| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:15:01
Nebo aspoň mobil na ni. Už jsem dohledala její nick a tam má taky ten primácký mail, který už nefunguje
. Kdo máte změnu, prosím, změňte to i v tabulce, nebo napište a já opravím. |
|
|
Re: Upršený první říjnový den1.10.2008 9:11:10
Máte prosím někdo aktuální mail na Hanilku???
|
|
|
Upršený první říjnový den1.10.2008 8:51:19
Ahojky!
Holky, jsem normálně zdrbnutá, Lenka mi ráno řvala ve školce ![]() ![]() . Včera byla ve školce s Neli, tak nevím, jestli se jí tam dneska samotné nechtělo, už doma po snídani, že ji bolí bříško. Tak jsem si říkala, asi se přejedla, protože měli bábovku a snědla toho docela dost. Cestou do školky kňourala, že tam nechce a ve školce už se mě držela jako klíště. Nakonec jsem byla ráda, že mi ji učitelka ze mě servala, protože jinak bych tam stála asi doteď. Uuuuuuuf! Doufám, že ji fakt to břišule nebolelo, že to jenom na mě zkoušela. No ale u ní jsem to fakt nečekala, takhle brečela jen asi 2 dny před dvěma lety, když nastupovala coby tříletá a od té doby se nestalo, že by nechtěla do školky až teď tohle. Mokrý hadr na tlamu!!! Fňuk, fňuk. |
| Andru + Adriana + Adam | 38195 |
|
|
Re: Tříleťácká party1.10.2008 8:34:37
Dobré ranko,
tady leje jako z konve. Adrianka je ve školce, normálně u nás obrat k lepšímu, už vůbec nepláče, dokonce jsem se s ní loučila, říkám jí buď hodná, pusinku a ona se sama zvedla z lavičky a natáhla ruku k paní učitelce a šla do herničky. áááách ta holka nám nějak roste. Kristy, byla to soutěž od sony, vkládaly se fotky a lidi a porota hlasovali, mne vybrali lidi, koukni na www.tvujusmev.cz Oluško, tak tedy kurz je úspěšný! moc ti držím palečky a přeju ti aby jsi to zvládla až do konce. Tak já se jdu pustit do úklidu, přeji všem pěkný den |
| Farah | 15396 |
|
|
Re: Tříleťácká party30.9.2008 22:08:03
Dobrý večer
![]() Sleduji přípravy na párty a je mi líto, že letos to asi nedám. Budu zrovna v IVF procesu a jestli bude probíhat jako ty předchozí, tak kolem termínu párty budu ráda, že dolezu na WC a zpět do pelechu. Možná bych mohla vyslat aspoň Markétidlo s Jorgosem. Tomu se ale nechce někde s prckem cestovat vlakem a busem atd., takže dávám dotaz do davu, jestli někdo nepojede z Moravy (Slovenska) a neměl by 2 místa v autě? Ukazovala jsem M. fotky z ED - ta tady málem učůrávala nadšením a hned si začala balit věci, že jedem na dovolenou. Trampolína a bazén, toť její představa ráje. Budu muset popřemýšlet o rozvržení dovolené na příští rok (pokud budu v práci) a dopřát jí trochu té radosti. ![]() |
| Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 | 35565 |
|
|
Re: Tříleťácká party30.9.2008 21:36:59
Oluš tak jen tak dál s hubnutím!!!!
Holky doufám, že tu párty stihnem! Dorty jsou super. No náš Jéňa nejí žádný, takže nám je to jedno jaký bude!!! Musím kouknout na ty odkazy! |
| Oluše+Neli05+Linda08 | 37381 |
Re: Tříleťácká party30.9.2008 21:17:05
Určitě nabízím ubytování pro jednu popř. dvě menší rodiny
!!! |
| Oluše+Neli05+Linda08 | 37381 |
Re: Tříleťácká party30.9.2008 21:15:52
Ahoooooj,
nejdřív Bóóóóóóóóži, Olinko, gratuluji!!!! Bóži, Edík je nádhernej a teda koukám, že optimismus sdědil po mamince .Hlásím, že jsme také dorazili v pořádku z ED a dnes konečně i domů (brali jsme to skrz chaloupku). Řešíte tříleťáckou, omlouvám se, ale nemám čas, doma borčus největší, chybí mi prostě čas, platila bych za něj zlatem!!! Nestíhám vás ani dočítat, horko těžko jsem vás prolítla. Dnes jsem byla zase na kurzu. Za čtrnáct dní mám úbytek 3 kilča, mám z toho dobrý pocit a hlavně to na sobě cítím. Jinak je to docela masakr, terapeutka předčítala nahlas jídelníčky, teda jenom takové prasárničky k pobavení, to jsem rudla jako rak. ![]() Bram, děkuji moc za sms, ani jsem ti nestačila odpovědět! Spadl mi kámen ze srdce! Baruš, teda fotka Vašíka s taťkou u kompu je prvotřídní. |
| Kimik+Adélka+Míšánek | 31494 |
|
|
Re: Tříleťácká party30.9.2008 21:00:57
mě se zatím nejvíc taky líbil ten šneček - tak uvidíme, co Kristy zjistí
a co na to ostatní holky? Nebude to pro někoho problém - asi hlavně pro ty z druhé poloviny republiky už je to trochu víc z ruky:o). my máme byt malý, ale jednu rodinu bysme asi taky ubytovali:o) a "výměna" dárku je taky dobrý nápad - ale připravíme se o to překvapení, na druhou stranu si asi dáme dárky, který fakt budou pasovat na míru ![]() |
| Kristy a Mareček 6/12/05 | 29152 |
|
|
Re: Tříleťácká party30.9.2008 20:52:00
Andru, to je škoda, že let nevyšel! Foťák super
A tos vyhrála s nějakou fotkou? Nepostřehla jsem, zda to tu zaznělo. Pochlub se!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.