| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 98975  [Dalších 98745 >>]
Zuuz, Luciška 12/05 9385

Re: Tříleťácká party

1.10.2008 16:28:10
Jankaaaa,

my s ondatrou sa party asi nezucastnime.. ale určite chceme tvoj nádherný kalendár, peniažky nejako doručíme... ja som severke poslala fotku snáď ako prvá, tak sa mi ten tvoj minuloročný páčil... :-) R^
Amélije 30817

1.10.2008 16:21:59
Jo a Igor moc děkuje za gratulace k svátku !!! ~s~~s~~s~
Amélije 30817

1.10.2008 16:13:03
Kimíku, tak to je super, tak já dobrovolně udělám kromě plakátů i klasické fotky na špejli na zapichování do dortu, proto prosím ...

Severko - vymáhej prosím i samostatnou fotku dítěte na vagonek-dortík - jako pasovku, hlavně aby se tam détě samo poznalo (doma mu ji ukažte)
myslím že by stačil formát - čtvrtka 10/15 tj. 5 x 7,5 cm, ne? to by bylo za pár drobných ...
Lindusa+ Samuel 15512

1.10.2008 16:12:31
Kimi - dort jooooooooooooooooooooo!!!!
Lindusa+ Samuel 15512

1.10.2008 16:12:14
Bluni - já byla jen na Slamáku - Slamák byl super, jen se vůbec nedostaneš na ty atrakce. Jinak jsme tam byli cca 12 krát - já to tam miluju! Nikde se tak hezky nepohoupám a nesklouznu - jezdíme se Sámulí závody, kdo bude dřív dole, nahoře jsou ty lanovky na zavěšení - no pro nás dva super- nemluvím vůbec o obřích trampolínách - ty zbožňuje i moje máma :-)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

1.10.2008 15:43:57
Kimi, chceméééééé!!!! ~:-D Domácí jsou holt domácí ~;).
Bluni+2vejcevejci 32618

1.10.2008 15:39:15
Linduš - tak to bude ta smůla s těma lidma ve šťastné zemi - že právě probíhala akce "Bramborák"!
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

1.10.2008 15:34:32
Andílku, tak Tě zbavuji funkce dodavatelky dortu, jestli s tím budeš souhlasit. A ostatní taky. Naši tchánovci by udělali jeden vagonek za 50,- Kč - hodně hrubý odhad. Navíc všechno z výborných surovin, žádné náhražky, ale fakt máslo, čerstvé ovoce. Pro Adélku 100% bezlepkový. Kdyby někdo měl speciální přání (třeba vlastní suroviny nebo třeba svůj obrázek nebo že chce okénko nebo naopak něco nechce - třeba marmeládu), tak to udělají přesně na míru:o) R^R^R^

Chcete?
Lindusa+ Samuel 15512

1.10.2008 15:31:01
Ahojka, jen velmi rychle, jsem v práci a nevím, co dřív~;((

Add lokace - jde se domluvit i s Človíčkovem, ale zjišťovala jsem předběžně cenu, cca 3 000 za hodinu -a nesmí se donést ani vlastní dort - takže já to vidím, jako nemožné.

Add DDM Modřany, čekám na potvrzení, že je tam volno - a cena 8 000 je prý pro komerční akce, takže by se nám to určo podařilo usmlouvat.

Add dorty - já nepeču nic - fakt nezlobte se, ale já fakt nemám kdy a navíc to dělám dost nerada- upeču ráda slané pečivo, udělám nějakou pomazánku a chlebíčky třeba -ale víc není v mých silách.
Přimlouvám se tedy za koupené šlehačkové dortíky - klidně s ovocem, Sam jí sice jen čokoládové a vanilkové, ale já ovoce odstraním a bude to dobrý :-)

Irisko - nádherná fotka!!!

Bluni - velká škoda, že nepřijedete!!!

Add štastná země - Bluni, právě, že to je hřiště :-) Proto tam jezdíme, prostě si tam oba pohrajeme jako na velikým hřišti ! Nevím, kdy jste tam byli, zda tam nebyla nějaká akce, ale normálně jsem tam v životě nepotkala žádnou frontu - kromě právě speciálních akcí, typu Slamák, Bramborák a tak.
A na všechny atrakce se může do 100kilo - takže já si užívám do aleluja :-)
andilek1+ Tobik 12/05 31763

1.10.2008 14:43:01
Irisko to je nádherná fotečka, je úžasný!!!!
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 98975  [Dalších 98745 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.