| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 10:17:46
Igorkovi vše nej!!!!
![]() |
| andilek1+ Tobik 12/05 | 31763 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 10:17:30
Ty jo nešel včera večer net, to já teda nerada :)
byla jsem včera po 10letech na srazíku ze střední a super, teda všichni uplně stejní :) Andru tééda to muselo být suepr a škoda, že to nevyšlo, je to zážitek, ale určo ještě vyjde, příští týden má být pěkně, prý přez den i 20st. a super jak se Adinka přizpůsobuje, ty děti fatk teď dělají hrozné pokroky. Vidím i u Tobíka, začíná být rozumnější, že si nechá vše vysvětlit, akorát nemám ráda ty jeho hlášky, které jsou dost podobné mým :) Dorítky zvlášť myslím, že vyjdou stejně, možná i levněji, tuším, že tam byl tenkrát rozpočet 100kč na jeden dortík s fotkou, nejsem si jistá, zjistím a taky to bude zase asi o tom co uvnitř - ovoce a tak, příp. se dá dozdobit i potom :) Ondatři teda tak to je super, jak to klape, a hlavně že jsi šťastná a užíváš si to, držím ať vám to vydrží už na pořád, škoda že nemůžete přijet. Já potažmo zjistila, že toho 15tého mám být pryč, ale zkusím přehodit, půjde to. Jééé jsem odvolána |
| Ondatra a Terezka 5.12.05 | 21997 |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:59:14
Áno, presťahoval sa ku nám, lebo inak by to nemalo význam...ja by som nemala priestor s ním regulérne 1/2 roka randiť. Ja keď sa dotrepem o 6 večer domov z práce je to úspech.
Zoznámili sme sa cez net. Moj prvý a jediný inzerát na ktorý som zareagovala...a môže za to Santi, tá ma vyprovokovala. ![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:55:37
No jo, dneska je Igora! Vždyť jsem přála bráchovi k narozeninám :o). Tak Igorku, všechno všecičko nejlepší k svátečku!!!
![]() Hanilko, přesně, já si právě myslím, že to bylo kvůli tomu, že Neli dneska nešla. Spíš mě trochu zarazilo to s tím bolením bříška, tohle si nikdy zatím nevymyslela, tak snad jí opravdu nic není. Už cestou ze školky jsem o tom přemýšlela, že budu Nelinku asi dávat do školky nejspíš v pátky, aby pak do pondělka strávila, že Neli nepůjde. I když oni zase mají příští úterý focení, další týden divadýlko ve středu... tak asi plány vezmou za své. Ondatřičko, to se krásně čte... Bydlíte už spolu? A kde jste se vůbec potkali? |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:52:54
Hanilko...ExOnadtro je zaskočený. Trochu odmeraný, občas má štipľavú poznámku ohľadom mojej rýchlosti a či by nebolo pre Terezku lepšie, ak by sa to dialo pomalšie....ale inak sa snaží spolupracovať.
26.10. odchádza do Antarktídy...na 4-5 mesiacov... Inak kto máte STV 2, dnes 20:55 je Família...o polárnikovi a jeho rodine. |
| Hanilka a spol | 8575 |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:44:58
Čau Zuuz a Ondatři a Severko a ostatní...
mám teď okno, chvilku neučím, tak jsem na netu. Severko - neplakala Léňa že Neli nemusí do školky a ona ano? Já jen že moje děti nějak nevidí věkové rozdíly mezi sebou a chtějí vždycky mít ve všem ode mne stejný přístup. Jsem šla taky na ledňáčky - Bóža má problémy s bolestivým kojením - já to měla taky s Lůcou, dodneska si pamatuju, jak jsem přišla z porodnice a jak trpěla bolestí při kojení, všichni členové rodiny chtěli vidět jak kojím a já bolestí málem snědla polštář. Ale přešlo to tak do týdne od porodu. Zuuz - jo, Lůca se má a patřičně toho využívá, až jí někdy musím krotit (resp. klukům říkám, aby jí ve všem tak nešli na ruku... Ondatři - a co na to všechno exOndatro? Všechno nejlepší Igorkovi k svátku! Jdu suplovat... |
| Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:31:12
Čau Hanil!
no tipujem že Bóža sa bude teraz ozývať menej a menej... :) ja vás trojmatky tááák obdivujem! ... a myslela som minule na vašu malú Lúcu že tá to má čo sa týka súrodencov z jedného pohľadu naj... vždy som chcela mať starších bráchov... a ona má hneď dvoch!!! :) |
|
|
Halo, halo....Dobre ránko1.10.2008 9:30:21
Hlboko sa ospravedlňujem za chabú aktívnu účasť...
Ale mám v práci toho toľko, že neviem ako do konca októbra prežijem....??? Sledujem to tu len jedným očkom, ale reagovať už nestíham....Bóženko...Edík je nádherný, prekrásny...presne typ bábenka ako bola Terezka...taký drobučký, krehučký.... A super, že mliečko tečie....to je teraz najdôležitejšie. A malá- veľká Olgavka...téda to je babizňa...už sa teším na foto. Farah...my sa tento rok párty nezúčastníme, už tam máme nejakú inú akciu so Zuuz Severko...a neublížil niekto Lenke v školke, alebo nemali tam nejaký detský konflikt, že takto reagovala? Ja sa mám fajn...užívam si konečne života s niekým... Je to super nebyť sama a že Vás niekto čaká doma a teší sa na Vás... Terezka to tiež zvláda výborne. Včera som vešala prádlo a keď som prišla dole do obývačky, oni dvaja ležia spolu na gauči a pozerali TV. Skoro mi slza ukápla.... Doma sa zrazu dejú veci, čo som niekoľko rokov odkladala...lebo som to proste nestíhala, nezvládala...tož, tie ďalšie ruky chýbali...som vždy hovorila. Terezka má už skoro hotovú izbičku...ešte tam treba doladiť detaily a jednu stenu domaľovať. Ale čo je super, že od prvého dňa ako sme jej tam dali novú posteľ, tak tam spinkáva úplne sama. S jedným zobudením na mliečko prespí celú noc...konečne sa vyspím a neni som 10 krát hore za každým ako sa jej niečo prisnije... Tak a idem pracovať....pekný dník všetkým |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:30:09
Hani, to byl fofr :o).
Nakoukla jsem na ledňáčky, tak Bóža totální nestíhačka. Mili má doma ze školky, takže se furt motá jen mezi dětma a trochu bojuje s kojením, bolí a Edík se s tím loudá... No dovedu si představit, že na kecání na dvou diskuzích to není . |
| Hanilka a spol | 8575 |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:21:53
už jsem to změnila..
![]() a co Bóža, že se neozývá? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.