| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 13:23:54
To je úžasné, jak víc hlav víc vymyslí!!! Ten vláček by vůbec nemusel být špatný, ale v tom případě by to chtělo i mašinku
. A stejně si myslím, že by bylo lepší nechat to upéct, aby to fakt bylo stejné a i ta práce okolo není nezanedbatelná. 100,- za malý kulatý dortík s fotkou mi přijde teda sice hodně, ale té práce pro 30-40 dětí na tom bude dost a dost, kdybychom to měly dělat samy. Možná takové vagónky by vyšly levněji, jsou to vlastně jen pláty na sobě, mezi to nějaký puding s ovocem a navrch pomazat krémem a třeba kokos nebo jiný posyp + kolečka. A ty fotky jsi myslela místo okýnek? |
| Iriska = 3 děti | 33284 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 13:19:43
Ahoj holky,
jen Vám chci ukázat ty naše zlatíčka: Vojtíšek 2a3/4 roku, Matýsek 1 týden Mějte se krásně. Iriska![]() |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 13:02:05
Gliss - ty piškoty jsem myslela jako kolečka vlaku
Udělat by to šlo určitě i doma, buď klasicky dortové těsto na plech anebo třeba smetanovo/piškotový nepečený dort (Adélka by mohla mít bezlepkové piškoty). Možností je spousta. |
| Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 12:54:25
Ono když na věc přijde, tak bychom se třeba tři, čtyři domluvily a upekly na plechu obyčejný těsto (někdo bílý, někdo kakaový). To pak jen rozkrájet na obdélníčky (stejné velikosti - to bychom se domluvily) a poslepovat, tak si vláček vytvoříme samy... fotka by na každým vagónku mohla být píchnutá na špejli a každý dítko by si odneslo na talířku svůj kousek vláčku...
|
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 12:52:46
ahojky!
snad to tentokrát dopíšu...jsme dneska doma, protože rýmujem a zítra mají kluci zubařku, tak ať jsou co nejvíc fit a neotvíraj pusu uprostřed záchvatu kašle a se zeleně unudleným nosem... tříleťácká party: po zevrubném rozhodování, hodnocení, přemýšlení a diskusi jsme se s MM rozhodli letos nezúčastnit. Tak to sem už píšu, jelikož vidím, že už i píšete seznam účastníků. ![]() tak zkusím ještě chvíli psát...ale budu si muset jít házet s míčema byli jsme teďka na dvojčecím sraze v Krkonoších a obědvali jsme u bájného Tibora...a musím říci, žže tak vynikající steaky jsme snad ještě nikdy nejdeli!!!!!!! ![]() ![]() a taky jsme byli ve šťastné zemi u Turnova...pokr. během dne! |
| Kristy a Mareček 6/12/05 | 29152 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 12:50:25
Ahojky,
Andru fotka nádherná, je vidět, žes to fotgrafování vzala vážně a za správný konec ![]() Andílku ty dortíky se zvířátkama se mi moooc líbí! Já nevím, jaký je názor většiny, ale já myslím, že by dětičky měly spíše radost ze zvířátek a nápis jména než foto, co vy na to?? A cenově asi vyjde lépe, ne? Byla jsem v tom šnečku, vypadá to super, obsluha milá, akorát tam nebyl šéfik, tak jsem nechala tel a čekám, že se ozve. Prý nic takového zatím nedělali a vypadali dost překvapeně z rozsahu akce a počtu účastníků. Ale v dobrém:) Mají tam i nějakou holčinu, která si navlíkne kostým Šnečka a s dětičkama si hraje nebo je jako provádí tou oslavou. No uvidím, co řeknou ... budu hlásit. |
| Gliss & 12/05+11/07+08/09 | 20197 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 12:49:44
Far, spíš než piškoty je lepší polepit boky BB sušenkama - a třeba na střídačku kakaovýma a máslovýma
|
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 12:20:49
Hodím vám dortový návrh - nechte udělat obdélníčky (ozdobit jak chcete - fotkou nebo ovocem), na boky nalepit piškoty a neskládejte je za sebe jako vláček...
![]() Já mám totiž tuhle myšlenku pro letošní oslavu M. a jejích bratranců a sestřenice (všichni jsou prosinčata). ![]() |
| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 12:01:45
taky hezké
![]() |
| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 11:44:30
Takže jo, ten kulatý 10cm - zatím mám napasné jen klasické náplně - krémová 80kč a 15cm - 120kč a náplň odlehčená 10cm - 100kč a 15cm 150kč - je to cena včetně fotografie na dortu.
Když už tak bych doporučovala těch 15cm - protože jinak to skorot nebude vidět ta fotka, dala bych tam fotku a jméno. Případně se může udělat obdelník - líp to půjde asi na fotku. Buď to takto necháme, nebo teda dejte návrhy těch náplní nebo jakých drůhů složení těch dortů a já se optám na cenu - dělali bysme asi 3 druhy - 30dětí - po 10 od druhu. nebo jen 2. A ten vršek bych ozdobila taky ovocem, což bych možná doporučila zadat někomu jako úkol a dozdobit na místě, když to bude připravené, tak je to hned. Nebo se samozřejmě zeptát jak by se cena zvedla. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.