.10.2008 21:18:40
Báro, jseš úžasná! Jedno prosinčátko, jedno mimi a dva dospěláci. Děkujem.
Bluni, neblázni! Poskytneme přístřeší, pojeďte! Máte skvělé nápady, jste neuvěřitelně akční! Děkuji všem a moc se omlouvám za neschopnost přidat svou trochou do mlýna. Dortový vláček je super, a také bych se přimlouvala za lokomotivu pro rodiče . Dneska jsem uklízela od osmi od rána do čtyř do odpoledne! No musela jsem spálit neuvěřitelně moc kalorií . Přijela kamarádka z Hradce, s o čtyři měsíce mladší holčičkou, tak tu máme mazec, holky ještě nespí, ale už zalezly do pelechů!Čím přispěju já??? |
| Bára a kluci | 27301 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 21:05:08
tak se mi povedlo si málem vyluxovat mozek - protože mám rýmu a v nose beďar, řekla jsem si, že si zkusím ten nos odsát odsávačkou na vysavač - no díru do hlavy mám znatelně větší než miminko a něco se mi tam "přisálo" a bolí to jak sviň :o( fakt vystřelit mě na Mars :o)))))
Kimiku, pošlu ti to i do mejlu, ale v deníčkách je sekce Tříleťácká párty a je tam zatím jen tabulka účastníků. Tímto si dovolím sejmout z Kimika patlání se s účastí a prosím všechny, aby svou účast či neúčast a počty posílaly na mě!!!! Kimi, takhle to snad bude stačit, že?
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 20:43:59
Oluško gratuluju ke kilíčkům dole, jen tak dále!!!
Bram a ty se šetři! Stres dělá opravdu divy ![]() |
| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 20:42:26
Kimíku ráda, to zní výborně, taky se teda přimlouvám ať jsou téměř identické ať tam pak z toho nenastanou zbytečné slzy. Fotečka na to super, musí to být na výšku? Já že mám tu hlavu jen na ležato, ale něco najdu případně, nebo dofotím.
Nás nikde nemám, tak to jsem zvědavá jak někoho přinutím nás cvaknout, holt to kdyžtak cvakne taťka a nebude tam :) Tobík jí jen čokoládové dortíky - takže tam je to pohoda, pokud ho nesní tím líp, ale v rámci ostatních si určo dá a kdyžtak si dá mamko no ![]() Jsem mu k svátku koupila takový super dortík tady z cukrošky, jinde normálně nekupuju, vše taky domácí, dělané u nich, nešizené, ale holt jsem vybrala mascarpone s jahodama a hodil mi na to bobek, ani lžičku si nedal, za to čokoladový sní celý, tak jsem váhala i na ty jeho narozky jestli neudělat krtka :) ale prý chce mašinku, to tak bude mašinka kdyžtak pro ostatní :) Jsem dneska uplně hotová! Jinak u nás také není problém dojet do Příbrami - celkem kamkoliv v dost. vzdálenosti, hlavně ať se to líbí dětem a užijí si to! |
| Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 17:23:00
Boženko, ozvi se a ukaž se i u nás, nebo začneme na ledňáčky žárlit
![]() Far, moc Ti budu držet palečky, docela tě i chápu, taky bych se asi v rámci toho cyklu šetřila, asi by to nebyl dobrý nápad vydat se na takovou cestu, pokud by to Jorgos nedal sám, tak dáreček pošleme Markétce domů balíčkem!!!! |
| Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 17:17:53
Ahooj holčinky :o)))
Tak mám za sebou ten pitomý workshop, byl to stres, břicho jsem měla jako kámen fakt celou dobu, už to bylo hodně nepříjemný, jen jak jsme skončili a došla jsem si v klidu sednout k sobě do kanceláře tak hned ok, ten stres fakt bohužel dělá divy Myslím, že ještě říjen a listopad už nedám...i kdyby čípek držel, zůstanu doma.Ad dortíky, super domácí od Kimíka budou nejlepší, jen se přimlouvám za to, aby byly vagonky co nejvíce stejné, nechci řešit že Matýsek bude chtít zrovna ten co má jiné okýnka ale není na něm jeho fotku a hned budou slzy...myslím tím né ze stejných surovin ale vzhledově podobné. A pokud by šla Kimi i mašinka pro "rodiče" tak by mi to přišlo fakt super, ať si taky pomlsáme no né ![]() Pokud by se řešila konkrétní náplň, tak pro nás nejlepší piškoty/Bebe sušenky, šlehačka či pudink a ovoce... pokud možno BEZ marmelády, dává se tam spíš aby dýl vydržely a tyhle budou přímo pro nás a hned je sníme. Ad místo - Příbram mě osobně vůbec nevadí, máme ji za rohem, takže je mi jedno jestli pojedu do centra Prahy nebo do Příbrami. Ale pojedem i dále, jak už jsem psala, jen né do Beskyd! Bluničko no neblázni, že byste nejeli na tříleťáckou párty???? Jak to???? No to nám nemůžeš udělat ![]() Igorkovi vše nééééj k svátečku ![]() Oli čauký, jsi šikulka, tři kilíka dole, paráááááda!!!! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 16:58:23
Tak Léňa potvůrka mi vyprávěla, jak přestala brečet, jen co jsem ráno odešla ze dveří. A bříško už ji pak taky nebolelo
.Tak já letím na cvíčo... |
| Amélije | 30817 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 16:54:14
Zuuz, tak to mě moc těší, Vaší fotku už mám, samo že zašlu, ani papírová verze není problém poslat, tím méně digitální.
|
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 16:41:43
jo mailík ohledně fotek mi dorazil...máte pravdu v tom, že žádná stylizace bude to nej...to mi došlo poté, co jsem si uvědomila, že našui kluci by na sebe nic bílýho nenechali oblíct atd...no a co nejdřív se vyfotíme - nic použitelnýáho jsem nenašla...takže slibuji, pošlu Severce a nechám si to od Jani asi poslat na mail a vytisknout si to necháme u nás - šlo by to?
|
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 16:39:30
Igorku - já vždycky zapomenu - ale teď nééé: VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTKU, hodnýho bráchu, spokojené rodiče a buď zdravej a veselej!
![]() Lindi - tak když jsme byli my: nikdo z dospělých se neklouzal, ni nehoupal, ale bylo to čistě z lásky k dětem, jelikož těch tam bylo tolik, že fakt byly ve frontách, aby se sklouzli...no a jinak naši kluci potřebujou do některých atrakcí ještě dorůst - třeba na tu trampolínu vůbec nevkročili - z neznámých důvodů se jí báli...ani ta lanová dráha pro ně ještě zatím není... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.