| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 98975  [Dalších 98725 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Tříleťácká party

1.10.2008 13:23:54
To je úžasné, jak víc hlav víc vymyslí!!! Ten vláček by vůbec nemusel být špatný, ale v tom případě by to chtělo i mašinku ~;). A stejně si myslím, že by bylo lepší nechat to upéct, aby to fakt bylo stejné a i ta práce okolo není nezanedbatelná. 100,- za malý kulatý dortík s fotkou mi přijde teda sice hodně, ale té práce pro 30-40 dětí na tom bude dost a dost, kdybychom to měly dělat samy. Možná takové vagónky by vyšly levněji, jsou to vlastně jen pláty na sobě, mezi to nějaký puding s ovocem a navrch pomazat krémem a třeba kokos nebo jiný posyp + kolečka. A ty fotky jsi myslela místo okýnek?
Iriska = 3 děti 33284

1.10.2008 13:19:43
Ahoj holky,
jen Vám chci ukázat ty naše zlatíčka: Vojtíšek 2a3/4 roku, Matýsek 1 týden:-)Mějte se krásně. Iriska
Farah 15396

1.10.2008 13:02:05
Gliss - ty piškoty jsem myslela jako kolečka vlaku :-) Udělat by to šlo určitě i doma, buď klasicky dortové těsto na plech anebo třeba smetanovo/piškotový nepečený dort (Adélka by mohla mít bezlepkové piškoty). Možností je spousta.
Gliss & 12/05+11/07+08/09 20197

1.10.2008 12:54:25
Ono když na věc přijde, tak bychom se třeba tři, čtyři domluvily a upekly na plechu obyčejný těsto (někdo bílý, někdo kakaový). To pak jen rozkrájet na obdélníčky (stejné velikosti - to bychom se domluvily) a poslepovat, tak si vláček vytvoříme samy... fotka by na každým vagónku mohla být píchnutá na špejli a každý dítko by si odneslo na talířku svůj kousek vláčku...
Bluni+2vejcevejci 32618

1.10.2008 12:52:46
ahojky!
snad to tentokrát dopíšu...jsme dneska doma, protože rýmujem a zítra mají kluci zubařku, tak ať jsou co nejvíc fit a neotvíraj pusu uprostřed záchvatu kašle a se zeleně unudleným nosem...

tříleťácká party: po zevrubném rozhodování, hodnocení, přemýšlení a diskusi jsme se s MM rozhodli letos nezúčastnit.
Tak to sem už píšu, jelikož vidím, že už i píšete seznam účastníků.~;)

tak zkusím ještě chvíli psát...ale budu si muset jít házet s míčema

byli jsme teďka na dvojčecím sraze v Krkonoších a obědvali jsme u bájného Tibora...a musím říci, žže tak vynikající steaky jsme snad ještě nikdy nejdeli!!!!!!!~g~R^
a taky jsme byli ve šťastné zemi u Turnova...pokr. během dne!
Kristy a Mareček 6/12/05 29152

1.10.2008 12:50:25
Ahojky,

Andru fotka nádherná, je vidět, žes to fotgrafování vzala vážně a za správný konecR^

Andílku ty dortíky se zvířátkama se mi moooc líbí! Já nevím, jaký je názor většiny, ale já myslím, že by dětičky měly spíše radost ze zvířátek a nápis jména než foto, co vy na to?? A cenově asi vyjde lépe, ne?

Byla jsem v tom šnečku, vypadá to super, obsluha milá, akorát tam nebyl šéfik, tak jsem nechala tel a čekám, že se ozve. Prý nic takového zatím nedělali a vypadali dost překvapeně z rozsahu akce a počtu účastníků. Ale v dobrém:) Mají tam i nějakou holčinu, která si navlíkne kostým Šnečka a s dětičkama si hraje nebo je jako provádí tou oslavou. No uvidím, co řeknou ... budu hlásit.

Gliss & 12/05+11/07+08/09 20197

1.10.2008 12:49:44
Far, spíš než piškoty je lepší polepit boky BB sušenkama - a třeba na střídačku kakaovýma a máslovýma
Farah 15396

1.10.2008 12:20:49
Hodím vám dortový návrh - nechte udělat obdélníčky (ozdobit jak chcete - fotkou nebo ovocem), na boky nalepit piškoty a neskládejte je za sebe jako vláček... ~;)
Já mám totiž tuhle myšlenku pro letošní oslavu M. a jejích bratranců a sestřenice (všichni jsou prosinčata). :-)
andilek1+ Tobik 12/05 31763

1.10.2008 12:01:45
taky hezké

andilek1+ Tobik 12/05 31763

1.10.2008 11:44:30
Takže jo, ten kulatý 10cm - zatím mám napasné jen klasické náplně - krémová 80kč a 15cm - 120kč a náplň odlehčená 10cm - 100kč a 15cm 150kč - je to cena včetně fotografie na dortu.
Když už tak bych doporučovala těch 15cm - protože jinak to skorot nebude vidět ta fotka, dala bych tam fotku a jméno. Případně se může udělat obdelník - líp to půjde asi na fotku.
Buď to takto necháme, nebo teda dejte návrhy těch náplní nebo jakých drůhů složení těch dortů a já se optám na cenu - dělali bysme asi 3 druhy - 30dětí - po 10 od druhu. nebo jen 2.
A ten vršek bych ozdobila taky ovocem, což bych možná doporučila zadat někomu jako úkol a dozdobit na místě, když to bude připravené, tak je to hned.
Nebo se samozřejmě zeptát jak by se cena zvedla.

[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 98975  [Dalších 98725 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.