| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 98975  [Dalších 98735 >>]
andilek1+ Tobik 12/05 31763

Re: Tříleťácká party

1.10.2008 14:42:20
Mašinka je dobrý nápad, taky letos Tobík dostane mašinku s vagónkama a nákladem, akorát se mi to zdálo komplikované, tak jsem to nenavrhla :)
Zvířátka jsou super, napíchnutá fotečka také - jméno a bylo by to hezké.
Jo, jo ta fotečka to hodně prodraží, vyjde totiž jedna na ten dortík na nějakých 40kč, takže bez toho ten dortík není tak drahý.
Chuťově si myslím, že je super ta šlehačka, pudink, ovoce - tyhle lehké dorty, u tohohle to jde, u těch obřích a tvarovaných to právě nejde, aby to drželo.
Jestli se někdo hlásí dobrovolně k výrobě, ok, já teda ani za nic :) na to nejsem, ale pokud se do toho někomu chce...tak proč ne.

Ve šťastné zemi jsme ještě nebyli, snad se taky podíváme, ale ten Tobík je šťastný na každé klouzajdě a kde se může vyblbnout, takže pro nás ideální skoro vše :)

Bluni+2vejcevejci 32618

1.10.2008 14:32:54
Irisko: nádherná fotečka!!!~s~

jo a ještě k té šťastné zemi u Turnova: my jsme nějaká "divná" rodina :o))))...ale nám to jednou pro ukázku stačilo a víckrát tam nemusíme...čekala jsem něco trochu jinýho: něco pobnýho co bývá na odpočívadlech v Rakousku :o)))) (např. obrovská pirátská loď plná klouzaček, žebříčků, chodbiček, ochozů...kde to baví i rodiče...ale ono je to vlastně velikánské hřiště, kde jsou po svahu "poházený" jednotlivý klouzačky a jiný prolízačky...plný děcek, stát ve frontách na klouzajdu, usměrňovat svoje děti, usměrňovat cizí děti...rodič platí vstupné prostě za to, že si tam hlídá dítě :o)))z naší strany zklamání - kluky to bavilo, ale tak nějak normálně, jako na normálním, jeno trochu větším hřišti...akorát na normál hřišti se za to nemusí platit:o))) myslela jsem, jak tam vydržíme celý odpoledne...ale po hodině a půl jsme odcházeli dobrovolně pryč...jsem ráda, že jsem tam byla, chtěla jsem vědět, co je to zač, tak to vím a příště budem objevovat něco jiného :o)))
Bluni+2vejcevejci 32618

1.10.2008 14:26:11
jinak na dvojčecím srazíku byli kluci mezi dětma v pohodě...nevím jestli je to tím, že byli "mezi svými" - jakože nmezi dvojčatama :o)))) - ale spíš to bylo tím, že těch dětí tam bylo jen 16 a povětšinou starší...???
cesta tam byla šílená - několikrát jsme stáli v kolonách (opravy vozovky, tři nehody) a jeli jsme to 5,5 diny!!! nazpátek jsme jeli 6 hodin :oDDD ale to jsme dělali vééélikou zastávku v Poličce a jestlio nakoukne Oluška: byli jsme v té "Vaší" restauraci na náměstí (pro ostatní: úžasně stylová středověká krčma: http://www.hereska.cz/index2.html )
je to tam moc krásný...ale teda stejčky byli o chlup lepší u Tibora, to se musí nechat....z 10-ti stupňové stupnice milovníka steaků dávám Tiborovi 11!!!~;) a krčmě 9 a1/2...
Bára a kluci 27301

1.10.2008 14:23:36
zdarec!!!

dneska hlásím z marodova, mě je teda super divně, mám rýmu a do toho "rozcházím" včerejší večeři, která mi dopoledne nenechala vzdálit se od WC na víc než 3 metry - pak už byl problém s doběhem (a že jsem dobíhala asi 15x).

...takže je pro mě naprosto nejlepší období pročítat, jak tady plánujete rachotu kolem oslavy :o))

Můj osobní názor je ten, že bych to nechala normálně upéct. Dopředu přiznávám, že péct nic nebudu, nemám na to čas ani energii.

Jako náplň se nám docela slušně osvědčila šlehačka s ovocem, třeba nakrájené banány, jahody a hroznové víno.
Stejně tak ozdobu navrch bych nechala udělat - nemusí to být fotka, fotečka na špejli je výborný nápad a nahoru klidně zvířátko nebo ovoce, ale fakt to nechte udělat - on tam totiž pak nebude moc čas ani chuť se s něčím patlat a nazdobit nějakých 30 dortíků? no...to není mrknutím oka.

Ale jak chcete, já prostě otevřeně přiznávám, že radši vysolím nějakou korunu navíc.
Zuuz, Luciška 12/05 9385

1.10.2008 14:22:27
Irisko ten je tak sladkýýýý :) a tie tmavé vlásky... krása! takého presne by som chcela :)
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

1.10.2008 14:19:31
ahoj - můj MM je z cukrářské rodiny - hodila jsem jim dotaz, na kolik by to vyšlo - pak dám vědět
Bluni+2vejcevejci 32618

1.10.2008 14:18:08
tak další pokus naspat příspěvek:
Jani, velmi mě zahřálo u srdéčka, že mě přemlouváš...~s~~s~~s~...ale fakt je to finální rozhodnutí...po zhodnocení nízké hladiny naší energie a vysokých nároků našich kluků - bychom to asi odstonali :o))) teď odstonávám ten víkendovej srazík, já prostě prd vydržím
Amélije 30817

1.10.2008 13:41:44
Ahoj

vláček je dobrý nápad, já jsem taky spíš pro zvířátko navrch než pro tu jedlou fotku, myslím že děti to zas tolik neocení a dortík to prodraží, obyčejná fotka na špejli jim aspoň zůstane na památku, také se tam pak spíš vejde víc ovoce a svíčka, to myslím že by děti ocenili, že si můžou sfouknout ...
a klidně se hlásím že pár vagonků upeču, já myslím že by vůbec nevadilo kdyby vagonky nebyli stejné, dá se aspoň udělat ještě víc druhů, dohodla bych se jen na velikosti a pak podle chuti dětí můžem rozdělit počet kusů od jednotlivých druhů, fotky na špejli by si vzal na starosti někdo jiný a píchli by se tam podle přání až na místě

Bluni, ale to nás moooc mrzí, že se nezúčastníte ~;((~;((~;((
nechcete si to ještě rozmyslet ~;) prosím
Farah 15396

1.10.2008 13:33:39
Irisko - nádhera! ~s~R^~s~
Farah 15396

1.10.2008 13:33:18
Buď místo okýnek (ale nevím, jak velké by ty vagónky vs. fotky byly) a nebo nahoru jako náklad (já budu na ten "můj" dort nakládat trubičky, lentilky apod. - ale budu mít "jen" 4 vagónky a lokomotivu)...
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 98975  [Dalších 98735 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.